Koe no katachi

(2016)

A Silent Voice

Poster Koe no katachi Postere Koe no katachi

Sinopsis Koe no katachi

Ishida Shouya lovește o fată care suferă de autism, pe Nishimiya Shouko, iar acest lucru îi produce transferul la o altă școală. Suferă din acest motiv, iar greșeala lui îl marchează profund, la școala unde merge acum e marginalizat, dar vrea să-ndrepte lucrurile…

A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.1
Shôko Nakagawa Shôko Nakagawa (voice) Kôichi Yamadera Kôichi Yamadera (voice) Miyu Irino Miyu Irino Shoya Ishida (voice)
Aoi Yuki Aoi Yuki Yuzuru Nishiya (voice) Mayu Matsuoka Mayu Matsuoka Shoya Ishida (voice) Saori Hayami Saori Hayami Shoko Nishimiya (voice)
Megumi Han Megumi Han Miki Kawai (voice) Kensho Ono Kensho Ono Tomohiro Nagatsu (voice) Yui Ishikawa Yui Ishikawa Miyoko Sahara (voice)
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
smena pe 10 Iunie 2018 22:18
Recomand dar...
Am citit versiunea manga acum cativa ani de nenumarate ori si am plans de fiecare data, desi stiam despre ce este vorba. Dar anime-ul este cam dezamagitor nu se ridica la nivelul originalului chiar daca calitatea artistica/imaginea este mult mai frumoasa decat in manga. Desi dureaza 2 ore, sunt prea multe goluri in anime si pare cam fara sens pe alocuri, fara ordine, fara raspunsuri, nu este interactiune suficienta intre personajele principale, dar nici intre cele secundare, uneori pare ca au aparut de nicaieri fara explicatie (de exemplu tipul cu parul roscat, prietenia dintre Ueno si Sahara). in manga gasesti toate raspunsurile, toate personajele au un rost, au o poveste, in special prietenul lui Ishida cel cu parul cret (dar si tipul cu par roscat, si Sahara, chiar si Maria). Filmul pare ca s-a concentrat mai mult pe povestea lui Yuzuru... Inteleg ca trebuiau taiate parti din manga… citeşte
2 1
Cretzulynne pe 17 Iunie 2017 15:20
Sinopsis:
Ca un tânăr sălbatic, elevul școlii elementare Shouya Ishida a căutat să bată plictiseala în moduri cele mai crude. Când surda Shouko Nishimiya se transferă în clasa sa, Shouya și restul clasei o hărțuiesc pentru distracție. Cu toate acestea, când mama ei anunță școala, el este blamat pentru tot ce i-a făcut. Când Shouko se transferă la altă școală, Shouya este lăsat la mila colegilor săi. El este ostracizat pe tot parcursul învățământului elementar și secundar, în timp ce profesorii il ignoră.

Acum, în al treilea an de liceu, Shouya este încă afectat de greșelile sale. Regretând acțiunile sale anterioare, pornește într-o călătorie de răscumpărare: să o întâlnească din nou pe Shouko și să-i ceară iertare.

Koe nu Katachi spune povestea reuniunii lui Shouya cu Shouko și încercările sale… citeşte

2 2
Caktus pe 04 Aprilie 2021 02:06
"When nobody has cared for so long It's hard to accept when someone finally does"
Unul din cele mai bune filme animate vizionate de catre mine.

Scenariu: 9/10
Animatie: 10/10
Voice Acting: 9/10
Productie: 9/10
Muzica: 8/10

Nota finala: 9/10

0 0
Ultimul_Mohican pe 29 August 2017 14:39
Superb
Experienta emotionala e foarte puternica, am trait tot filmul la intensitate maxima. Nu trebuie sa il ratati indiferent daca va plac sau nu anime-urile.
0 0
cosmin742000 pe 20 August 2017 22:26
Un anime japonez foarte bun , pentru adulti , caruia nu am sa ii reprose decat faptul ca actiunea este cam lenta.Eu nu stiu ce fel se aproba sinopsurile pe cinemagia.Mie mi-au fost respinse zeci de sinopsisuri excelente , dar fata nu suferea de autism era surda.Singurii care sufera de autism esunt cel care a scris sinopsisul si cel care l-a aprobat.
0 1
smena pe 10 iunie 2018 22:27
a trecut un an si tot autism scrie in sinopsis
Caktus pe 4 aprilie 2021 01:06
patru*

Spune-ţi părerea despre Koe no katachi

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Koe no katachi
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells