Killer Joe

(2011)

Joe, asasin în timpul liber

Poster Killer Joe Postere Killer Joe

Sinopsis Killer Joe

Mai mult
Killer Joe

Orice viață are un preț? Asta este întrebarea cu care se confruntă Chris Smith, un vânzător ambulant de droguri care tânjește după o pauză. Când marfa îi este furată chiar de mama lui, el trebuie să facă repede rost de 6,000 de dolari sau va fi omorât. Disperat, îi cere ajutorul tatălui său, Ansel, și împreună pun la cale un plan. Planul: Mama lui Chris, care duce o viață de moralitate îndoielnică, are o poliță de asigurare ce ar șterge datoria lor și nu numai. Problema:…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: gimino
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Caseta tehnică

Produs de

Voltage Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

VVS Films

Distribuit in Romania de

New Films Romania

Țara

SUA

Site oficial

Killer Joe

Box office Killer Joe

Weekend premieră (05.11.2012)
  • Loc 15
  • Spectatori 968
  • Încasări (RON) 21.536,00
Total
  • Spectatori 3.532
  • Încasări (RON) 71.007,00
  • Încasări (USD) 20.021,45

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Srdjan pe 21 Octombrie 2012 20:37
Cand s-a terminat filmul aveam de zis doar o chestie: da fuck that I just watched? :| Ceva ciudatenii sexuale (nu porno dar destul de explicite) plus ceva pasarici dezvelite cu cuib daca ma pot exprima asa... N-am inteles ideea cu toate aceste chestii. Finalul e sec si violent si ciudat
8 15
eko pe 25 octombrie 2012 02:59
chiar vreau sa te contrazic , este un film foarte bun cu o distributie foarte buna si chiar nu stiu ce nu idee nu ai inteles.
mvpsebi pe 30 decembrie 2012 00:52
@ rkemendi.. mai ales mama lui Chris a supravietuit. SPOILERE ↑
caluser pe 08 Noiembrie 2012 17:07
Primul rol in care pot spune ca mi-a placut in mod deosebit Matthew McConaughey, ceilalti actori din rolurile principale au fost minunati-per total un film foarte bun,finalul parca m-a dezamagit putin.
6 3
dido pe 27 Octombrie 2012 12:34
Matthew McConaughey...
int-un rol ce ii vine manusa si cu o privire sociopata ce iti da fiori...Un film excelent ce te tine cu sufletul la gura dupa vizionarea caruia iti ramane un gust amar,mai ales ca se accentuaza absolut gratuit si de amorul artei scenele in care femeile sunt impuse in mod violent...Recomand!
6 3
buligadanny pe 5 noiembrie 2012 20:59
[MESAJ STERS DE MODERATOR]
caluser pe 8 noiembrie 2012 17:12
buligadanny ce cauti printre oameni? sa-ti fie rusine huliganule
eko pe 25 Octombrie 2012 03:00
un film foarte bun , cu cateva intorsaturi de situatie. Distributia este foarte bine aleasa , Juno m-a surprins foarte mult cu acest rol , de Matthew , Emile si Thomas nu ai ce sa spui sunt 3 actori de talie mare. recomand sa vedeti filmul , nota 9.
6 3
brutalistic pe 28 octombrie 2012 01:28
Matthew McConaughey actor de talie mare ? :) poate pentru fane..
Legolas13 pe 6 noiembrie 2012 04:15
brutalistic, fac pariu ca nu ai vazut nici un film cu MacConaughey pre-2000. Comenteaza cand stii filme.
Legolas13 pe 06 Noiembrie 2012 04:22
Un film foarte bun...
...cum rar maiv ezi printre blockbuster-urile pentru copii tampiti ce sunt prea batuti in cap sa aprecieze arta in altceva decat efecte speciale si horror-uri de nota 2.
4 4
hotescualexandra pe 28 Noiembrie 2012 01:08
groaznic...
nu stiu ce este de apreciat la filmul asta. am mai vazut filme slabe dar asta le-a intrecut pe toate. Ar putea primi un oscar pentru cel mai prost film difuzat vreodata, sincer. oribil si o mare pierdere de timp. o porcarie in adevaratul sens al cuvantului.
4 13
Lucarelli pe 17 ianuarie 2013 23:22
Perfect adevarat comentariul tau, subscriu!
Sarakali pe 7 martie 2013 12:16
subscriu si eu. Am vazut filmul Avocatul din limuzina si Matthew mi s-a parut de o mie d eori mai bun. Filmul asta mie m-a intors stomacul pe dos.
wildinthecountry pe 24 Februarie 2013 13:15
x
E genul de film care ori iti place, ori il urasti.
Imparte privitorii in doua categorii categoric.Eu fac parte din prima categorie { mi-a placut filmul si in special de performanta lui Matthew-sper sa nu fiu considerat un pervers sau sadic daca mi-a placut acest film :) } ..
O pelicula ciudata, violenta, cu elemente de comedie neagra...

3 1
titelr pe 13 Noiembrie 2012 10:16
Mai degraba o comedie neagra, nu drama si finalul putea fi explicit, nu cred ca mai e nevoie de continuare la filmul asta.
3 2
mikeflb pe 15 Noiembrie 2012 22:37
cel mai urat film
o mizerie si dupa parerea mea cel mai urat film vazut de cand sunt......un gunoi si nu il recomand nimani care merge des la film(cel putin odata pe saptamana)!
3 11
Testicule pe 12 Ianuarie 2013 03:34
"You insult me again, and I'll cut your face off and wear it over my own."
Unul dintre filmele alea care te face sa te simti incomod, dar totusi, nu pot sa te uiti in alta parte. Ciudat sentimentul. McConaughey a intrat bine in rol. Inteleg ce-au vrut sa faca cu filmul, da' finalu' mi s-a parut meh. Nici bun, da' nici prost. De asemenea, trebuie mentionate umorul folosit in film. Mi s-a parut grozav.
2 0
FlorinMovieFreak pe 12 Noiembrie 2012 03:03
Killer Joe Junior ? :)
Filmul este bun .. spre foarte bun .. cu iz de The Killer Inside Me :) dar ..

Urasc genul asta de filme care se termina in "aer" fara un deznodamant .. se termina foarte ciudat .. de parca ar fi un serial .. si urmeaza episodul 2 ..

Chiar trist .. ultimile 2 minute au stricat tot filmul .. pacat ..
But hey .. ce stiu eu .. vizionati si convingeti-va !

2 3
muzica.magdalena pe 23 decembrie 2012 21:41
mie i-mi plac filmele de genul acestia pentru ca te tin in suspans ,are actiune si oarecum psihologiccasa poti deduce finalul!
emy_sinaia pe 28 Martie 2013 20:53
Slab
Nu este cel mai reusit film cu Matthew McConaughey care in cariera lui a jucat in multe filme excelente, mai putin cel de fata, parerea mea.
1 0
xerses pe 07 Ianuarie 2013 21:42
Un film cu destul scene socante, dar care face impresie si te tine captiv pana la sfarsit.
1 0
Killer Joe – Banul e ochiul dracului
[Titlu in limba romana: Joe, asasin in timpul liber]
CoolRank: 7/10
- atmosfera & entertainment: 7/10
- regie: 7/10
- actori: 8/10
- scenariu: 9/10
- montaj: 8/10
Nota IMDb: 7/10




Regie: William Friedkin
An: 2011


Actori: Matthew McConaughey, Emile Hirsch, Juno Temple
Genul: drama, thriller



 
Intr-o lume populata de personaje tenebroase, viata nu are cum sa fie roz, iar tradarea vine de unde te astepti mai putin.
Take your socks off!
O replica frusta cu oarece ecouri à la Bertolucci si al lui “ultim tango parizian”, doar ca este departe de rafinamentul cineastului italian. Aceasta ca simpla introducere, in rest se detaseaza de ... citeşte

1 0
zeno.marin pe 06 Aprilie 2013 21:04
A must see...
Violent, intens, carnal. Cam asa s-ar defini in trei cuvinte suficiente noul film al celui care a adus pe ecrane legendarul The Exorcist. Intr-o lume plauzibil deformata in care cresc aceste fiinte, grotescul capata o semantica noua atunci cand e extras din violenta dizolvata in umor negru precum smoala... Tensiunea, mai ales catre final, are ceva in comun cu filmele lui Haneke ("Funny Games"), terminate ambiguu interpretabil si eventual cu insomnie.
Ce se remarca abia dupa o siesta prelunga este ca ponderea personalitatilor e bine de tot echilibrata, insotita de un joc actoricesc excelent si armonios integrat intr-un exceptional scenariu pe cat de morbid, pe atat de bizar si sarcastic. Grotescul isi impune efectul stilistic intr-un spatiu uman de tip low-life, aproape pitoresc, lasand o impresie de neuitat si transformand filmul intr-un favorit. Pentru mine.

1 1
rvn pe 6 aprilie 2013 23:27
eu, daca-s vrea sa pun o eticheta filmului, i-as reinventa titlul, numindu-l asa: :"undeva, in Texas". pai, killer joe e pistolarul de tip nou sau cowboyul devenit asasin profesionist cu tendinta tortionara. obisnuitele dueluri, cu pistoalele scoase ultrarapid de la brau si rotite in aer, au fost inlocuite cu actiunile unui psihopat pentru care, placerea de a ucide, se imbina in mod armonios cu recompensa. un ticnit caruia i se dusese vestea ca ucide cu sange rece nimereste in sanul unei familii de ratati, fiind angajat sa faca ceea ce se pricepea mai bine. nimic mai savuros! accentele comice sunt delicioase si se potrivesc de minune cu atmosfera si viata pe care o duc cele 5 personaje principale, iar grotescul devine o gustare usor digerabila, chiar placuta. viata acestor oameni este limitata de saracie si traume si totusi, compasiunea pentru ceea ce li se intampla se transforma incredibil de usor, in ras. este meritul lor. un joc actoricesc extraordinar a completat perfect,modul cum ele au fost concepute in scenariu.
rvn pe 7 aprilie 2013 20:46
umorul cu care a fost tratata vulgaritatea si decaderea morala a celor cinci a fost piesa de rezistenta a filmului. cum poti trata altfel, aceste tipuri umane fara a cadea intr-un banal dramatism care ar fi fost plictisitor de lacrimogen? simplu: elimini mohoreala si lasi personajele libere ca sa-si dea singure in petec. ce-mi pare rau, este ca n-am reusit s-o vad pe fosta mama si nevasta asasinata, dar, dupa cum o descriau cei trei, precis era si ea de calibru greu la ticneala.

Spune-ţi părerea despre Killer Joe

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Killer Joe
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells