Silent Night

(2021)

Noapte liniştită

Poster Silent Night Postere Silent Night

Sinopsis Silent Night

Silent Night

Nell, Simon și Art, fiul lor, sunt gata să-și primească oaspeții, prieteni și rude, la ceea ce ar urma să fie petrecerea de Crăciun perfectă. Perfectă cu o singură excepție: toți urmează să moară.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8

Caseta tehnică

AKA

  • Cha Cha Dance

Produs de

Maven Screen Media, Marv Films

Distribuitorul international

AMC+

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 14 Decembrie 2021 16:40
Pe alocuri mi-a amintit de Melancholia (2011), numai ca realizat mai slab. Si , oricum ma asteptam la cu totul altceva... Unde e comedia din acest film, dupa cum scrie la descrierea genului filmului?
2 3
alex_il_fenomeno pe 29 decembrie 2021 02:56
Stai linistita, eu l-am gasit la Horror :D
elianna pe 05 Decembrie 2021 20:37
Mai multi prieteni se string la conacul de la tara ca sa petreaca Craciunul. Filmul este o parabola pentru ceea ce traim si urmarile stilului de viata actual al omenirii care genereaza in viitor distrugere si autodistrugere.
1 3
mirceathekid pe 17 Februarie 2024 16:12
Un nor toxic lansat de Rusia urmează să omoare toată populația.
0 0
user-658be809f14bb pe 27 Decembrie 2023 11:29
Apărut în 2021 în mijlocul isteriei cu vaxxinarea obligatorie „care face bine”, filmul surprinde perfect categoria de „vaxxinați” care se cred parte din societatea „elevată” a UK, cu mare încredere in „„Guvern și „știință”
Rezultatul: se sinucid, aproape toți, pentru că guvernul i-a îndemnat „să fie responsabili și să se sinucidă”, altfel vor avea, probabil, o moarte grea din cauza unui „fum”! Vă este clișeul cunoscut din „pandemie”?, parcă suna la fel!
În demența demersului lor de a executa ordinele Guvernului , părinții ajung să-și ucidă copii, iar o fată gravidă la îndemnul prietenului ei, medic, se sinucide ! Vi se pare filmul cu conotații comice? Eu nu cred!
Filmul descrie perfect stările și trăirile emoționale ale personajelor dinaintea actului „voluntar” pe care urmau să-l… citeşte

0 0
user-632f235027549 pe 09 Decembrie 2023 22:32
Morala : aveți încredere în guvern, înghițiți pastila ca să muriți frumos. Ghici ce ??? Nu se murea de fapt de la fumul ăla, cercetătorii "au greșit", pastila era de fapt ca să vă omoare.
0 0
esperar pe 15 Aprilie 2022 21:10
Filmul este încadrat în catergoria ,,Horror” și nicidecum la ,,Comedie ”. Subiectul filmului este interesant, însă slab executat , parcă fără o urmă de tensiune și suspans.
Scenariu: 6/10
Coloană sonoră: 6/10
Dialog: 6/10
Final: 5/10
*Rating Horror -2*
Poveste : 6/10
Regie/Actorie : 6/10

Rating per total ... 5 Așa și așa

0 0
alex_il_fenomeno pe 29 Decembrie 2021 02:56
Stiam in ce ma bag de la inceput, dupa un ochi rapid aruncat pe sinopsis (aka, descrierea de la Netflix). Dupa cum citisem mai sus, gasit la rubrica de comedie (comedie neagra, satirica, poate umor tipic britanic), ei bine, eu l-am gasit la genul horror (nici asta nu este nici pe departe).

Este o usoara povestioara neagra britanica, in stilul lor caracteristic (un semnal de alarma nu cred, sau vreun aviz la Covid sau poluarea mondiala, ei sunt cei ce se bat sus si tare in piept ca sunt imbatabili cu Brexit/regulile generale de sanatate calcate in picioare etc), dar revenind la subiect, este destul de digerabila, cu un subiect cam apocaliptic (de ce sa cautam o solutie cand putem propune crima in masa, nu? perfect rational), dar nici sa nu ne facem cine stie ce asteptari, este fix cum spune si descrierea, iar cam totul se invarte in jurul acestei tensiuni. Stereotipuri… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Silent Night

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells