Păreri Interstellar

Interstellar: Călătorind prin univers

Ordonează după
lanca pe 04 Februarie 2015 14:29
Un film bunicel
Un film science-fiction usor peste medie.Nu inteleg de ce este considerat capodopera!!!Doar obisnuit spre bun(nici efectele speciale nu sunt neobisnuite).Ceea ce-l individualizeaza este exploatarea teoriei relativitatii generalizate Einstein-Lorenz, in special relativitatea parametrului ,,timp".Doar o observatie: o ora dincolo de gaura de vierme echivalenta cu 7 ani terestri,e posibil doar teoretic,ptr ca viteza de miscare(rotire/deplasare)a acelei planete ar trebui sa fie imensa.In plus,mult discutata gaura de vierme,nu e in realitate decat un model matematic,sau altfel zis, o gaselnita, o ,, potriveala" de calcule ptr a completa(sau face posibile/credibile) niste rezultate ale ecuatiilor teoriei relativitatii.Nimeni nu a gasit/evidentiat o gaura de vierme in Univers(pana azi).Asta nu inseamna ca n-ar fi posibila.Asa cum ar fi posibil sa fie doar o constructie mintala abstracta… citeşte
2 3
lanca pe 23 februarie 2015 18:18
Mii de scuze,dar am scris ,,teoria bIng-bang-ului" in loc de teoria Big-Bang-ului ,adica marea explozie.A fost de vina graba,oboseala,timpul disponibil limitat.
lanca pe 23 martie 2015 18:45
Recunosc,nu sunt pasionat de fizica,ci de filozofie.Citesc teorie fizica,doar atat cat am nevoie ptr a intelege dezbaterile filozofice.In plus eu nu am o minte asa ...mare, incat sa o pot pune pe,,bigudiuri".De aceea poate nu inteleg subtilitatile fizicii moderne si nu pot pricepe gradul de abstractizare la care s-a ajuns de la Einstein incoace.Dar incepand cu Pierre Laplace(coautor al teoriei Kant-Laplace) cel ce deschide prin celebra replica data lui Napoleon ,la remarca acestuia despre faptul ca nu a mentionat rolul lui D-zeu ,,,nu este nevoie de El" ,seria lunga de fizicieni care neaga necesitatea interventiei divine in Creatie ,si care continua pana azi prin Stephen Hawking niciun reprezentant al ei nu a dat raspunsuri credibile la nicio intrebare esentiala despre minunea care este existenta materiei sau a Creatiei ei.Daca inainte de ,,momentul zero" nu exista dimensiunea TIMP,nu exista evident nici dimensiunea SPATIU,de care e nevoie ptr ,,explozie".Sau spatiul exista?Daca exista cine l-a creat? Si unde,in ce?Sau,, spatiul"exista prin el insusi si era deja,,infinit"? Neantul exista?Iar dimensiunea TIMP, nu?Legile dupa care a actionat explozia si care guverneaza de atunci in Univers au fost ,,stabilite" sau exista intrisec in/cu materia? Sunt intrebari la care,ca parere personala,omul nu va putea raspunde niciodata ptr ca mintea umana nu e programata ptr asa ceva.Corola de minuni a existentei,a aparitiei materiei,a Universului, a Timpului,a Spatiului nu va putea fi deslusita corect si va ramane un mare si fermecator mister(cel putin in aceasta lume sau ,daca vreti ,in acest Univers.
mc_chaos pe 15 Februarie 2015 19:49
Dezamagitor!
Nu credeam ca o sa ajung sa dau o nota atat de mica unui film marca Christopher Nolan.
Pana acum m-au impresionat productiile sale. "Interstellar" mi se pare ca se inscrie in categoria peliculelor cu sclipici, facute pentru a lua ochii, umflate cu pompa de critici si de media. Desi sunt un mare fan al acestui gen de filme, scenariul si regia mi s-au parut slabute, replicile si jocul actorilor neconvingator (exceptie facand Jessica Chastain si poate Mackenzie Foy), iar finalul cam searbad. Subiectul este unul atragator si electrizant dar nu este nimic original; relativitatea si teoria universurilor paralele le regasim si in alte productii care mi s-au parut mai bine legate gen "Deja Vu (2006)" si "Event Horizon (1997)" unde parca avem parte de mai multa atmosfera si suspans. Chiar si teoriile expuse sunt pe alocuri incerte. In concluzie parerea mea este ca filmului ii lipseste… citeşte

Catalin_Ro pe 22 Noiembrie 2014 23:10
nu inteleg ce poate sa placa la filmul asta
nu sunt nici cocalar, nici batut in cap si nici hater dar filmul asta pentru standardul meu e o porcarie in raport cu nota primita.
varfurile ideilor care ar trebui sa te convinga ca e un film de nota 9 sunt de fapt preluate din idei mai vechi ale altor filme mult mai bine conturate. Deci nu vine cu nici o noutate..
chiar e un film slab afara de cateva efecte care te mai scoate din plictis..imi pare rau ca am pierdut 3 ore intepenit pe scaun lasandu-ma invitat de comentariile altora.. bn ca macar am beneficiat de bilet gratuit..
ultima faza "tare" cu oprirea in gaura neagra e cel mai slab trip pe care poti sa-l ai pe LSD.. :)
nota 6.5 ar fi deajuns.

DariusV pe 30 noiembrie 2014 16:26
Interstellar este o capodopera ! Este cel mai serios film SF ! Nu are nici o greșeala ! Cea mai bună impresie o ai când il vezi la cinema !
GeluR pe 10 ianuarie 2015 04:27
@ambulantier: Nu vad de ce te simti dator sa-ti ceri scuze unor bigoti infundati, pentru opinia ta care este fara indoiala realista si de bun simt. Ca sa intelegi "standardul" lui vezi ce nota a dat unei tampenii de film si anume "Left Behind, 2014". Nota 9!!! Acum intelegi ce standarde are?
Nimicdinceparafi pe 31 Ianuarie 2014 19:27
Ma intreb daca aceasta noua teorie ,il va determina pe Nolan sa faca schimbari in scenariu:

dizzy.seven pe 27 Noiembrie 2014 19:42
Monument de prostie
Ce s-au gandit ei: nenorocitul de Alfonso Cuaron a luat 7 oscaruri anul trecut, deci asta e reteta! In opinia mea, filmul asta e doar o corcitura ieftina intre Odiseea Spatiala (2001) + Gravity (2013) + o intriga penibila: cautarea unui alt loc in Univers deoarece, deoarece... tineti-va bine! Pamantul se autodistruge! (vezi 2012, alta mizerie de film - bine ca nu au spus ca Pamantul a ajuns in stadiul de pitica rosie!) + replici telenoveliste gen: dragostea este singurul lucru care transcede timpul, iti promit ca ne vom revedea.
2 11
YgReK pe 4 ianuarie 2015 22:44
Esti prea frustrat,imi pare rau pentru tine.
VIBERS pe 20 ianuarie 2015 22:35
Ai fost mult prea radical cu nota aia.Acum pe bune chiar ti se pare a fi un film de nota 1 sau nu ti-a depasit asteptarile si din razbunare i-ai dat nota 1?
wildswan pe 09 Noiembrie 2014 10:18
gardu' si leopardu'
Am fost ieri la film (constanta) entuziasmata de recenziile extrem de favorabile de pe cinemagia..Dar..dezamagire....Au fost 3 ore plictisitoare, publicul s-a foit pe scaune, unii au iesit sa-si suplimenteze rezervele de floricele, altii nu s-au mai intors deloc...
Acord filmului doar nota 8 (cu minus, sau 7 cu plus..) doar pentru faptul ca aduce pe ecran teme de actualitate pentru omenirea secolului 21: schimbarile climatice, lipsa hranei..In rest ....putine efecte speciale, putine imagini cosmice, dar in schimb, multe detalii tehnice despre gauri negre, zboruri intregalactice..In ultima ora actiunea filmului s-a mai animat un pic, in rest mie mi s-a parut un film plat...

2 13
adibadi pe 9 noiembrie 2014 18:48
btw cei care s-au dus sa ia floricele in timpul filmului..stiau sa citeasca? stii ca a avut subtitrare..sau va uitati ca la poze?
adona pe 16 Noiembrie 2014 12:03
timp pierdut
Film slab , 3 ore care eu trecut greu ....am tot sperat ca pana la urma va fi ceva , filosofie de 2 lei, fizica de 2 lei....poate jocul actorilor a mai salvat cate ceva ... nu recomand....sincer nu stiu de ce i s-a dat un scor de 9 pe imdb ....
2 16
VIBERS pe 18 noiembrie 2014 22:01
Aia pe IMDB i-au dat o nota de 9 pt ca stiu sa aprecieze un film.Sa dai o nota de 1 denota prostie.
OldBoy28 pe 4 aprilie 2015 03:31
Adona, mintea ta nu ar fi capabila sa inteleaga de ce 1+1=2 si vrei sa te astepti sa inteleaga acest film si de ce are el o nota asa mare ? Esti penibil/a, sincer !!!
squiddy pe 22 Februarie 2025 23:08
Daca ai copii, cu siguranta te vei duce sa-i iei in brate, sa nu le mai dai drumu !!!
emil_onea pe 14 Ianuarie 2025 16:24
Un film frumos cu un scenariu captivant. Muzică genială. Grafica bună. Actorii minunați! Îl văd a doua oară....
user-66045de183e53 pe 27 Martie 2024 20:03
Prieteni,avem aceeasi parere?Printre multele prostii s.f.,cu viermi,insecte,tentacule din alte Universuri Nolan chiar imi propune ,,ceva,, de discutat...
picolo18 pe 12 Februarie 2024 23:06
De vazut si de revazut
Cel mai bun film al genului. Nu sunt deloc fanul SFurilor, dar acesta m a atras prin povestea prezentata, jocul actorilor principali, cat si prin imaginile si efectele speciale prezentate. A fost ceva ineditsi aparte sa l vad pe Matthew McConaughey si intr un rol in care este serios si s a descurcat excelent. Iar frumusica Anne Hathaway isi face simtita prezenta de fiecare data. ”Spre infinit si dincolo de el”
user-645a1ce349b54 pe 09 Mai 2023 13:19
filmul este complet -actori, poveste, sunet, emotie.
Sunt cateva filme care pentru mine sunt pe locul 1 adica nu pot sa zic ca unul este mai slab ca altul iar interstellar este unul din ele.

albert808 pe 23 Ianuarie 2022 23:10
Un demn urmaș al Odiseii Spatiale 2001, ba chiar cu unele secvențe care o omagiază (sau o copiază, deși Nolan nu ar face de-astea) acest film îți bagă neuronii în priză și îi turează la maxim. Sunt abordate niște concepte din Fizică precum Relativitatea lui Einstein, găurile de vierme, curbarea spațio-temporală, gaura neagră etc. Spre deosebire de predecesorul clasic, finalul nu este unul deschis care te face să-ți blestemi zilele, și mă bucur de asta. Nolan este și va rămâne un regizor de primă mână. Montarea este ingenioasă, la un moment dat filmul împărțindu-se în două planuri: cel pământean și cel "stelar" sau "universal", iar modul prin care se trece de la unul la altul te ține cu sufletul la gură. Finalul nu m-a surprins, deoarece o parte din el am cam anticipat-o dupa vreo 30 de minute din film, dar modul prin care se concluzionează totul… citeşte
user-6187adb9c6cf7 pe 07 Noiembrie 2021 12:45
L-am văzut de 6 ori , nu exagerez . Ce emoții îți creează . De fiecare data când îl revăd simt aceleasi feelinguri
Neryx pe 16 Mai 2021 01:29
Un film frumos
frumos frumos frumos frumos frumos frumos frumos frumos frumos frumos
alexreviews123456789 pe 27 Aprilie 2021 12:47
Acest film este fara indoiala unul dintre cele mai bune SF-uri facute vreodata, plin de suspans, foarte emotionant si dramatic, o capodopera,fara indoiala.
user-608323507ba6e pe 23 Aprilie 2021 22:45
Mesajul e numai unul: suntem prea fragili într-un univers infinit. Suntem dependenți de planeta Pământ pe care o distrugem zilnic. E greu poate imposibil să mai găsim o planetă pe care să ne putem adapta. La revedere.
kukubau53 pe 01 Februarie 2021 13:53
Este, probabil, unul din cele mai frumoase filme SF vazute de mine ! Te face sa gandesti.... MULT si ADANC !.....
forever_young_ pe 04 Ianuarie 2021 16:08
EXCELENT
un film pe care l-am vazut si revazut de vreo 3 ori ....unul din cele mai bune filme SF din ultimul deceniu ...neaparat de vazut de cei ....care-l inteleg !!!
user-5f7b0abed5531 pe 04 Ianuarie 2021 01:28
Un film care e greu de inteles la prima vedere darr care merita clar sa fie vazut!!! Este un film de nota 10 si as putea sa l revad iar si iar efectele sunt Excetelente si cele audio si cele vizuale!!! Bravo genial
daniel_gahan pe 03 Ianuarie 2021 15:52
Un film excelent pt. amatorii genului SF, dar nu numai. Merită să fie văzut fără rezerve!
MariaAndreea18 pe 21 Iunie 2020 21:52
Genial. L-am revazut in 2020 la varsta de 24 ani. Prima oara l-am vazut in 2014. Atunci nu l-am inteles prea bine dar acum in 2020 am reusit sa il inteleg.
De vazut neaparat.

user-5eb564aaac8ee pe 12 Iunie 2020 10:56
Cei cu comentarii "nu mi-a plăcut" cu siguranţă nu au mai evoluat de la Singur acasă ..
Un film sublim. Recomand

user-5eda0f529a449 pe 05 Iunie 2020 12:25
Cea mai mare nedreptate e ca are doar un Oscar............
kratos979 pe 01 Decembrie 2019 19:09
Îți trebuie o bază solidă de cunoștințe pentru a înțelege acest film. Super tare ! Deasemenea îi înțeleg pe cei cărora nu le-a plăcut....
GUSTURILE SUNT IN FUNCȚIE DE CULTURA

carmen_angelus_romila pe 05 August 2018 07:44
"Interstellar" un film foarte bun, care ne introduce intr-o stare metaforica a existentei noastre, pe de o parte contemplativa, pe de alta nostalgica.
mitza2003ro pe 23 Decembrie 2017 23:52
Extraordinar
Cel mai bun SF vazut in ultimii ani! Intr-adevar nu este un film pe intelesul tuturor.Trebuie sa ai cât de cât anumite
cunostințe pentru a-l intelege. L-am văzut de cel puțin 6 ori cap-coadă și pot să spun că abia a treia oară l-am înțeles în totalitate. Din partea mea nota 10. Așa trebuie să arate o capodoperă sf.

crisvsv pe 30 Decembrie 2015 12:37
Cel mai bun film pe care l-am vazut
Dupa parerea mea asta este cel mai bun film pe care l-am vzut vreodata. Are atatea subiecte ce te pun pe ganduri, iar partea science este cat se poate de adevarata, luand in considerarea ceea ce cunoastem acum ....Filmul a fost facut in colaborare cu un astrofizician. A fost primul film la care m-am dus de 2 ori la cinema sa il vad..si simt nevoia sa il vad cu toti prietenii mei adevarati. Pentru ca transmite exact ce simt si eu, fascinatia necunoscutului, minunea dragostei eterne ... Coloana sonora este incredibila, Hans Zimmer este un geniu...a folosit cu iscusinta muzica binaurala sa ne ajute sa intram pe aceeas unda cu filmul.
Incredibil film...nu am cuvinte...nu ma voi satura niciodata sa il revad! Ma bucur foarte mult ca a ajuns la marele public. Asta inseamna ca suntem pe drumul cel bun.

Theodoric pe 12 Iunie 2015 15:51
Prin puritatea voita aUniversului,prin momentele savuroase ale povestii,filmul reda o inteligenta absoluta ce benefeciaza de multe avantaje.Este original,are mult mister,aventuri prin Univers,si caracterizeaza o intensitate a personajelor.Finalul m-a remarcat,o planeta interesanta ca imagine simbolica a viitorului
Infinity pe 26 Aprilie 2015 12:49
Interstellar (2014)
Imaginatia lui Nolan depaseste orice limita si a reusit si de aceasta data sa ne puna la incercare creierul prin aceasta productie cinematografica magnifica. Un SF dramatic, emotionant, captivant si plin de mister, la care se adauga un soundtrack perfect si o distributie de top. Mi-a placut enorm. 10.
Pillowman pe 26 Aprilie 2015 08:35
Haideeee TARS !
Initieaza rotirea ! Acum TARS ! :D
Un subiect delicat, o coloana sonora incredibila, emotional, surprinzator.
Recunosc am varsat o lacrima :D

Ovidiu239 pe 09 Aprilie 2015 19:07
Cel mai bun SF al acestui mileniu
Un film fabulos, o calatorie spatiala memorabila, plina de aventura, mister si momente emotionante. Nu credeam ca filmul poate fi atat de bun si nu credeam ca o productie de asemenea proportii poate fi ignorata total in lupta pentru cel mai bun film de la Gala Premilor Oscar. Pelicula este pusa la punct in cel mai mic detaliu din punct de vedere regizoral de catre Christopher Nolan, care isi semneaza cu aceasta ocazie cel mai bun film al sau.
Fara indoiala, "Interstellar" este un SF ce va ramane in istorie. Probabil este in top 3 SF-uri ever made.

mihnea_aspru95 pe 5 martie 2017 02:28
Nu prea-s de acord cu cel mai bun SF al acestui mileniu (mai degrabă ca "cel mai bun sci-fi din ultimele 3 decenii", ar suna mai binişor). Dar un FILM MEMORABIL, pe de-a-ntregul. Eu îl consider al treilea cel mai bun din colecţia lui Nolan, cu toate că, încă n-am vizionat - Insomnia, Memento şi Prestigiul (după mine al doilea este Cavalerul Negru, iar primul INCEPTION). De-abia aştept să văd ce face cu filmul de război, Dunkirk (al naibii de curios sunt. E pe locul unu' pe lista de aşteptări pt. mine în acest an). Ca să închei, ai spus bine. Această dramă-spaţială, chiar va rămâne în ISTORIE. Salve !!!
Ovidiu239 pe 6 martie 2017 17:03
Din pacate nu am vazut filmele mentionate de tine, Alien si Odiseea spatiala. Pentru mine, cel mai bun SF cred ca este Terminator (primele 2 mi-au placut cam la fel de mult), urmat la mica distanta de Interstellar, dar mai sunt multe alte filme de acest gen pe care trebuie sa le urmaresc.
Utube pe 12 Mai 2015 22:54
Este un SF a cărui subiect a mai fost folosit de cinematografia de peste ocean, extincţia speciei umane, diferenţa majoră faţă de celelalte realizări fiind modalitatea în care specia umană va dispărea şi încercările de salvare folosite. Astfel, primele două motive de extincţie a speciei umane folosite în cinematografie sunt, în ordine, invazia extraterestră (War of the Worlds-1953, Daleks – Invasion Earth: 2150 A.D.- 1966, Independence Day-1996, The Day the Earth Stood Still-2008, Transformers 2, 3 şi 4 sau Battle Los Angeles-2011) şi cataclismele naturale (Deep Impact-1998, Armageddon-1998, The Core-2003, The Day After Tomorrow-2004, Sunshine-2007). Dar în acest film motivul extincţiei este cu totul altul şi deşi este unul banal, din punct de vedere al veridicităţii, are şanse foarte mari să devină realitate în lumea reală.

Scenariul este… citeşte

Crisstyan25 pe 29 iunie 2015 20:13
Felicitari pentru comentariu, rezonez cu cele exprimate de tine. Mi-a atras atentia un amanunt, ce pariu a castigat Kip Thome cu Stephen Hawking ?Nu am inteles la ce te referi iar o mica investigatie pe google nu mi-a relevat nimic.
Mihai_Moise pe 16 iulie 2016 12:18
Sunt curios care sunt cele 3 greseli legate de fizica la care faceai referire mai sus...
bilaro pe 23 Februarie 2015 18:28
Mi-a luat "piuitul" :)
In drum spre a 5-a dimensiune. Intercepteaza prin radio o drona. Banal, nimic extraordinar. Informatie binara transmisa prin unde de la punctul a la punctul b. Dar ce se intampla cu un corp care trece printr-o gaura neagra ? Pai, ceea ce stim e ca nu se mai vede,pana si fotonul dispare, banuim ca isi comprima isi comprima masa spre singularitate , in sens invers Big-Bang-ului. Dar asta inseaman ca timpul fizic, ar merge inapoi! :) Dar daca dincolo de gaura neagra masa devine informatie ? Zero si unu. Si te gandesti mai apoi ca Universul e o suma de string-uri (corzi) paralele si echidistante, dar care totusi, prin vibratii pot interfera cu frecventa string-urilor vecine. Si te trezesti intr-un string in care esti informatie si vrei sa interferzi din dosul cartilor cu cineva drag. :) E firesc sa folosesti tot unde ce vor vibra cu limba ceasului in cod morse. Filmul e superb pt ca it da… citeşte
mihnea_aspru95 pe 3 martie 2017 22:09
Deci, dacă este SUPERB (deoarece aşa şi este, pentru oameni inteligenţi ca noi, ESTE). "Filmul e superb pt ca it da indicii, ca mai apoi sa iti lase imaginatia sa zburde !" - asta face cam de fiecare dată Dl. Nolan, bine că a avut şi ajutorul lui Kip Thorne. N-ai spus nota finală, cât îi dai ?
dyana_vrd pe 30 Noiembrie 2014 10:13
pur si simplu un FILM, cu majuscule
cred ca traim in secolul in care filmele care trateaza subiecte mediocre ar trebui sa dispara incet incet....iar un FILM ca Interstellar e mai mult decat un subiect salutar;
il RECOMAND pentru toti cei pasionati de : fizica cuantica, astrofizica, metafizica, spiritualitate si iubire :) filmul asta e inca o piesa din puzzle-ul : cine suntem NOI pe aceasta mica planeta 3D, Terra; Enjoy

skumpika89 pe 26 Ianuarie 2015 21:15
Wow asta da film !! Merita din plin sa fie nominalizat la OSCAR.Unul dintre cele mai bune filme din anul 2014.
terraflorin pe 22 Ianuarie 2015 09:53
Ca să nu consum prea mult spaţiul cu comentariile mele mi-am dat cu părerea (nu în gard) ci aici:

mariuscrysti pe 17 Ianuarie 2015 19:46
se pare ca nu e nominalizat la oscar
pacat ....desi e unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut sunt dezamagit ca nici macar nu a fost nominalizat. iar Matthew McConaughey face un rol de exceptie ca de obicei
virgil_cristian_ghimis pe 01 Ianuarie 2015 23:04
Devine din ce in ce mai greu de inteles
Un film destul de complicat unde nu mai intelegeam aproape nimic.
Un film cu multe momente emotionante care a impresionat pana la lacrimi din cate am observat.
Un film cu un final ciudat care iti lasa o senzatie ciudata de tristete.
Actrita care interpreteaza rolul fetitei mi se pare senzationala.
Una peste alta,filmul nu mi se pare o capodopera asa cum se scrie pe aici...
Toata logica se pierde usor,usor si chiar pe la jumatatea filmului am vazut vreo 4-5 persoane care au plecat din sala si nu s-au mai intors...

vovin pe 06 Decembrie 2014 14:18
Excelent! .... insa doar pentru unii
Un fim exceptional; dar asta doar daca, printre altele, ai cat de cat cunostiinte si atractie pentru astrofizica. Daca nu, sunt doua variante: daca iti va placea, urmarind filmul, latura umana a acestuia, atunci ii vei da un 6-7 stele; daca nu iti va placea nici partea asta, ii vei da maxim 3 stele.
Mihai_Moise pe 30 Noiembrie 2014 18:17
Fara cuvinte...
Mi se pare inutil sa scriu despre subiectul filmului!
Dincolo de plotul sci-fi si de cantitatea destul de mare de informatii stiintifice, filmul vorbeste despre altceva...

Umanitate, slabiciune, iluzii, speranta...Iubire...

E fenomenal sa descoperi cum la capatul unei calatorii de miliarde de ani-lumina, unica forta ce transcede distantelor este iubirea...

Initial nu am putut pricepe de ce merg atat de multi oameni la acest film. M-am convins dupa ce am iesit de la el: creatia lui Nolan nu se adreseaza numai impatimitilor genului science-fiction! Povestea transmite mai mult decat atat...

Cuvintele mele sau ale celor ce au incercat sa scrie aici despre film sunt ineficiente, cred ca imaginile, coloana sonora si emotiile transmise dincolo de ecran intregesc ceva extrem de rar intalnit in zilele noastre...

Ar fi pacat ca acest film sa nu castige premiul Oscar!...

nycusor01 pe 25 Noiembrie 2014 20:14
Sublim!
Un film la care te gandesti chiar si dupa 2,3 zile.Un film care iti taie rasuflarea.Un film care te copleseste. Bravo!
moraru_li pe 24 Noiembrie 2014 03:46
bai băieți, care faultati gramatica si lexicul limbii romane, nu trebuie sa mergeți sa vedeți acest film. ramaneti acasa si începeți cu manualul de gramatica de la clasele primare. Filmul este ca o Apariție pentru câteva clipe a giocondei lui Da vinci in realitate, pt cei ce cunosc CU TOATA INCREDEREA RECOMAND SA MERGEȚI SA-L VEDEȚI...si sa lăsați comm ulterior
T.U.D.O.R. pe 16 Noiembrie 2014 08:08
neaparat cinema modern (sunet si imagine)
Un pic cam lung si nu stiu 100% daca toata lumea pricepe explicatiile fizice (eu unu am pierdut sirul la un moment dat, dar trebuie sa recunosc ca nu am participat la nici o olimpiada de fizica :)) ) . Daca e sa aleg intre Nolan si Ridley Scott il prefer pe Scott si astept sa vad EXODUS.
nemotoujours pe 13 Noiembrie 2014 01:55
odiseea spatiala 2001
DA,ESTE O PARALELA LA ODISEE,ALFTEL SI SUPEB GANDITA SI REALIZATA.MA SUPARA DOAR CA DOUA SCENE SUNT CLAR INSPIRATE DE ACOLO,IN SCHIMB AICI ROBOTII SUNT BUNI .
SI ASA, FILMUL ESTE UN REGALO SURPRIZA DE PROPORTII,UMANA SI FRUMOASA.
IMPRESIONANT
si nu pot sa cred ca 3 ore publicul a stat cuminte

VIBERS pe 11 Noiembrie 2014 22:40
Pur si simplu Nolan
Daca urmariti acest film inarmati-va si cu ceva rabdare pt ca sunt momente in el foarte lungi in care iti cam piere cheful(mult prea explicite fazele din spatiu si cam lungite).Dupa ce trec si fazele mai plictisitoare si incepe actiunea ramai absolut masca si treci prin tot felul de stari.Ideea filmului este excelenta cu toate teoriile cum este cu timpul cum este cu gravitatia.Deci, Nolan este un GENIU, asa ceva numai el putea sa realizeze. Actorii sunt la inaltime.Matthew McConaughey are o prestatie REMARCABILA pt care, parerea mea ca ar trebui sa ia un Oscar iar Anne Hathaway dovedeste inca o data ca este una dintre cele mai bune actrite si sa nu-l uitam pe Michael Caine care nu mai are nevoie de nicio prezentare.Un film deosebit pt care trebuie sa ii multumim lui Nolan.
mihnea_aspru95 pe 27 ianuarie 2017 22:59
La prima vizionare nu-ti piere cheful, doar dupa a cincea (cel mult a treia sa zicem). Adevarul este ca nu e la fel de trepidant ca INCEPTION (unul dintre cele mai bune filme facute vreodata). Asa, va face si cu Dunkirk (sper si cu rating R, ca se desfasoara in timpul celui de-Al doilea Razboi Mondial).
Lucian333 pe 10 Noiembrie 2014 10:09
Timp
Un film echilibrat, foarte reusit si placut.
Din punctul meu de vedere, povestea se rezuma la importanta cu care valorificam timpul. Timpul putin ramas omenirii se valorifica altfel in spatiu fata de Pamant si in special in apropierea unei gauri negre. Finalul este relaxant si optimist, permitand fiecaruia sa-si imagineze o lume mai buna :).

isy22 pe 06 Februarie 2015 01:56
Genial
Un film extrem de bine gandit,nu imi vine sa cred ca Christopher Nolan a reusit sa faca o asemenea capodopera,stiu ca este un regizor foarte bun si cu acest film a demonstrat cu adevarat.
Am fost foarte surprins de film,m-a lasat fara cuvinte,Matthew McConaughey ca de obicei a jucat formidabil, la fel ca si restul actorilor. Nota 10

georgelus pe 02 Februarie 2015 12:18
Mind blowing
O capodopera a genului, un film care te reuseste sa -ncolteasca si cele mai profunde intrebari despre umanitate si existenta sa, ce sa mai stiinta la superlativ.
tafalogugabriel pe 11 Decembrie 2014 12:13
Aveam asteptari mari din start de la filmul asta. Motivul? Christopher Nolan. Il ador pe Chris Nolan,il consider unul dintre cei mai buni regizori pe care i-am avut vreodata.Ii ador toate filmele,mai ales trilogia Cavalerul Negru,si aveam mari asteptari si de la Interstellar.Unii oameni s-au plans in legatura cu faptul ca nu exista destula actiune,unii s-au plans ca povestea e prea incurcata,ca scenariul e aiurea,si ca nu au inteles nimic.Eu unul nu sunt de acord.De la inceputul filmului si pana la sfarsit,m-a tinut captivat pe scaunul de cinema,fara un singur moment de plictiseala.Scenariul,in opinia mea,e destul de bine pus la punct,cu exceptia unor 2-3 scene care pur si simplu nu isi au rostul in film.Jocul actoricesc este absolut fantastic.Majoritatea oamenilor considera ca Matthew McConaughey si Michael Caine au facut tot filmul,eu insa consider ca cele mai solide interpretari au… citeşte
Go 1 2 3 4 5

jinglebells