Safed Haathi

(1977)

Elefantul alb

Poster Safed Haathi Poster Safed Haathi

Sinopsis Safed Haathi

Doi copii orfani, Shibu și Rani, locuiesc cu unchiul și mătușa lor, care le fac copilăria un iad. Singura rază de speranță apare în momentul în care Shibu se împrietenește cu un elefant alb în pădurea din apropiere și, cu ajutorul acestuia, găsește un recipient plin cu monede de aur. Din păcate, unchiul și mătușa lor află despre descoperire și din acel moment se pornește o vânătoare a elefantului...

A contribuit la sinopsis-ul filmului: chuckyfan
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 24 Aprilie 2016 23:12
Omul și elefantul - un film despre necesitatea de a proteja natura
Prietenia între om și animal este o temă tratată pe larg în cinematografia occidentală, existând sute de filme despre omul și câinele său ori despre cowboy și calul său. Cultura orientală conține povești asemănătoare începând de la Mahabharata și Panchatantra până la cele din zilele noastre; diferă însă doar animalele: locul câinelui, pisicii sau calului este luat aici de maimuță sau de elefant.

”Safed Haathi” prezintă prietenia care se formează între Shibu, copil orfan din zona Bengalului, și un elefant alb, exemplar rar ce apare în mitologia hindusă ca animal de companie al zeului Indra. Povestea este emoționantă, scoțând în evidență prietenia între om și animal și necesitatea de conservare a florei și faunei pe care le pune în opoziție cu setea irațională de aventură și cu un aspect îngrijorător real: braconarea… citeşte

1 0
bizonul pe 30 Octombrie 2011 07:14
Comentariu
Am o parere f. proasta ptr. ca acest gen de filme sunt depasite, ele au fost cit de cit elogiate in anii 70 cind pe piata romaneasca era lipsa de filme.Filmele indiene sunt chiar timpite.Eliminatile din grila, terminati cu tiganiile.
1 5
clauvonc pe 5 iunie 2012 14:18
Daca tot spui ca ai o parere proasta despre acest film si in general despre filmele indiene trebuie sa fii un expert in domeniul cinematografiei si inseamna ca poti face filme mai bune ca asta. Eu nu cred. Stai si gandeste-te si la munca depusa pentru realizarea filmelor si toate astea. "Nu judeca pe altii inainte de a te judeca pe tine insuti . "
Vegetarian pe 30 Martie 2015 08:35
Cum se fac filmele = filme despre cum se fac filmele

Acest film este reluat periodic si difuzat online la National tv . A fost in 30 mar 2015 .
Putine filme sunt difuzate pe net , si reluate gratis de catre televiziuni ..

0 4

Spune-ţi părerea despre Safed Haathi

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Safed Haathi
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells