Păreri I Am Number Four

(2011)

Numărul patru

Ordonează după
crisa_itgirl pe 25 Septembrie 2011 19:50
I-am dat nota şapte pentru că după părerea mea apariţia Numărului 6 a ridicat toată povestea. Nu mi-a plăcut foarte mult, nu mi-au plăcut efectele şi nici acţiunea, destul de slab pentru gustul meu. M-am uitat pentru că nu era sigură dacă să citesc cartea dar acum m-am convins. Ştiu că filmele de astăzi făcute după cărţi sf sunt slabe dar povestea e aceiaşi.
TransmorpH pe 17 Septembrie 2011 17:27
SUPERB
mi-a placut foarte mult , chiar ar fi buna o continuare
ciobotaru pe 10 Septembrie 2011 03:08
John e un soi de Supermen fara S pe piept sau un Edward fara colti de vampiri, aici povestile au ceva in comun, dar ignorand asta, mai ales ca nu poti compara porcaria de Amurg cu filmul asta , in care cei care au lucrat la el chiar si-au dat interesul si asta se vede pe ecran. I Am Number Four e realizat destul de bine, chiar m-a surprins , nu ma asteptam sa vad un film lucrat ,,aprope,, la fel de bine ca Harry Potter, in el. Are potential si eu cred ca producatorii ar trebui sa investeasca timp si bani ca sa fac cel putin o trilogie.
Mihai2508 pe 08 Septembrie 2011 18:08
Un film bun, cu efecte speciale reusite, cu un scenariu nou, insa nu este un film memorabil, pe care sa il tii minte dupa cativa ani.
lumaxya pe 06 Septembrie 2011 14:12
A fost un film frumusel! Totusi lasa omul in ceata cu acel sfarsit! Oare o sa mai fie vreo continuare?
bizzarre pe 30 August 2011 21:24
Foarte frumos, mai ales spre final, unde lasa impresia ca mai e o continuare, pacat ca nu are o continuare.
cezy pe 27 August 2011 15:01
I AM NO 4
CEL MAI FAIN :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Don_Adi pe 23 August 2011 09:32
Cea mai bună replică
"- Noi nu iubim ca oamenii.
- Noi iubim pentru totdeauna."

ank06 pe 19 August 2011 23:11
interesant film. ii fac vreo continuare, pentru ca au lasat un final care cere si o a doua parte?
OnlyMeHere pe 15 August 2011 15:41
bunicel
l-am vazut....mai interesant e spre sfasit,in rest,un fel de twilight,dar mai decent(parerea mea)
D.Ionut pe 11 August 2011 23:09
Love+SF+Thriller=I am number four
Chiar daca nu e o capodopera in sine acest film are de toate pentru toti.Un SF foarte bun,printre cele mai bune, care obtine de la mine un 9.50 adica 10
OnlyMeHere pe 15 august 2011 15:44
printre cele mai bune SF-uri??? mai ai mult de lucrat la categoria "SF"
D.Ionut pe 16 august 2011 15:05
Am zis printre cele mai bune,nu cel mai bun.Printre cele mai bune poate insemna intre peimele 50 SF-uri pentru ca banuiesc ca-s mii de astefel de filme
GabrielaDumitru88 pe 08 August 2011 05:45
este intr-adevar un film bun! merita vazut! si actori au jucat bine. noul val de actori se pare a fi bun
saderk pe 01 August 2011 20:24
partea 2 ?
oare va fi si partea a 2 a !?... sper ca da , un film extraordinar nota 9
bellisima_2010 pe 26 Iulie 2011 21:24
Nu pot decat spune ca e bunicel din moment ce am citit cartea si am o imaginatie mult mai bogata .Morala : dupa ce ati vazut filmul cititi cartea veti avea inca alte multe surprize placute .
dj_lucky_mix pe 18 Iulie 2011 03:34
Excelent
Acum am terminat de vazut acest film si pot sa zic ca a fost un film EXCELENT , mi-a placut foarte mult , actorii au fost perfecti pentru rolurile atribuite , efectele foarte bune , iar story-ul original ! Recomand :D
bugs pe 15 Iulie 2011 18:44
La acest film mi-a placut mai mult actiunea decat povestea,iar acest lucru m-a facut sa ii dau aceasta nota.
cristinapascaliu pe 09 Iulie 2011 12:59
,,Jumper ,,mi-a placut mai mult.....cam atat...nu comentez
edy21 pe 08 Iulie 2011 12:46
Nu-i extraordinar de bun dar e captivant si are o poveste faina,are efecte bune.sigur v-a avea si o continuare deci e fain il recomand mai ales intr-o zi cand nu prea ai ce face. 7/8 :)
Crist11 pe 06 Iulie 2011 18:40
Sincer s-a ridicat la asteptarile mele... ma impresionat foarte mult John Smith nu ma asteptam sa joace asa de bine rolul.
TDB pe 04 Iulie 2011 19:10
Presupun sa filmul va avea o a doua parte , sincer nu mi-a placut deloc sfarsitul , puteau sa continui de pe acum cu partea a 2-a ..
WhYskY pe 02 Iulie 2011 13:21
Extraordinar filmul
e in genul cei 4 fantastici doar ca acu as 2:))
sper sa apara si o partea a 2a merge continuat deacii mult inainte ajunge chear triology
abea astept partea a 2a :X

Dark-soul pe 28 Iunie 2011 17:20
Dan
Super filmul il recomand tuturor,sper sa faca si o continuare la el
smada94 pe 27 Iunie 2011 15:11
mi s-a parut foarte bun filmul si mi-au placut si efectele care le-a avut :)
mtraianc pe 17 Iunie 2011 20:38
reusit
// mie unul mi-a placut ,, o poveste SF mai reusita decit multe altele cu vrajitoare si scufite rosi :))sau soferi nervosi
moonlily pe 23 Mai 2011 20:53
Mie imi plac sf-urile in general si efectele speciale, deci mi-a placut si filmul asta dar cu mici exceptii. Prea dulceag.
"We don't love like the humans. With us, it's forever." Serios? Hai ma, mai sunt si oameni care iubesc numai o persoana in toata viata lor. Forever.
Si cum se face ca lorienii arata ca oamenii?
Si cum se face ca lorienii si uratii aia care ii cauta, mor in acelasi fel? Adica se alege praful de ei. Oare asa se moare in sistemul lor solar?

Scuze pentru intrebarile mele stupide.

ahitofel pe 25 mai 2011 20:01
prea tare filmul nota 10,de abia astept sa vad 2 ;)
Teh pe 22 Mai 2011 19:43
Filmul a fost bun :D I mean, the idea, the actors and all that stuff. Mi-a plăcut, a avut multe lucruri interesante, deşi a avut şi detalii nu prea atrăgătoare pe ici şi colo.

URMEAZĂ UN SPOILER.
For instance, wtf was that?! când Sam îl întreba pe Number 4 : what are you / who are you ( something ) - ziceai că e o altă derulare a momentului din Twilight. I was kind of shocked to tell the truth şi nu mi-a plăcut momentul ăla, a fost epic fail really. Se puteau lipsi de o scenă pe atât de dramatică, pe atât de stupidă.

În rest, a fost marfă, i really enjoyed it, even the part with the girl - a fost OK. Acţiunea e ca lumea şi are toate ingredientele unui SF bun.

Să nu-l mai menţionez pe Aley Pettyfer *droll*

Deea20 pe 22 Mai 2011 01:41
ideea e buna , actorii sunt ok, dar nu mi s-a parut atat de bine regizat , nu m-a impresionat pe cat ma astepta, , poate partea a doua o sa fie mai interesant facuta
Thoughts about nothing… pe 20 Aprilie 2011 14:24
Ghici cine e numarul 4?
Iata o abordare inedita a filmului I am number four. Cu siguranta nu v-ati fi gandit la Mamoru ca fiind numarul 4. Si ca veni vorba de Sailor Moon… tare mi-e dor de desenele astea. Au ceva special! Si asta de mai mult de 20 de ani incoa’! E ceva, nu? Si acum ce ati [...] citeşte
alexx_adrian pe 05 Martie 2011 16:50
Mi-au placut efectele si un pic din storyline, oricum este un film iesit din tiparele actuale, as spune k este cu un scenariu de anii 90. Un film ptr adolescenti numai bun de vazut intr-o duminica ploioasa :). A avut o idee aproape originala la baza si nu te plictisesti decat in prima jumatate a filmului :)
kamytza pe 02 Martie 2011 23:54
Eu l-as cataloga mai degraba la comedie decat la thriller !!!! Super amuzant !!!
florin36ani pe 02 Martie 2011 18:18
mi-a placut
mi-a placut, cu toate ca ideea filmului nu e straina, adica urmarirea dintre doua specii extraterestre pe Terra a mai fost !
jony_10 pe 02 Martie 2011 17:31
Pare foarte tare filmul am vazut trailerul abia astept sa il vad astept sa apara dvd
Thoughts about nothing… pe 27 Februarie 2011 23:07
4 este noul 1
Acum vreo saptamana MissValery imi spunea ca a vazut I am number 4, ca se astepta la mai multe din partea lui, ca… dar, pentru ca exista si un dar, merita vazut. Pentru numarul 4 desigur! Eu am dat o cautare sa aflu mai multe, trailerul filmului, cartea. Toate detaliile gasite m-au convins, filmul trebuia [...] citeşte
Casp3r pe 27 Februarie 2011 14:47
Bun!
Nu stiu ce sa zic cam putina actiune,dar in rest e ok.Nu mi-a prea placut perioada cand ala se indragosteste de Sarah a fost boringgg,dar cand au venit mogii peste el a devenit interesant.
Kllaus pe 26 Februarie 2011 23:03
abia astept sa il vad:D sper sa nu fie un fil de umplutura :)))
Chinezu pe 18 Februarie 2011 09:31
Mi-a trebuit ”Numărul Patru” ca să ajung la Samsung IMAX | Chinezu
[...] am fost la avanpremiera filmului ”Numărul Patru”, alături de o semeață gașcă de bloggerii și invitați. Ocazie cu care am călcat pentru [...] citeşte
JustinBoss pe 12 Februarie 2011 16:40
unknown vs i am number four
pe 18 februarie apare si filmul unknown si nu stiu la care dintre ele ar trebui sa merg,adica i am nuber four este si in format imax deci la ce film credeti ca ar trebui sa merg??
wildinthecountry pe 13 februarie 2011 14:19
unknown pt liam neeson si mult suspans i am numeber four e film de copii,iar tu nu mai esti copil..esti adolescent
wildinthecountry pe 23 februarie 2011 19:51
f slab filmu
mateicristea pe 05 Februarie 2011 21:17
Cand va fi avanpremiera??? Trailer-ul e super tare
Lavinyya pe 6 februarie 2011 20:20
Premiera filmului va fi pe 18, deci avanpremiera ar trebui sa fie pe 17 februarie. De-abia astept lansarea. Il voi vedea in IMAX!
mateicristea pe 7 februarie 2011 17:47
Vreau sa ma duc la un film bun pe 12.02. Imi sugereaza cineva ceva. P.S: Am 12 ani
forever_young_ pe 12 Ianuarie 2021 18:53
BUN !
un film SF bun vazut si revazut care are un subiect interesant si efectele sunt reusite !
hacman_mihaela pe 29 Septembrie 2020 22:15
un film care nu trebuie ratat
Buna seara, mi-a placut filmul, adevarul e ca sunt fan al filmelor SF. Si nu de azi sau de ieri ci de vre-o 50 si ceva de ani! Ideea e foarte buna, impreuna suntem mai puternici. Deci nu trebuie rata dupa parerea mea de iubitorii filmelor de acest gen. Speram ca filmul sa se termine cu bine dar am avut perioade in care eram cu inima cat un purice.
cosmin742000 pe 09 Octombrie 2017 12:37
O mizerie de film SF american , deci nimic nou...........
andystarx pe 11 Martie 2017 19:19
Nota 4/10
O idee bunicica,insa un alt film de duzina,de dragul de a se face,bani aruncati pe fereastra ! Astfel de filme,le urmaresti degeaba,nu au nimic intersant !
Mitza_MvP pe 24 Ianuarie 2017 23:49
Un film adolescentin foarte bine facut....o mica poveste de dragoste pe acolo,regrete,sacrificii...etc,etc,etc...cam toate ingredientele care se regasesc de obicei in filmele cu adolescenti...
In filmul acesta au fost adaugate la timpul lor si a iesit ceva super bun

mari56x pe 23 Februarie 2015 11:20
E bunicel, eu am ramas placut suprins. Am intrat de nevoie la film, datorita unei ploi torentiale si nevoia de a pierde timpul a fost cu folost, un SF decent.
diz3lgirl pe 25 Ianuarie 2015 14:12
bunicel
nu e rau filmul, dar e cam pueril. si putin mai SF decat m-as fi asteptat...
valy_barbu pe 30 Decembrie 2014 22:26
Nu este un film extraordinar , insa este un film care nu te plictiseste . De vazut odata in lipsa de ocupatie . De la mine un 6
stepbystep pe 29 Decembrie 2014 22:48
I Am Number Four
Stiti daca este o continuare la film ? Sau cand va aparea ?
emy_sinaia pe 02 Octombrie 2014 13:24
Merge...
Un film bunicel cu o poveste inedita dar fara sa faca mari furori.
giorgio_gabriel_focsa pe 28 Februarie 2014 17:25
film obligatoriu de vazut
oficeal mi s-a pus pata pe filmul asta in fiecare zi ma uit pe net la el
Rippa pe 23 Februarie 2014 12:38
mie nu prea mi-a placut...deci are ceva efecte...ca si poveste e 0