Premierele săptămânii 5-11 ianuarie 2018

de Ştefan Dobroiu în 5 Ian 2018
Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

Este primul sfârşit de săptămână al noului an, pe care ţi-l dorim plin de experienţe cinematografice cât mai plăcute. Avem parte de patru premiere, iar constantele săptămânii par a fi acţiunea şi suspansul, astfel încât pentru Iată mai jos recomandările noastre.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Molly's Game/Jocuri secrete
Cunoscut pentru scenariile unor filme precum Reţeaua de socializare şi Steve Jobs, Aaron Sorkin debutează ca regizor cu o altă producţie inspirată de evenimente petrecute în realitate, Molly's Game. În centrul atenţiei este Molly (Jessica Chastain), o tânără care ajunge să organizeze competiţii ilegale de poker în Los Angeles şi New York, printre clienţii ei numărându-se celebrităţi precum Tobey Maguire, Leonardo DiCaprio şi Ben Affleck. Sorkin explorează ce se întâmplă în 2013, când Molly devine starul unui proces controversat, dar şi ascensiunea ei în lumea poker-ului ilegal, de-a lungul unui întreg deceniu. Jessica Chastain a primit o nominalizare la Globul de Aur pentru interpretarea ei.

O cronică a filmului aici.

Tiger Zinda Hai/Tigrul: Misiune de salvare
Unicul film bollywoodian adus pe marile noastre ecrane în ultimul an, Tigrul: Misiune de salvare se bazează pe unul dintre cele mai comentate subiecte asiatice din ultimul deceniu: răpirea a zeci de asistente medicale din India şi Pakistan de către organizaţia teroristă ISIS. Evident, un film cu Salman Khan nu poate sta încontinuu de partea realismului, prin urmare iată-l pe starul bollywoodian interpretându-l pe Tigrul, cel mai eficient agent secret al Indiei. Misiunea sa este să înfrunte armata liderului terorist Abu Usman (Sajjad Dalafrooz) şi să se asigure, chiar cu preţul vieţii, că prizonierele teroristului scapă nevătămate. Tigrul va avea parte de un ajutor neaşteptat din partea Zoyei (Katrina Kaif), o agentă pakistaneză cu care va împărtăşi, printre gloanţele inamicilor şi în dulcele stil bollywooddian, şi o poveste de dragoste.

Bullet Head/Capcană mortală
Filmat în Bulgaria şi cu românca Alexandra Dinu în rolul principal feminin, Capcană mortală îi reciclează pe Adrien Brody şi John Malkovich, doi actori a căror carieră la Hollywood este acum dominată de filme e categorie B, într-un action minimalist: ei interpretează doi infractori care pun la cale o ultimă fărădelege, suficient de profitabilă pentru a putea ieşi la pensie. Ce nu ştiu ei este că în depozitul părăsit unde îşi au cartierul general a fost lăsat un feroce câine de luptă care atacă numai pentru a ucide. Ameninţarea din interior este dublată de una exterioară, cea a forţelor de ordine conduse de un alt reciclat al Hollywood-ului, Antonio Banderas.

O cronică a filmului aici.

Insidious: The Last Key/Insidious: Ultima cheie
Al patrulea film din franciza horror ultrarentabilă (încasări de 14 ori mai mari decât bugetul) creată de James Wan, Ultima cheie este un sequel pentru cel de-al treilea film şi un prequel pentru primele două. O revedem pe Lin Shaye în rolul lui Elise, femeia care se întoarce în ţinutul copilăriei când află că familia ce locuieşte acum în casa ei natală înfruntă fenomene paranormale neobişnuite. Criticii nu s-au grăbit să laude filmul, dar amatorii genului horror vor aprecia dedicarea cu care specialiştii în efecte speciale au folosit metode tradiţionale şi nu computerul pentru a ne face să tresărim în scaunul de cinema.

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?

Exploreaza subiecte similare:

Molly's Game , Tiger Zinda Hai, Insidious: The Last Key, Bullet Head

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alexandra_oprisan pe 7 ianuarie 2018 16:39
Vreau sa vad neaparat Molly's Game/Jocuri secrete, ahhhh, debea astapt sa.l vad

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells