Transpunerea cinematografică a unui desen animat a fost realizată într-un mod pueril şi ridicol, cu case construite din carton şi cu cântecele hilare. A rezultat un film destul de slab cu scene repetitive plictisitoare şi interpretări mediocre. Filmul a costat foarte mult, dar rezultatul n-a fost pe măsură. Cred că ar fi interesant pentru copii, dar pt. adulţi nu merge.
Este clar, nu dai gres niciodata, trebuie sa caut altceva, alt program , de pe la noi, dar ghinion, toate programele romanesti s-au "inbolnavit" si doar idiotenii ne ofera la orele serii. Si o tin tot asa de mult timp cu ; "Iadul bucatarilor", "Masterchef", "Sunt celebru scoate-ma de aici", "Ferma vedetelor", "Pitici de vara", "Cireasa de pe tort", "Schmb de mame", si cate si cate idiotenii, a fost chiar si "Tanti Florica lui F. Calinescu si uite asaaa... daca altadata, chir inainte de 89 aveam un film sau o piesa de teatru, un serial in fiecare seara astazi nimic. Poate pe National Tv. niste banale indiene. Sa auzim de mai bine.
Foarte slab. Brendan Fraser e un actor destul de bun in filme de comedie / fantezie insa cu asta a dat-o rau in bara. Totusi un moment amuzant din film pe care-l tin si-acum minte a fost acela in care Dudley isi vede calul caruia i-a pus numele de... cal. ''Hey look, it's my horse Horse'' :))
o parodie extraordinara , la care am ras cu pofta pe toata durata lui ! nu credeam ca o sa traiesc sa il vad pe Brendan Fraser intr-o asemenea postura cum l-a pus acest film ! ce echipa remarcabila a putut face Brendan Fraser cu Sarah Jessica Parker ! nu cred ca se poate gasi vreo greseala ! atat de naiv , dar foarte norocos , Dudley Do-Right provoca rasul la fiecare scena a sa ! cred ca nu merita doar vazut , ci se revazut cu orice ocazie !
Acest film este o PARODIE ! Nu este comedie . Încercaţi totuşi să faceţi diferenţa între PARODIE şi COMEDIE . Sunt genuri înrudite dar , nu sunt acelaşi gen .
Decoruri de mucava şi interpretări ridicole
Parodie !