Love & Death

(2023) - Serial TV

Dragoste și moarte

Poster Love & Death Postere Love & Death

Sinopsis Love & Death

Love & Death trl 2

Candy Montgomery și Betty Gore aveau multe în comun: cântau împreună în corul bisericii metodiste, fiicele lor erau cele mai bune prietene, iar soții lor aveau slujbe bune, lucrând pentru companii de tehnologie din suburbiile din nordul Dallasului, cunoscute sub numele de Silicon Prairie. Dar sub suprafața placidă a vieților lor aparent perfecte, ambele femei ascundeau frustrări nespuse și dorințe neîmplinite.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Elizabeth Olsen Elizabeth Olsen Candy Montgomery Jesse Plemons Jesse Plemons Allan Gore Patrick Fugit Patrick Fugit Pat Montgomery
Krysten Ritter Krysten Ritter Sherry Cleckler Lily Rabe Lily Rabe Betty Gore Keir Gilchrist Keir Gilchrist Ron Adams
Beth Broderick Beth Broderick Bertha Pomeroy Elizabeth Marvel Elizabeth Marvel Jackie Ponder Drew Waters Drew Waters Jerry McMahan
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Love and Death

Produs de

Blossom Films

Distribuitorul international

HBO Max

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 03 Mai 2023 17:31
Dupa primele episoade, chiar imi place cum este realizat serialul caci capteaza prin jocul actorilor, prin scenariu, prin regie, prin muzica.
3 0
blacksea_rider pe 13 Aprilie 2023 23:49
Serialul se bazează pe o povestea adevărată.În Wylie, Texas, în 1980, o gospodina din suburbii, Candy Montgomery, este acuzată că și-a ucis vecina Betty Gore, după ce a avut o aventură cu soțul lui Gore, Allan.
2 1
mladitza pe 18 mai 2023 10:14
Citind descrierea dumneavoastră, am realizat că am vizionat o altă ecranizare a acestei povești, miniseria „Candy” (2022).
mladitza pe 19 mai 2023 15:29
Da... Înțeleg că le-ați văzut pe ambele. Care dintre cele două ecranizări vi s-a părut mai reușită?
CriticFilmVest pe 25 Iunie 2024 16:49
Scenariu: F educativ. Un adulter calculat matematic de mintea vicleană , plictisită a unei habotnice, cu soțul unei "prietene". Terminat...
Regie, decoruri, ok. Interpretarea lasă însă de dorit uneori. Unele scene sunt fanteziste.
Trebuie vizionat.

0 0
mitza2003ro pe 07 Iulie 2023 02:00
Anul trecut a fost făcută o miniserie pe același subiect în care Jessica Biel este la fel de expresivă ca și Lizzie Olsan dar cu un plus de comedie pentru "Love & death".
0 0
andrei_oarga pe 11 Iunie 2023 20:12
Foarte bine realizat serialul,decorurile si muzica excelent alese te trimit cu succes inapoi in acea perioada,cazul adevărat este unul socant si cu un deznodământ revoltător(din care ar trebui luate lecții de umanitate ceea ce a lipsit cu desăvârșire in acea comunitate) iar Elizabeth Olsen a jucat excelent,foarte bine pentru ea ca joaca si in alte filme decât cele Marvel(spre deosebire de anumiți actori care se limitează la rolurile acelea),nici ceilalti actori n-au fost mai prejos,merita vazut cu siguranță.
0 0
lavara_laiarna pe 05 Mai 2023 19:01
Din viața reală, tehnici de supraviețuire . . emoțională.
0 0

Spune-ţi părerea despre Love & Death

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells