Insidious: The Last Key

(2018)

Insidious: Ultima cheie

Poster Insidious: The Last Key Postere Insidious: The Last Key

Sinopsis Insidious: The Last Key

Mai mult
Insidious: The Last Key RO

Mințile creative din spatele celebrei trilogii "Insidious" se întorc pentru "Insidious 4: The Last Key". Acțiunea este stabilită după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din New Mexico, în timp ce începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă, împingându-o mai adânc în "the Further". Parapsihologul Dr. Elise Rainier se confruntă cu cel mai înfricoșător și personal coșmar, în propria sa casă. Sidekicks Specs și Tucker se alătură acesteia…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Spencer Locke Spencer Locke Melissa Rainier Lin Shaye Lin Shaye Elise Rainier Caitlin Gerard Caitlin Gerard Imogen Rainier
Rose Byrne Rose Byrne Renai Lambert Patrick Wilson Patrick Wilson Josh Lambert Barbara Hershey Barbara Hershey
Stefanie Scott Stefanie Scott Quinn Brenner Bruce Davison Bruce Davison Christian Rainier Leigh Whannell Leigh Whannell
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Insidious: Chapter 4

Produs de

Entertainment One

Distribuitorul international

Universal Pictures

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

SUA

Box office Insidious: The Last Key

Weekend premieră (01.01.2018)
  • Loc 2
  • Spectatori 38.748
  • Încasări (RON) 727.671,00
Total
  • Spectatori 110.396
  • Încasări (RON) 2.028.615,00
  • Încasări (USD) 530.907,50

Părerea criticului

Gloria pe 12 Ianuarie 2018 14:17
Un nou spirit demonic
Insidious: The Last Key (2018), primul horror din acest an, o readuce pe marile ecrane pe mediumul Elise Rainier, interpretată de Lin Shaye, un personaj constant al seriei Insidious, și un nou spirit malefic, venit din lumea de „Dincolo”, o creatură ce se hrănește - asemenea celebrului It - din teamă, ură și dorința de răzbunare.

Noul capitol funcționează foarte bine ca film de sine stătător - mediumul Elise Rainier se întoarce în casa natală, din New Mexico, pentru a se reconfrunta, după decenii, cu demonul care i-a ucis mama. Revine, așadar, în punctul din care a început totul. Pe când era o adolescentă, a avut de înfruntat nu doar cruzimea tatălui, paznic de închisoare, ci și pe cea a fantomelor prizonierilor... A fugit de acasă, lăsându-și în urmă fratele. Plină de remușcări, decide să îi ajute pe cei ce se confruntă cu… citeşte

3 7

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
preda_diana pe 06 Ianuarie 2018 15:38
Hmmm
Slab de tot. Un film tras de par, asa cum dealtfel se intimpla - cu mici exceptii - cu filmele cu mai multe serii. Este o parere strict personala, asa incat v-as fi recunoscatoare daca ati face comentarii la film, nu la postarea mea.
12 8
ionion1992 pe 24 martie 2018 21:25
Mai misto a fost partea a 3 ,dar si asta nu ie de 3 stele,cam de un 7
teufel pe 18 noiembrie 2018 19:39
,, ie'' ?
tudor_tudor_aliatul pe 07 Ianuarie 2018 03:25
E x t r a o r d i n a r
Un scenariu Super, mai departe nu spun ,Felicitari Producatorului,Regizorului
7 10
karina07 pe 15 Ianuarie 2018 15:01
În ciuda comentariilor citite anterior, părerea mea este total opusă. Mie mi s-a părut chiar un film foarte bun, a avut o acţiune care m-a ţinut captată pe tot durata acestuia, am rămas profund surpinsă când la final am constatat că acest film le-a avut pe toate, eu una m-am şi speriat, am şi râs, dar am şi plâns! În opinia mea şi-a meritat toţi banii filmul!
6 4
hpseby pe 06 Ianuarie 2018 21:31
A fost foarte ok in comparatie cu alte filme ,,horror" de anul trecut.
6 7
robywolf19 pe 07 Ianuarie 2018 01:44
Oribil!!
O mizerie ordinara de film! Unul din cele mai slabe filme horror care le-am vazut! Toata sala a fost profund dezamagita..... Chiar nu gasesc cuvinte.... Ar fi trebuit sa se opreasca dupa primele doua parti !
6 9
teo_ciobanu pe 18 Mai 2017 15:55
Toate cele 3 filmele insidios au fost super bune si ff horror;sunt printre preferatele mele si abia am asteptat sa apara si sper sa fie chiar mai horror decat celelelate 3 ma intreb oare ce o sa se mai intample acum avand in vedere ca batrana aceea care vedea fantome si le alunga a murit in partea a 2.
Acum am vrut sa mă uit la el dar are subtitrarea prost facuta:este suprapusă cea din următorul minut.A fost chiar și o faza amuzanta dar totuși PENIBILA pentru un film horror din cauza subtitrării:când a omorat-o pe femeia aia la hotel in baie momentul ăla când se misca capacul de la toaleta și femeia întreabă "E cineva acolo?"
Va rog mult cei care vă ocupați de site sa rezolvați aceasta problemă pentru că nu mai pot vedea mai mult din film doarece as strica tot farmecul și chiar vreau sa vad acest film!!

6 9
Sorin87 pe 10 Mai 2018 22:07
Un horror foarte bun, mi-a placut foarte mult, spre final au fost multe faze infricosatoare
5 2
ValentinaV pe 31 Martie 2018 23:34
Ma bucur ca a mai aparut un film din seria Insidious. Dupa primele 2 filme, pot spune ca acesta e ceva mai bun decat al treilea. E interesant cum au putut imbina elementele pentru a crea ceva plauzibil pentru un film ce se vrea a fi de dinaintea primul film ce a aparut. E un film horror mult mai bun decat ce s-a realizat in acesti ultimi ani si il recomand
4 2
bainca pe 08 Ianuarie 2019 00:27
nota 7 bun dar nu extraordinar
este un film Ok , nu tocmai extraordinar , finalul pot spune ca e emotionant , are cateva scene horror doar atat nu multe , dar actiunea nu e chiar plictisioare , dar inafara de asta a avut logica , actorii a jucat binisor si mi-a placut intr-un fel , merita nota 7.Frustratii care mi-au dat negativ vot , va doresc numai ,,filme bune '' si ,,sanatate " dar doar in ghilimele
4 3
George.M pe 06 Ianuarie 2018 11:08
slab !!!
o mizerie de film...bani aruncati de pomana ...nu se ridica nici la degetul mic in comparatie cu primele 2 parti...o stea cu indulgenta !!!
4 8
AdriAdrianna98 pe 14 ianuarie 2018 15:28
3 l-ai vazut? ala cum ti se pare in comparatie cu asta? Mie si 3 mi s-a parut extrem de slab
zudu pe 12 Ianuarie 2018 00:36
Un film ok, cu cateva scene horror! Acum nush... ori am devenit noi prea pretentiosi, ori sunt filmele din ce in ce mai slabe... nu imi dau seama!
3 4
Navzar25 pe 07 Mai 2018 18:59
Dezamagitor
Slab cu mult in comparatie cu celelalte 3 parti. Efecte vizuale slabe si unele momente care sugerau un film de copii mici, nu un film horror. Il salveaza cat de cat efectele audio care au fost bunicele.
3 5
Kalrak pe 13 Ianuarie 2018 20:52
Avem o franciza si nu stim ce sa facem cu ea
Pe langa faptul ca ma duc sa vad un film care nu ma tine in suspans, stiu ca a batrana nu moare sau ca nu i se intampla ceva (nici macar sa zic ca da ala in ea sau ii lasa ceva urme), deci din start datorita primului film stiu ca baba nu are nimic si totul va fi ok, ce doi cu care umbla ea sunt transformati in caricaturi dintr-o parodie, in primul film sunt niste tech guys si apoi ajung niste adolescenti pubertari care ar f@#$e tot ce misca, filmul are 2 fire narative unul se petrece in trecut altul in prezentul filmului, cel care se petrece in trecut nu face decat sa ne spuna ca ea e puternica (ceea ce si stiam deja) si ca a fost abuzata pentru ca traia intr-o societatea retarda, ne spune ca vede multe spirite ca e plina casa de asa ceva dar nu vedem mare lucru, din contra sunt faze din trailer care nu apar in film, importante as zice eu, asa actiunea din trecut nu propulseaza pe cea… citeşte
3 8
neagucosmin99 pe 25 Decembrie 2017 16:52
Din trailer nu pare a fi ceva extraordinar dar sa speram ca e bun filmul , abea astept sa apara
3 12
Dragos.87 pe 04 Iulie 2022 00:37
Tras de par..
Chiar îmi era teamă că o să fie o dezamăgire și nu m-am înșelat..Doar de ce să face un film construibil când putem să o lâlâim să mai stoarcem niște bani de pe urma acestei serii..?Este tras de păr din cap până în picioare, nu vine cu absolut nimic nou care să-ți atragă atenția..Chiar dacă are o atmosferă de horror, nu este îndeajuns doar atât,un horror are mult mai multe elemente care să-l facă horror..Slab..!
0 0

Spune-ţi părerea despre Insidious: The Last Key

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Insidious: The Last Key
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells