La Belle Époque

(2019)

Cei mai frumoși ani

Poster La Belle Époque Postere La Belle Époque

Sinopsis La Belle Époque

Mai mult
La Belle Époque SUB

Viața lui Victor, un sextagenar deziluzionat, este dată peste cap atunci când Antoine, un anteprenor strălucit, îi propune un nou tip de atracție: îmbinând artificii teatrale și reconstituiri istorice, firma lui Antoine permite clienților să aleagă o perioadă din viața lor și să se întoarcă în timp. Victor alege să retrăiască săptămâna cea mai marcantă din viața sa, cea din urmă cu patruzeci de ani, când şi-a întâlnit marea dragoste…

Considerat de Hollywood Reporter “sexy și…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: marc_mihai
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4

Caseta tehnică

AKA

  • La belle époque
  • Die Schönste Zeit unseres Lebens

Produs de

Les Films du Kiosque

Distribuitorul international

Constantin Film Verleih

Distribuit in Romania de

Independența Film

Țara

Franta, Belgia

Box office La Belle Époque

Weekend premieră (12.10.2020)
  • Loc 7
  • Spectatori 2.289
  • Încasări (RON) 34.506,00
Total
  • Spectatori 3.678
  • Încasări (RON) 54.703,00
  • Încasări (USD) 13.290,93

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
marc_mihai pe 28 Aprilie 2020 00:06
La inceput mi s-a parut a fi un film ciudatel, si greu de digerat. La final: capodopera cu iz de film clasic. Tres beau!
3 2
elianna pe 07 August 2020 20:00
O noua sansa
Este povestea unui cuplu cu o lunga istorie, plictisit si invechit, dar care are ocazia reintoarcerii in trecut (fictiv) pentru o noua experienta. Morala ar fi ca atunci cind in prezent nu mai gasesti scanteia, priveste inapoi la ce a aprins-o prima data.
2 0
sabinalin pe 02 August 2020 13:24
Cea mai buna veste din Romania culturala covidata e ca se tine TIFF. In aer liber, cu masca sau fara, cu distantare dar povestea merge mai departe. Acesta a fost, din cate am citit, filmul de inceput al festivalului din anul covidului, o deschidere onorabila cu un film solid, un film al bunelor sentimente, al nostalgiei, al vremurilor cand totul era mai simplu iar timpul mai avea inca rabdare. Daniel Auteuil si Fanny Ardant innobileaza ecranul asa cum numai actorii experimentati si valorosi stiu sa o faca. Minusul e la scenariu, mult prea previzibil.
1 0
borisvultur pe 04 August 2020 22:22
Platforma digitală magică
M-a extaziat ideea, deși scenariul devine stufos, uneori alambicat, însă IDEEA reconstituirii...m-a fermecat. Să poți reface un decor din trecut, să ai actori capabili să traiască o secvența a cuiva în acel loc dorit de plătitor...
0 0
mihaelatb pe 16 Iulie 2021 21:39
Un film care nu mi-a spus nimic. Intoarcerea intr-un trecut prefabricat. Scene „de sex” ?! care nu-si gaseau locul si nici nu aduceau un plus filmului. Cu replici teribiliste, Nici un actor nu mi-a placut, dar premiul intai cu coronita il are Fanny Ardant. Oare toate frantuzoiacele de peste cincizeci de ani devin obsedate de sex, sau numai psihologii? Iar el s-a vrut vre-un Asley din „Pe aripile vantului”? de nu reusea sa depaseasca trecutul. In rest un film imbacsit si total neinspirat.Vazand acest film mi-am adus aminte de o declaratie a lui Catherine Deneuve, care,vorbind despre miscarea Me too, spunea ca exista si hartuiri, dar majoritatea isi asuma voluntar riscurile meseriei de actrita!
0 2
lili22 pe 08 Iulie 2020 15:27
Un film dragut si fara pretentii, mai ales daca o suportati pe Fanny Ardant.
0 4

Spune-ţi părerea despre La Belle Époque

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu La Belle Époque
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells