este cel mai frumos film pe care la -m vazut il iubesc daca lati da de luni ar fi super imi place BARAN SI HAVIN nu imi place sfarsitul dar asta e pana atunci am s-al urmaresc cu sufletul la gura va pup
raluk
pe 17 August 2008 15:11
filmul e super da tre. sa mai bagati si voi episoade pe net,ar mai fi frumos k nu numai 3 zile sa aiba la tv. serialul acesta(haziran gecesi) ci toata sapt.
ana maria
pe 16 August 2008 14:13
este cel mai frumos si trist film pe care lam urmarit imi place cel mai mult baran si havin sunt o pereche foarte potrivita felicitari.Imi place la nebunie este un film trist de dragoste care iti alina inima te poooop Baran si pe tine Havin
stoican irina
pe 15 August 2008 17:32
superb filmul ,la fel si 1001 de nopti.nu sunt telenovelista ,dar astea chiar sunt seriale interesante fata de altele.finalul este tragic baran moare,havin se impusca in cap in momentul in care il vede pe acesta cum se stinge.din fericire glontul o raneste usor datorita interventiei lui semih.au si o fetitza si havin partial innebuneste la moartea acestuia de asta are viziuni cu el,cum ca ar fi lanaga ea.restu va las pe voi sa descoperiti.e superb filmul..amandoua imi plac la fel d mult :x
eu si tu
pe 14 August 2008 23:46
deci...baran o sa fie rapit...o sa ceara o rascumparare dar degeaba....tot o sa moara..se duce havin sa le dea bani hotzilor,dar defat banii sunt falsi,iar acestia descopera lucrurl acesta prea tz....baran o sa moara in bratzele lui havin...mi se pare ca si havin o sa aiba o fetitza k baran...si o sai serbeze ziua,la care or sa fie invitatzi toate personajele,inclusiv duygu,,,langa tort o sa fie si poza lui baran..aia mika o sal vada pe baran...[imaginar]..asta e tot ceam inteles dupa you tube
nicolae nicoleta
pe 14 August 2008 16:18
havin este un serial extraordinar o poveste de iubire foarte interesanta.
Emilia
pe 09 August 2008 18:28
E cel mai frumos si mai emotionant serial pe care l-am vazut vreodata! Are niste scene care intr-adevar te impresioneaza puternic, oricat de rece ai fi... Foarte bine jucat, povestea foarte buna... Este exact tipul de film care-mi place:frumos, incitant, dramatic si chiar tragic...
Nu se compara cu nici un alt film pe care l-am vazut pana acum!!!!
I love HAZIRAN GECESI!!!
A, si Naz Elmas e foarte frumoasa la fel ca si Burcu Kara, iar dupa Baran sunt topita..:)))
Felicitari celor care au facut posibil acest proiect senzational si felicitari celor de la Kanal D fiindca il dau in Romania!!!:X
DEEUTZA
pe 09 August 2008 11:08
Cel mai adewarat film d pana akm...akest film m-a impresionat pana la lakrimi...de coloana sonora ce pot ds zik..e soooper...ador filmul...
crisa crissa
pe 08 August 2008 23:05
Cum sa moara Baran?Deja am lacrimi in ochi..... Sincer in episodul in care mama lui Baran a dus-o pe Havin sa ii dea sa manance am plans de fericire..........nu e drep sa moara......dar ce sa mai zic k nu e drept ce se intampla in film cand si in viata de zi cu zi mai exista "scorpii" precum mama lui Baran. Sa speram ca e doar un zvon fals. Dar de unde stiti? astept un raspuns
Dina Filip
pe 08 August 2008 12:51
Este un serial putin diferit de ceea ce am vazut pana cum. O poveste care poate fi inspirata chiar din viata. Am incercat sa aflu mai multe si despre ceilalti actori, Naz Elmas, Burcu Kara,Nebahat Cehre, dar nu am reusit sa gasesc. Ar fi interesant sa aflam mai multe despre actorii turci. L-am depistat pe Ozcan Deniz ca interpret din intamplare, dar vreau sa stiu mai multe si despre el si despre ceilalti. Imi place mult Kumru, de fapt, actrita, nu personajul. Probabil, nu se va sfarsi ca in povestile frumoase, desi toti ne-am dori asta. Cele doua seriale turcesti m-au determinat sa aflu mai multe despre Turcia si chiar sa incerc sa invat limba turca.
anti roxana
pe 08 August 2008 11:48
e cel mai tare film ...mai ales baran ...m-am indragostit de el !!!!!
nadabaica ionela
pe 03 August 2008 10:16
e super filmul l-am vazut si pe youtube dar nu prea inteleg turceste si-mi pare rau ca nu il da tot doar segvente si ar trebui sa-l dea mai des.e o poveste de dragoste frumoasa care are un final tragic dar urmariti-l ca merita si bagati mai multe episoade si pe net dar si la tv
nadabaica ionela
pe 03 August 2008 10:16
pascal ana
pe 02 August 2008 20:36
superb filmul.nu mai am rabdare sa vad filmul. vreau sa se dea de mai multe ori pe saptamana.am gasit pe youtube cateva secvente dar nu stiu sa traduc din turceste:).felicitari pentru filmele bune de la kanald. am auzit ca mai sunt cateva bune turcesti.tot cu aceleasi personaje.
carmen
pe 01 August 2008 14:37
un fel de desene animate foarte prost realizat,niste dialoguri de tot rasul,nu se compara nici pe departe cu 1001 nopti,in schimb Baran arata super pe langa Onur.
madalina sava
pe 01 August 2008 09:50
cel mai tare film ca si 1001 de nopti sunt super mai ales actorii
Dan
pe 31 Iulie 2008 20:47
Sunt fan al filmului dar si a lui Ozcan.
Ce se stie mai putin este ca Deniz este un foarte bun si apreciat cantaret:
videoclipuri cu el am gasit aici: http://www.videoclip-online.ro/search.php?keywords=deniz&btn=Cauta
Cu bine
madalina gabriela
pe 26 Iulie 2008 17:17
"Hazran gecesi"-Havin este exceptional, nu cred ca am mai urmarit cu atata pasiune un film asa cum urmaresc Havin, si chiar 1001 nopti.Dar Havin este deosebit. Ador personajul Baran (Ozcan Deniz),insa am inteles ca are un final dramatic, el moare.. :( asta nu imi place deloc, de ce nu se poate termina intr-um mod de neuitat?!
Felicitari KanalD pt acest serial, si daca or sa mai fie filme turcesti de difuzat, fiti pe faza, ati dat lovitura cu aceste seriale!
Bravoo!!!
Ovidiu raducu
pe 25 Iulie 2008 22:07
Este un film super tare,pacat de final
cris
pe 25 Iulie 2008 22:07
super film.ar fi super daca l-ati difuza de luni pana vineri.bravo KANAL D.
felicia
pe 24 Iulie 2008 09:28
este super de mult nu am mai vazut un film ok
andreea andy
pe 23 Iulie 2008 22:08
imi place la nebunie e super misto
ramona
pe 22 Iulie 2008 21:21
p youtube sunt secvente dar din pakte nu are traducere :(
mihaela m
pe 22 Iulie 2008 20:48
e un film superb imi spune si mie cineva cum il pot vedea?
doris
pe 21 Iulie 2008 20:04
foarte frumos serial!va rog poate difuzati si cateva clipuri muzicale cu Ozcan Deniz.
ramona
pe 20 Iulie 2008 19:19
imi place mult filmul nu am pierdut nici un ep si il mai vad si in reluare.pakt k are un final trist:( mi-as dori sa fie d luni pana vineri k nu am rabdare pana miercuri .:*:*:*
sandybell
pe 20 Iulie 2008 16:26
fetelor la final sa va inarmati cu multe batiste baran moare
matache mihai
pe 19 Iulie 2008 16:04
un serial super tare !!!!
Nicoleta
pe 19 Iulie 2008 13:57
este un serial foarte frumos....chiar daca este in turcesc ....cred k toata lumea s-a plictisit de filmele americane ... bravo KANAL D
ana
pe 18 Iulie 2008 22:44
foarte bun
lucica iancu
pe 18 Iulie 2008 22:13
vreau sa l vad in avans eu nu am rabdare sa astept.Am mai lasat un mesaj in care am spus ca 1001 de nopti l am gasit dar pe acesta nu stiu unde sa l caut .Sa ma ajute cineva va roooooooog
Bratu Andreea
pe 18 Iulie 2008 22:06
havin e un film super tare si as vrea sa rog pe cei d la kanald daka se poate sa difuzeze intreaga saptamana.Va rog mult d tot!!!!si inca ceva stye careva unde pot sa vad episoadele k traducere???
matei gabriela
pe 18 Iulie 2008 20:34
super tare. dar daca ar fi si vineri ar fi mai bine.
Memek
pe 18 Iulie 2008 20:11
Haziran gecesi este un serial fascinant,la fel si Binbir Gece!Pacat ca nu le dati si in weekend :-( Felicitari Kanal D ptr tot!Sper sa dati seriale si cu KeremCem
Roxana Gociu
pe 18 Iulie 2008 09:58
HAVIN- f.tare filmul!!!Felicitari
georgiana
pe 18 Iulie 2008 02:00
Este super filmul, cine il critica habar nu are ce pierde, de mult nu am mai plans la un film,extraordinar!
Dragoi Gabriel-ionut
pe 18 Iulie 2008 00:29
unde pot vedea si eu reluare unele episoade:-?
geana bianca
pe 17 Iulie 2008 23:33
Super tare serialele 1001 nopti si havin,im-i place tare mult incat masi uita la ele non stop,inspecial la havin.O poveste tttare frumoasa in care mi-asi dorio si eu si daca se pote si mai bine cu Baram ar fi super.
Dar pana acolo is curioasa ce se tntimpla.
Bravo si voua kanal d ati facut otreaba buna si la mai multa asfel de seriale.
popescu alisia
pe 17 Iulie 2008 18:30
super filmu...bv
sasha chemal
pe 17 Iulie 2008 12:06
vreau ca 1001 de nopti sa fie de luni pana miercuri si HAVINdoua vieti o dragoste sa fie de joi pana duminica
lucica iancu
pe 16 Iulie 2008 22:17
1001 nopti a fost pe canalul turcesc canli tv dar pe acesta nu stiu unde sa l caut stie cineva?
varga corina
pe 16 Iulie 2008 18:13
e superrrrr.pacat ca la sfarsit moare baran,dar pana atunci e super
Gheorghe Elena
pe 12 Iulie 2008 23:11
Im place tare mult,pot sa spun ca nu m-as plictisi niciodata de el oricat de mult l-as privi.Actorii isi joaca foarte bine rolurile,n-am ce spune,snt si foarte frumosi.BRAVO!!!
andreea deea
pe 12 Iulie 2008 19:52
este un super film/imi place cel mai mult de havin si baran.ati putea sa puteti 2 zile 1001 de nopti si cele 3 zile havin
campeanu ioana
pe 12 Iulie 2008 16:07
e prea super pt nu a fi vazut!Havin,o frumoasa fata care se indragosteste de un baiat bogat care .havin este nevoita sa se indeparteze de baiat din cauza scorpiei.cred ca acest film se va termina cu nunta lui baran cu havin shi vor face copii .film de nota 10
ylo
pe 11 Iulie 2008 22:34
fenomenal.suspans,pasiune,durere.si dragoste.imi place serialul chiar daca e catalogat drept telenovela,nu stiu daca i se potriveste intocmai termenul.sper sa-l vedem mai multe zile pe saptamana :)
claudia
pe 11 Iulie 2008 18:28
cel mai frumos:*
ungureanu maria alexandra
pe 11 Iulie 2008 13:35
ami place foarte mult filmul havin e mai frumos ca,1001 de nopti ar fi marfa daca lati baga toata saptamana e foarte interesant filmu felicitari aveti cele mai tare post canal d
Ana
pe 11 Iulie 2008 04:31
Imi place acest serial. E super . Mai ales Baran.
De ce nu il bagati de luni pana vineri ? Si puneti 1001 de nopti in week-end.
tudorache ana
pe 10 Iulie 2008 22:08
exceptional. mult mai bun dekat 10001 nopti,dar totusi le urmaresk pe amandoua ku placere. bravooooooooooooooooooooooooooooo
Nu se compara cu nici un alt film pe care l-am vazut pana acum!!!!
I love HAZIRAN GECESI!!!
Ce se stie mai putin este ca Deniz este un foarte bun si apreciat cantaret:
Cu bine
Bravoo!!!
Dar pana acolo is curioasa ce se tntimpla.
Bravo si voua kanal d ati facut otreaba buna si la mai multa asfel de seriale.
De ce nu il bagati de luni pana vineri ? Si puneti 1001 de nopti in week-end.