Păreri Kill Bill: Vol. 1
![]() |
Kill Bill: Vol. 1(2003)Kill Bill: Volumul 1
Articole despre film
S-a furat Moș Crăciun! – Red One
Motivul surprinzător pentru care Tarantino nu a vrut-o pe Michelle Yeoh în Kill Bill
Cele mai bune 11 filme ale tuturor timpurilor, potrivit lui Quentin Tarantino
Violenţă la rang de poezie, misiuni imposibile şi singurătatea războinicului, duminică la TV
În aprilie #StaiAcasă cu filmele emblematice de la AMC
Curse of Chucky
Kathryn Hahn
The Founder
Dorota Rabczewska
Mare, nossa historia de amor
Aubrey Plaza
- The Housemaid
- Mutiny
- Dracula: A Love Tale
Program TV
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Află mai multe

Termeni şi condiţii | Contact | Politica de confidențialitate | A.N.P.C
Păreri Kill Bill: Vol. 1
VOL.1 + VOL.2 = KILL BILL
Am ajuns sa ne intrecem in legatura cu cine are imaginatia mai bolnava si cine descrie mai bine macabrul cel mai negru.
E indecent sa compari acest film cu cele ale lui Jet Li, spre exemplu...
Violenţă de dragul violenţei
Tema principală a acestui film o constituie răzbunarea, o temă recurentă în cinematografia asiatică. Răzbunarea nu este una de tip occidental, ci una profund violentă tipic orientală. Spre deosebire de violenţa din filmele lui Akira Kurosawa care avea un scop, violenţa din filmele lui Tarantino este una sadică, săvârşită de dragul violenţei. Personajele din "Kill Bill" înoată în valuri de sânge, se ciopârţesc cu o plăcere… citeşte
...
sangeros
Merge cu popcorn...
In rest o colectie intentionata de kitchuri si clisee sangeroase (whici is pretty cool huh...huh huh). Dupa ce vezi Kill Bill vei iubi si mai tare personajele Beavis & Butt-Head.
Ciudat
ok asta e parerea mea si sper sa nu sariti cu gura ptc se pare ca sunt adeptul filmelor realiste sau oarecum inspirate din real...sau a celor impresionante care imi marcheaza oarecum gandirea...dar asta ma marcheaza negativ... poate nu inteleg eu sau....nush
pacat de coloana sonora si actorii din film...
salutare
Din pacate sunt multi ... mi se sterge mesajul daca folosesc cuvantul ... care considera amuzante scenele de violenta.
O decapitare, doua decapitari...
Sau poate ma insel si este o parodie desteapta.
Sa fie oare pulp fiction cantecul de lebada ?
Pacat!
Trecând peste aceste deficiențe,filmul excelează prin poveste,a cărui idee de bază este răzbunarea,ceea ce nu este originală ,proaspătă dar viziunea regizorului o pune intr-o exprimare autentică .Alături de această reușită,thriller-ul beneficiază și de o coloană sonoră încântătoare la care participă și… citeşte
Nota 10 pt Gheorghe Zamfir
povestea-i clasica, actiunea e memorabila.
dialogurile sun specifice lui tarantino. parca mai amuzante ca-n pulp fiction.(scena din salonul in care uma era internata, cu tipii care vroiau s-o violeze, even steven).
inevitabil, scena vedeta af ilmului o reprezintalupta din tokyo, cu gasca yakuza, si in final cu o-ren. parca tot acest film a fost realizat special pt. aceasta lupta. n-am mai vazut asa ceva pana acum. sunt 20 de min. intense.
odata ce-ati vazut atatea filme violente, ati crede ca nimic nu va mai poate surprinde, dar...(scena cu avocata lui o-ren, nu spun mai mult, ca sa nu va stric surpriza; si eu citisem in scenariu, dar este, totusi socanta, indiferent de modul in care ai incerca sa ti-o imaginezi dupa ce-ai citit scenariul si inainte de-a vedea filmul).
lupta este superba, realista(in sensul coregrafierii), uma… citeşte
Dam la o parte tot ketchap-ul din film , si ce mai ramane ????Nimic . O poveste din orice film cu van damme!
acum kill bill. ce va mai urma?
unul din cele mai bune filme facute pana in prezent. nonconformist.
super de tot.
eu l-am vazut la sfarsitul lui decembrie 2003 de pe net si am ramas masca. cred ca l-am revazut de atunci de vreo 5 ori si nu regret.
duceti-va sa-l vedeti.
Cred ca nu merita sa fie vazut..Urat film
FOARTE BUN !
It's Fucking Tarantino!
acum, bai matrix, tu te intrebi, de unde stiu eu ca va fi atat de mult sange, din moment ce doar am citit?
felul in care descrie, dupa ce-i taie unui fraier capul, sangele tasneste ca dintr-un gheizar.
alt exemplu, avoccatei lui lucy liu, ii va taia bratul, si va umple toata podeaua de sange. podeaua e alba.
foarte interesant realizata este uciderea lui lucy liu. o combinatie de commando si equilibrium.
va fi fara indoiala cel mai violent film al tuturor timpurilo, macar cel mai sangeros.
atat de sangeros incat va va provoca scarba, ceva gen filmele snuff.
in total tipa a omorat peste 30 de oameni.
Jalnic intr-adevar
Nu l-as mai fi vazut!
Prin 2003, cand a fost facut, filmul-benzi desenate era ceva inca nou.
Niste batai, dinamice dar chicioase. Scenele: cele mai multe - false. Iar interpretarea dezamagitoare (actorii nu au fost chiar slabi toti, dar scenariul nu le-a dat nici o sansa).
Am vazut Pulp Fiction de acelasi regizor. Un film bun; cu totul altceva.
Filmul este o excelenta comedie. Nu-l privi ca pe un action/thriller ci ca pe un film de tarantino, in care totul este dus la extrem. relaxeaza-te, aprinde o tigare, mai vezi-l odata.
????
Bun