Pro Cinema
La cuțite
Regia:
Rian Johnson
Cu:
Ana de Armas, Chris Evans, Daniel Craig, Katherine Langford, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Toni Collette, Christopher Plummer
Gen film:
Comedie, Crimă, Dramă, Mister, Thriller
Distribuitor:
Vertical Entertainment
O dispariţie misterioasă
Reluând o temă dispariţiei misterioase întâlnită în mai multe filme (printre care "The Vanishing" (1993) cu Kiefer Sutherland şi Sandra Bullock), "Breakdown" este un thriller diabolic cu un scenariu ingenios şi cu o acţiune foarte alertă. Interpretarea lui Kurt Russell se dovedeşte a fi una destul de bună, iar efectele speciale sunt reuşite. Totuşi, pe anumite porţiuni, acţiunea a devenit intenţionat exagerată şi neverosimilă, finalul fiind unul nepotrivit. În rest, "Breakdown" mi-a plăcut şi-l recomand a fi vizionat.
Un super thriller!
bun
Nevasta nu trebuie sa plece cu autostopul iar sotul sa ramana sa isi pazeasca masina scumpa , defectata intrun loc izolat in care circula indivizi dubiosi .
.. . Securitatea este maxima in casa si apoi din ce in ce mai mica pe strazile circulate din oras ajungand la minim pe strazi interurbane , kiar si circulate , pe drumuri forestiere etc .. Deplasarile de la u imobil la altul trebuie facute cu grija si de preferinta in grup .. Strazile sunt campul de batalie al prezentului si viitorului . Aici reducerea populatiei este consimtita de autoritati .. .
. . . Agresivitate in trafic pt strazi pustii intro zona izolata = un sofer iasa de pe un drum de pamant tocmai cand vine in viteza un vehicul pe drumul principal . Soferul reuseste sa evite… citeşte
Breakdown
Breakdown ( 1997 )
Il recomand tuturor.
Breakdown (1997)
Iar Kurt Russel e un foarte bun actor, care isi joaca perfect rolul.
Ps: atunci cand bani nu-ți ajung si te gandesti sa jefuiesti si de ce nu sa si omori pentru bani.10
Nu recomand
Nu știu ce impresie dădea acest film acum 20 de ani, dar văzut în 2017 mi s-a părut clișeic, previzibil și ca atare destul de plictisitor. Sunt și câteva momente bune, dar per total filmul nu m-a impresionat și nu l-aș recomanda, în ciuda notelor și recenziilor destul de bune pe care le are pe siteurile de specialitate (care m-au determinat și pe mine să îl urmăresc).