Păreri Source Code

(2011)

Transfer de identitate

Ordonează după
comythebest pe 21 Iulie 2011 19:05
foarte tare filmul..iar finalul e prea frumos. Ii da mesaj doctoritei:))
ciobotaru pe 20 Iulie 2011 22:57
e un film bun dar subiectul asta cu realitati false relitati paralele e cam rasuflat, e mai recomandat Inception
Vorador pe 18 Iulie 2011 21:51
Un thriller inteligent
Un film care incepe sa devina interesant chiar de la primele secunde si te tine lipit de scaun pana la final.
bugs pe 16 Iulie 2011 13:51
Un film cu o actiune frumoasa si cu un actor cu talent .Vi-l recomand cu caldura.
elmedico pe 16 Iulie 2011 11:12
Un scenariu foarte bun, si o regie deasemenea .
Manusa pe 15 Iulie 2011 22:31
Un film foarte bun dar care la inceput mi s-a parut ciudat. Mi-a placut filmul si are un final interesant.....
v0ltz pe 15 Iulie 2011 17:54
Un film extrem de bun care te tine 90 de minute intr-un suspans continuu, iar sfarsitul te lasa fara cuvinte.
radubutucel pe 13 Iulie 2011 22:07
Foarte bun filmul. Pacat de sfarsit. In orice caz, merita vazut !!! :-bd
MikeNight pe 13 Iulie 2011 17:18
Bun
Un film ok, interesant...nu te plictisesti, merita vazut.
brutus17 pe 13 Iulie 2011 00:11
Filmul este bun in general. Privit pe bucati, nu o sa mai para asa. Ca idee, este inspirat din Twelve Monkeys si adaptat la ¨psihicul¨ american.
Efectele speciale nu sunt chiar asa speciale, iar actorii au fost destul de buni.
Ceea ce mi-a displacut a fost finalul - chiar nu era nevoie de acel mesaj primit de catre Goodwin in finalul filmului...este destul de aiurea.

cipri1020 pe 09 Iulie 2011 11:28
Un film destul de bun, cu multe momente de actiune foarte bune. Pe scurt, un film la care nu te plictisesti, merita vazut :)
ModeuS pe 09 Iulie 2011 09:25
Foarte bun filmul..iar actorul acesta "Jake Gyllenhaal" devine din ce in ce mai bun cu fiecare film
AliceT pe 29 Iunie 2011 11:34
Nu pot spune decat un DA mare.
Merita vazut.Actiune cat cuprinde, imi plac filmele din care nu intelegi mai nimic, si la sfarsit ti se dezvaluie.....

TrazZ pe 28 Iunie 2011 10:38
Bunicel
Nu e ceva ce nu am mai vazut, dar totusi filmul te tine in priza. Actiunea e foarte cursiva, si t-i s-ar putea parea ca s-a terminat cam repede pentru un film de o ora si jumatate. Jake Gyllenhaal face un rol foarte bun. Insa scenariu are si niste parti mai slabe, mai naive. Cum ar fi posibilitatea de a te deplasa intr-un univer paralel doar pentru 8 min. E cam prostuta idea. Per ansamblu filmul merita vazut.
deea9595 pe 27 Iunie 2011 20:37
un film foarte interesant cu actori excelenti si o poveste grozava!!!
si de obicei nu-mi plac happy ending-urile dar finalul filmului chiar a fost exceptional:)

darkangel_4U pe 25 Iunie 2011 07:33
superrr
mi-a placut filmul,actori foarte buni,scenariu la fel de bun;)nota 10
Da-Luck pe 23 Iunie 2011 14:42
impresionant
din trailer am avut impresia ca filmul este o porcarie si totusi nu a fost asha filmul este captivant , de-a dreptul uimitor :X
Andrey11 pe 18 Iunie 2011 22:18
foarte bun filmul...mi s-a parut asa putin gen "inception".
crystyan18 pe 16 Iunie 2011 19:02
eu ii dau 10...mi-a placut si a avut si suspans si happy end...actorii destul de buni...deci merita...viz pl
Sorin87 pe 15 Iunie 2011 18:24
Source Code
este un film care m-a lasat cu sufletul la gura, interesanta povestea pe care o traieste soldatul Colter Stevens, genul acesta de filme imi plac mie
mtraianc pe 14 Iunie 2011 22:50
interesant
un SF ce merita vazut , dar poate nici nu este SF ,, cine stie /// :))
Dunhilllllll pe 29 Aprilie 2011 03:20
sa fac ceva pe toate reclamele care le`atzi bagat p site`ul asta.. pacat de el.. atzi stricat site`ul.. nu mai potzi sa vezi un "trailer" sa citeshti o shtire ca tre sa inchizi 2-3 reclame..>:P>:P>:P>:P svf
679cb9d602ebe pe 30 Martie 2026 19:40
Foarte bun. L-am văzut de 3-4 ori cu aceeași plăcere. Cosmin-blackmore cu același comentariu imbecil ca și el. Îți urez să-i ții companie lui Pitbull-Mihnea Columbeanu, marele critic de film mort în pușcărie anul trecut după 11 ani de pandaimos. Trebuia să mai facă 9,5 ani dar a crăpat. De, pornografia infantilă dăunează sănătății, pe bune.
Dani-Ela pe 21 Martie 2026 10:31
Mi-a solicitat mintea fără să îmi violenteze retina și sufletul.Asta e rețeta de bază a unui film pe gustul meu.Mă simt norocoasă că l-am "pescuit" din marea de inepții care constituie programele tv zilnice.Din același motiv,am preferat să îl revăd și încă nu m-am plictist...nu detot.
user-6677304e4fe83 pe 23 Septembrie 2024 21:40
super filmul.... mi-a plăcut foarte mult!!! merita vizionat.
matew10 pe 05 Ianuarie 2023 13:44
Repetiția, mama învățături. Imprevizibil și răscolitor acest film reușește sa te tina in suspans pana la final. Filmul te solicita sa zici ca ai rămas cu ceva la final. De asemenea puteți încerca și următoarele: "Tenet"; "Inception" sau de ce nu "Interstellar". Toate merita revăzute bineînțeles la fel ca acesta. Vizionare plăcută.
bloodthirst pe 05 Ianuarie 2023 12:45
Comparativ cu labariile ce apar in ultima vreme?
In anii ce vin doar sa mai visati astfel de filme!

forever_young_ pe 13 Aprilie 2020 21:29
FOARTE BUN !
Un film plin de suspans și răsturnări neașteptate de situație, ! Merita vazut !
carmen_angelus_romila pe 20 Octombrie 2018 10:39
"Transfer de identitate", precum l-au redenumit romanii, se concentreaza pe actiunea unui militant, transpus intr-un experiment inovator, de prevenire si lupta impotriva atacurilor de orice fel, al gruparilor teroriste internationale.
GeorgeLeurzeanu pe 20 Mai 2017 13:38
Un thriler SF halucinant
Un thriler SF halucinant cu un subiect intrigant care abunda in suspans. Actorul principal este din noua generatie care incearca sa faca roluri foarte bune si se descurca destul de bine.
Gabriel368 pe 07 Februarie 2017 17:47
Transfer de identitate .
Un film destul de complicat daca nu il vezi de la inceput , la prima vedere nu intelegi nimic despre ce se intampla , dar este un film oarte ineresant si de logica care trebuie sa il vezi neaparat pe tot !
RazvanAk pe 31 Decembrie 2016 18:58
Genial film
Te pune pe ganduri, si e frumos finalul

SAndrei2000 pe 13 Februarie 2015 22:26
Un film care iti rasuceste mintea...care nu este unul dintre acele filme la care vrei sa renunti pentru ca totul se repeta,aici totul se reia cu scop,iar filmul emotioneaza prin seria intamplarilor..
kakapo pe 10 Ianuarie 2015 15:43
...desi nu straluceste la nici la capitolul efecte speciale, nici la capitolul jocul actorilor, merita totusi vazut...ideea interesanta si, cine stie?, deschizatoare de drumuri poate pentru viitoarele cercetari asupra creierului uman...
valy_barbu pe 12 Noiembrie 2014 00:04
Un film bunicel ! Captivant , te tine in suspans si cu rasturnari de situatie ,dar totusi putin previzibil . Jake Gyllenhaal in forma maxima ! Nota 7
SQueeZer pe 25 Februarie 2014 11:48
Un film extraordinar, mie mi-a placut enorm...:D : Nota mea 9
andyy pe 17 Noiembrie 2013 22:49
Un film reusit, o combinatie frumoasa intre un subiect SF si o poveste umana, palpabila.Finalul reuseste chiar sa emotioneze, ceea ce da inca un plus acestui film. Merita vazut.
florin36ani pe 10 Aprilie 2011 20:11
o idee a filmului preluata din alte filme dar pusa sub alta forma ! mi se pare ca s-a cam exagerat cu lauda acestui film in comentarii !
1 12
moartea_pasiunii pe 13 aprilie 2011 18:57
poate ideea nu este originala.inca nu am vazut acele filme cu care filmul se aseamana dar cel putin il incadrezi in categoria de filme bunicele daca ai mai vazut asa ceva:)
jirayya pe 10 august 2011 19:50
daca imi dai un link al unui film care se aseamana cu souce code eu imi inchid contu pe cinemagia
superdepeche pe 04 Mai 2011 20:27
monument de prostie
o prostie de film,fara nicio noima,45 de minute am stat sa vad cum omul se tot intoarce in timp ca sa gaseasca o amarata de bomba si omul care o s-o faca sa explodeze.
un film prost sau ca sa nu zic extrem de prost,absolut de nevazut ,nerecomandabil si mai ales de nementionat vreodata ca a existat

1 9
crystyan18 pe 16 iunie 2011 19:04
ce film ai prefera tu?poate imi recomanzi si mie daca stii tu filme mai bune!?nota 1 clar nu merita...mie mi-a placut
alexdut pe 19 Ianuarie 2011 20:33
Alexdut
ideea este ca la filmul Deja Vu , daca nu ma inseala mintea !
1 9
valeria-si-mai-cum pe 21 Aprilie 2011 13:50
Nimic nou
Printul din Persia incearca sa salveze ziua din nou si sa o faca cu si mai multe bum-uri.
Si apare si Michelle Monaghan pe acolo. Cam atat.

1 8
razsax pe 11 Aprilie 2011 15:34
Dupa mine alt fel de "Vanilla sky", in mare.
Nu la fel de plin de sensibilitate, dar cu nimic mai prejos.
Nu m-a impresionat !

1 6
JojoB pe 21 Aprilie 2011 23:15
wow
Back de la cinema si sincer, a meritat biletul toti banii.
Un storyline foarte captivant, aici nu stiu daca pot sa spun ca ii original sau nu, dar pana acuma nu l-am mai intalnit in alte filme, who knows?
Suspansul exista prin niste secvente cheie care te va face sa spui.....AHA! :D
Am tresarit la niste momente :D si un pic, un pic de tears incepute XD
Merita!

1 5
Ammelie pe 18 Aprilie 2011 11:55
Source Code (2011)
Interesant filmul, spunea cineva 'Groundhog Day meets Inception meets Matrix' si nu era departe de adevar. Desi cel mai mult cred ca a semanat cu Quantum Leap. :). Un scenariu solid, o desfasurare a actiunii logica, un ritm alert si cateva revelatii care te iau prin surprindere. Actori bine alesi, Michelle Monaghan e o draguta, iar Vera Farmiga chiar imi place tot mai mult ca actrita. Despre final, a fost la jumatatea dintre 'clasico-dramatic' si original, dar s-a potrivit bine. Per total, filmul primeste de la mine an honest 7/10.
1 5
orlando1689 pe 16 Aprilie 2011 22:12
nu prea vezi multe sf-uri de genul asta.....eu nu l-am vazut.....dar mi-a placut foarte mult trailer-ul....sper sa il vad...si o sa comentez mult mai mult:)
1 4
karenin08 pe 30 Septembrie 2013 12:52
Impresionant twistul de final al filmului.dar sa facem un rezumat mai intai:Ofiterul Steven Colt este trimis intr-o misiune neobisnuita,ca debut al unui experiment de transfer de identitate.Mai exact,Colt intra in corpul unui pasager dintr-un tren ce urmeaza sa explodeze in urma unui atentat cu bomba.Transferul se produce cu exact 8 minute inainte ca trenul sa explodeze si toti pasagerii sa moara.

Misiunea lui este sa gaseasca teroristul care a plasat bomba sa-i afle identitatea si sa raporteze sefului sau,Rutlege,pentru a-l impiedica pe cel dintai sa comita un al doilea atentat asupra orasului Chicago,care urma sa se soldeze cu milioane de victime.

Dupa cateva incercari esuate,aflat in trupul lui Sean,un profesor de istorie care facea naveta zilnic cu trenul ghinionist,Colt o cunoaste pe Katherine,o tanara atragatoare care isi dorea sa plece in India,pentru a… citeşte

cosmin_kedii pe 07 Martie 2012 07:27
Mi-a plăcut foarte mult , foarte proaspăt, nou complot. Interimar a fost foarte bun, dar nu mare. Cu siguranta un thriller distractiv.
aayana pe 30 Aprilie 2011 00:47
Un film ce se joacă puțin cu mintea ta, te ține în așteptări la început (cam cât va dura naveta asta, tot filmul?) pentru a te pregăti: Source Code poate mai mult decât zice teoria. Un SF drăguț, personaje la fel de drăguțe. Michelle Monaghan este adorabilă.
viro1983 pe 21 Mai 2012 21:41
Extraordinar
Interesant subiect.
Mi-a placut.
A fost foarte bun.
Nota 9.

1 1
Ccucu pe 02 Aprilie 2012 15:52
Filmul e foarte bun. Povestea e bine scrisa, efectelke sunt grozave. Te tine i npriza, nici nu-ti dai seama cum zboara timpul.
1 1
Go 1 2 3 4