Warner Bros. este gata să îi ofere lui Jake Gyllenhaal rolul lui Batman

de Cristina Grigore în 16 Ian 2018
Ben Affleck nu mai este în graţiile studioului; şi regizorul Matt Reeves îl doreşte pe Gyllenhaal

Declaraţiile lui Ben Affleck legate de renunţarea partitura lui Batman au stârnit controverse printre fani, care au analizat performanţa starului şi au căutat nume celebre drept înlocuitori. Cei de la Warner par însă hotărâţi în această privinţă. Revengeofthefans.com a aflat de la o sursă apropiată producţiei noului film The Batman că studioul nu este încântat de situaţia distribuţiei centrale şi are deja ochii aţintiţi spre Jake Gyllenhaal. De colaborarea cu starul lui Nightcrawler şi Source Code este încântat şi viitorul regizor al filmului, Matt Reeves.

„Gyllenhaal va fi, probabil, viitorul Batman. Affleck nu a ieşit încă din schemă. Este încă sub contract. Însă studioul nu îl mai agreează. Dacă Ben se dă la o parte, intră Jake”, spune sursa. Informaţia rămane, deocamdată, la stadiul de zvon.

Alte publicaţii de profil notează că filmul de sine stătător despre Batman nu va fi conectat la universul cinematografic DC, iar regizorul Matt Reeves speră la o mai mare libertate artistică – pentru a veni cu o peliculă unică, diferită – dar şi că rolul central va reveni unui actor nou. Aşa cum a dezvăluit recent, Reeves lucrează deja la o variantă de scenariu. Filmul ar urma să apară în 2019 sau 2020.

Dacă renunţă la rolul din noul film Batman, Ben Affleck ar urma să mai îmbrace costumul Cavalerului Negru o singură dată, fie în Suicide Squad 2 (2019), fie în Flashpoint (2020). 

Exploreaza subiecte similare:

Ben Affleck, Jake Gyllenhaal, Nightcrawler, Source Code, Matt Reeves, Suicide Squad 2 

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 16 ianuarie 2018 10:57
Sper sa nu se adeverească acest fapt și nu spun asta pt că Jake Gyllenhaal, din contră, dar fiecare rol ar trebui să aibă actorul cel mai potrivit. Un Batman la 37 de ani nu ar fi deloc credibil, ar fi prea tânăr (poate fi eventual un ”Robin” perfect) - diferența de vârstă dintre doi actori pentru același rol și-ar spune cuvântul și nu în mod pozitiv. Dacă este să aleagă pe altcineva, atunci să fie un actor cu vârstă de peste 44 ani, asta ar denota seriozitate in alegerea rolului, dar și respect pentru acest rol. Pe Jake Gyllenhaal îl aștept în acest rol după ce va trece de 42-44 ani. Părerea mea.
boghiu_andrei pe 16 ianuarie 2018 12:16
Christian Bale avea 30 de ani la primul Batman din 2005,si care a fost problema?:))Trebuia sa aiba 50 de ani?Sa aiba parul alb? Nu va avea legatura cu acest Batman,deci nu conteaza asemanarea:)Dimpotriva,varsta e foarte perfecta:)Se poate misca ,e mai agil:)Mai tanar,cu dorinta de exprimare:)Si Jake e perfect in acest rol.Dar doar cu conditia ca acest Batman sa fie unul nou si sa se duca in alta directie:)
woodstar pe 16 ianuarie 2018 12:52
Cred ca glumesti. Deci nu conteaza cat de bun o sa fie Gyllenhaal in rolul lui Batman, tie nu o sa-ti convina ca nu e cu 6-7 ani mai mare? Prostie mai mare nu am citit pe ziua de azi. Si cum a zis Andrei, mai sus.
ddirty_devil pe 16 ianuarie 2018 15:05
Inca o prostie marca DCCU : " filmul de sine stătător despre Batman nu va fi conectat la universul cinematografic DC" .....
woodstar pe 16 ianuarie 2018 15:51
Perfect, si asa universul e un esec de la BvS incoace. (WW a fost bun, totusi). Prefer un film cu Batman ce nu are de aface cu gunoiul de univers extins.
mihaisamoila pe 16 ianuarie 2018 18:46
Asta e hollywoodul...prea multe filme de duzina.Nu spun ca Jake nu ar face o impresie buna in costumul lui Batman,dar intrebarea se pune daca mai au rost toate aceste filme?Adica ma refer aici la faptul ca aceste filme cu supereroi ale caror poveste e cam aceeasi(si nu poate fii schimbata)nu ar trebui sa mai continue,nu vad ce poate fii adus nou.Si in legatura cu cei de la DC,dezamagitori..nu ii vor egala niciodata pe cei de la Marvel
bloodthirst pe 16 ianuarie 2018 21:07
Nu ma mai mira nimic! De ce sa nu-i fi oferit rolul lui Sergiu Nicolaescu? (cica oasele-i sunt tari si Batman are nevoie de asa ceva). Ocazii au avut destule! Sa nu fim totusi negativi! Se putea si mai rau! Adica cum adica ??? E simplu: ii puteau oferi rolul lui Tom Cruise, Liam Neeson si de ce nu, poate lui Jean-Claude Van Damme!
Asadar (desi m-am saturat), esec si de asta data?
P.S. : sa nu credeti ca-l urasc pe Arnold Schwarzenegger!

VIBERS pe 17 ianuarie 2018 12:21
Chiar mergea si un Danny DeVito
bloodthirst pe 17 ianuarie 2018 21:04
Sa-mi fie cu iertaciune pustiule.
bloodthirst pe 17 ianuarie 2018 21:10
@bkzor
, vezi ca la radio se difuzeaza ''Fat frumos din lacrima'' cred ca ti-ar prii!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells