Safety Not Guaranteed

(2012)

Călător în timp

Poster Safety Not Guaranteed Postere Safety Not Guaranteed

Sinopsis Safety Not Guaranteed

Safety Not Guaranteed

Trei angajați ai unei reviste se întrec în a lua un interviu unui om care a publicat un anunț, conform căruia ar căuta pe cineva care să îl însoțească într-o călătorie în timp.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: andreea7214
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

Produs de

Big Beach Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

FilmDistrict

Țara

SUA

Site oficial

Safety Not Guaranteed

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
knorbi pe 21 Octombrie 2012 02:21
Din punctul meu de vedere filmul este pur si simplu genial. Daca va pasioneaza dezbaterile incinse pe marginea unor subiecte profunde va recomand sa vedeti acest film. Accentul nu cade atat pe calatoria in timp cat pe evolutia personajelor, dar prin caracterul S.F. filmul te va lasa cu multe intrebari. De departe cel mai bun film pe care l-am vazut in 2012.
6 1
Xenomorph pe 2 decembrie 2012 13:12
este un film bun, decent....genialul nu s-a mai ivit demult....pe la noi, pe aici, prin iarba:)
M67B pe 19 Decembrie 2012 18:42
Am downloadat oare din gresala alt film eu ? N-as crede. Ciudat de mare, dupa parerea mea, nota IMDB. Mai mult de 3 nu-i pot da. Nici macar de dragul actritei principale. Care e frumusica foc dar cam atat. :)
6 8
Xenomorph pe 02 Decembrie 2012 13:06
Asa da!
Cum se face ca la filmele pe care putini oameni le considera de calitate si lasa comentarii sunt putine postari iar la tocatura comerciala facuta pentru spiritele gregare sunt triliarde de comments ce apartin cercopitecilor spalaciti pe creier sa le considere capodopere cinematografice doar pentru ca au efecte folosite prost lasandu-ti impresia de un mare FAKE
5 0
Spaghete pe 18 Noiembrie 2012 20:28
N-are cum sa nu-ti placa. Ubicuitatea umorului si placerea de a-l vedea te cuprinde din toate partile dandu-ti o portie sanatoasa de confort psihic. Aubrey Plaza teribil de apetisanta m-a facut si mai abitir sa nu-mi dezlipesc ochii de pe ecran.
4 0
darkdac pe 30 decembrie 2012 11:52
am privit cu interes filmul asta tocmai pentru ca l-ai comparat cu Happy Accidents.......hai sa lamurim un lucru: cu exceptia actritei care are o frumusete aparte, filmul nu se compara cu Happy Accidents; actorii joaca binisor dar scenariul e slab, actiunile sunt fortate......daca din punctul meu de vedere Happy Accidents este o capodopera, asta este un film facut de nist liceeni cu un aparat foto care filmeaza
darkdac pe 2 ianuarie 2013 00:32
aaa....da, le-am incurcat, pentru DragonMaster era raspunsul
Testicule pe 09 Ianuarie 2013 17:10
"AII right. Give me the Iesbian and the Indian, and I got a story."
The Avengers. The Dark Knight Rises. The Cabin in The Woods. Lasand la o parte parosii transpirati si melcii beti care traiesc in pesteri, toata lumea a auzit de ele. De Safety Not Guaranteed pot sa pariez ca nu a auzit toata lumea. Unul dintre acele diamante prafuite care nu sunt bagate de loc in seama.
Filmu' are de toate: drama, mister, comedie, aventura, fantastic stiintific, romantism. Tot ce vrei. Vestea buna este ca sunt imbinate fara greseala.
Scenariul este grozav, povestea extrem de interesanta, personaje relevante, coloana sonora care este acolo, si jocul actorilor este fenomenal.
Da' probabil ce iese in evidenta cel mai mult pe parcursul vizionarii filmului, lasand la o parte faptul ca este un film frumos, este sentimentul ala de film independent, care-a fost realizat cu doua camere si zece dolari, pe care il transmite. Dar care totusi te cuprinde.
citeşte

3 0
DragonMaster pe 28 Noiembrie 2012 19:40
Un SF de vazut
Are niste actori buni care mi-au placut mult cum au jucat iar ideea filmului este una buna si imi aduce aminte de filmul Happy Accidents care este tot ceva de genul dar mult mai bun.Ofer acestui film nota 7 si il recomand iubitorilor de SF.
1 0
Ammelie pe 15 Noiembrie 2012 12:40
Safety Not Guaranteed (2012)
Genul de film care mie imi place de la prima scena, l-as incadra la indie-SF. Imi plac actorii din rolurile principale ("April" si "Pete" :)), foarte fain si posterul. Feel good movie. 7/10
1 0
Bayard pe 27 Octombrie 2012 03:16
FIlmul este excelent, dar sa nu va asteptati la un Back to the Future cum poate este sugerat in trailer, e cu totul altceva. Pana la urma este povestea a 3 reporteri si mai ales a unei stagiare Darius care investigheaza pe un tip Kenneth care pretinde ca poate calatori in timp. Evident, ca orice om normal, ei pleaca de la premisa ca este un nebun, dar treptat filmul si "nebunul" te surprind. Kenneth pare normal, paranoia lui este justificata... filmul te tine in tensiune ghicind pana la sfarsit. Mai mult nu o sa zic, insa filmul este orientat pe povestea diferitelor personaje, deci nu este un SF urias (desi are elemente). Mie mi-a placut la nebunie mai ales Aubrey Plaza, merita sa i se ofere si alte roluri si sper sa le obtina, chiar daca nu respecta prototipul "vedetelor fotomodel".
1 0
Kuhaylan pe 01 Decembrie 2016 20:49
WD 1
......................................................
0 0
xerses pe 10 Aprilie 2014 20:05
Chiar ma asteptam la ceva mai mult SF...dar, e vorba doar de o poveste despre planurile de calatorie in timp.
0 0
cosmin_kedii pe 04 Noiembrie 2013 13:28
un moment bun vom trece cu această mică poveste care este un pic ciudată
0 1
andystarx pe 28 Ianuarie 2018 22:09
Nota 5/10
Film vazut la niste recomandari de pe un blog,foarte foarte slab,sub asteptari ! Doar finalul il face un pic sf,comedie nici nu poate fi vorba,un film slab rau !
0 2

Spune-ţi părerea despre Safety Not Guaranteed

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Safety Not Guaranteed
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells