La liste

(2009)

Lista morții

Poster La liste Poster La liste

Sinopsis La liste

Mai mult

Viata lui Michael Lombardi nu a fost niciodată normală. În copilărie părintii acestuia au fost uciși cu brutalitate, iar când în sfârșit acesta reușise să aibă o carieră respectabilă și își lăsase în urmă trecutul, ceva dezgroapă toate amintirile: un email anonim primit de acesta cu privire la unul dintre criminalii părinților săi, și anume un bancher. Încercand să afle mai multe, acesta ajunge prins într-un joc psihologic de unde nu mai poate să se întoarcă decat ca un…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: alex_il_fenomeno
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
4 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.5

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Kronos13 pe 08 Iulie 2012 02:50
Subtitrare romana?,,,
Salutare. Are cineva subtitrarea in lb romana a acestui film. Am cautat in disperare, nu am gasit decat alti cinefili care cauta aceeasi .sub :(( Sper ca ma indrumati careva spre un loc binecuvantat. :D
0 0
Kronos13 pe 9 iulie 2012 16:41
Nu are nimeni subtitrarea?? :( Nici măcar cea în limba engleză?
alex_il_fenomeno pe 20 Martie 2012 14:53
un thriller frantuzesc fascinant , poate putin americanizat prin multe elemente comune , insa cu un sir de evenimente total imprevizibile , care te uimesc si iti cresc adrenalina intr-o maniera in care nu credeai . actorii extraordinari , in frunte cu fostul fotbalist Eric Cantona , ce si-a aratat clasa interpretand protagonistul atat de bine ! iar imprevizibilul a domnit chiar si pana la acel final uimitor ! merita urmarit de catre toti iubitorii de senzatii tari .
0 1
pisicuta1 pe 02 Martie 2012 21:00
.
un film care merita sa fie vazut!........................
0 1
Vegetarian pe 11 Ianuarie 2012 03:20
Cu mai mult de un sfert de veac în urmă, părinţii lui Michael şi Romain Lombardi au fost ucişi cu brutalitate , iar autorii nu au fost niciodată identificaţi . În urma unui e-mail anonim , Michael află că unul dintre potenţialii autori ai acestui masacru este un bancher , însă până să verifice această ipoteză bancherul este asasinat , iar Michael devine principalul suspect .
Un alt e-mail îi indică lui Michael un alt nume din cercul de criminali . Trasformat în fugar , Michael trebuie să-l găsească pe suspect înainte ca acesta să devină o altă victimă pe lista morţii .
. . Crima a avut loc in casa ? E de vina casa !? Copii trebe sa stea separat de parintii ca sa nu fie acuzati de crima !?

0 1
Vegetarian pe 11 ianuarie 2012 16:47
Desteptul învata din greselile altora , iar prostul nici macar din greselile lui .

Spune-ţi părerea despre La liste

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells