Netflix preia scenariul SF-ului Parallel de la autorul Source Code

de Marina Florea în 2 Mar 2021
Jonathan Eirich, care a semnat drama de Oscar The Two Popes, va semna producția

Netflix a preluat producția viitorului film Parallel, ce are un scenariu SF semnat de către Ben Ripley. Rideback, casa de producție condusă de către Dan Lin și Jonathan Eirich care a semnat drama de Oscar de pe Netflix The Two Popes, va semna producția.

Ripley, care a scris thriller-ul cu călătorii în timp Source Code, cu Jake Gyllenhaal, se întoarce la un teren familiar: un film SF polițist plasat în universuri paralele. E vorba despre un bărbat și o femeie, infractori de top aflați în universuri paralele, care se întâlnesc brusc. Iar întâlnirea lor îl amenință brusc pe șeful lor. Hotărâți să își schimbe soarta, se luptă să depășească aceste realități pentru a descoperi una în care să supraviețuiască și să rămână împreună. Nick Reynolds de la Rideback va semna producția executivă.

Pe lângă Source Code, palmaresul lui Ripley mai cuprinde Boychoir, o dramă din 2014 în care au jucat Kathy Bates și Dustin Hoffman, dar și remake-ul din 2017 al lui Flatliners în care au jucat Elliot Page, Diego Luna și Nina Dobrev. Ripley a semnat, recent, un sequel la Air Force One aflat în dezvoltare la Sony și Beacon Pictures. 


Exploreaza subiecte similare:

Source Code, Ben Ripley, Jonathan Eirich

Alte știri din cinema

Primul sezon al serialului TV Stăpânul Inelelor a costat aproape jumătate de miliard de dolari

Asta înseamnă cu peste 150 de milioane de dolari mai mult decât toate cele trei filme din seria Stăpânul Inelelor semnate de Peter Jackson

Laura Donnelly, The Nevers: „Este o poveste despre cine deține puterea în lumea asta și care sunt consecințele pentru ceilalți”

The Nevers îi prezintă pe „Cei Atinși”, un grup de oameni care au obținut în mod misterios abilități magice. Ei trebuie să-și găsească locul într-o societate rigidă

Kate Winslet, Mare of Easttown: „A trebuit să alerg foarte mult la filmări. A trebuit să trântesc persoane la pământ și să mă bat și să arestez oameni”

Personajul lui Kate Winslet se numește Mare Sheehan și este o detectivă dintr-un orășel din Pennsylvania, care anchetează o crimă locală, în timp ce viața se năruie în jurul ei.

Mads Mikkelsen se alătură lui Harrison Ford în Indiana Jones 5

Phoebe Waller-Bridge e personajul feminin-cheie din cel de-al cincilea film al seriei

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bethwalters pe 15 martie 2021 23:47
Este un privilegiu să împărtășești lumii această mărturie miraculoasă. Sunt Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine cu 4 luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a modifica problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsnicia mea și am descoperit martori minunați despre VRAJA DE IUBIRE SĂNĂTOSĂ care a fost progresivă cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată că Dr.Wealthy mi-a spus că îmi va pregăti o vraja care să-l aducă înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat că se întoarce acasă și din acea zi și până în acest moment, am trăit pașnic. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț cu toții că acest jucător de vrăji are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wealthy oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți vreo problemă, contactați Dr.Wealthy, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.

wealthylovespell@gmail.com

Scrieți-l pe Whats-app +2348105150446

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells