3 Idiots

(2009)

3 idioți

Poster 3 Idiots Postere 3 Idiots

Sinopsis 3 Idiots

3 Idiots

Doi prieteni pornesc la drum, in cautarea unui amic pierdut. In calatoria lor vor avea de-a face cu un pariu demult uitat, o nunta la care trebuie sa ajunga, desi nu sunt invitati si o inmormantare care scapa de sub control.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Ammelie
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.4

Caseta tehnică

Produs de

Vinod Chopra Productions

Tip Ecran

normal

Țara

India

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Sergiu.Lobont pe 25 Septembrie 2010 01:51
Pentru cei ce doriti sa vedeti comedii care sa va faca si sa radeti dar sa si detina un scenariu foarte bine pus la punct... aici aveti raspunsul. Probabil filmul cu cele mai multe fraze cu impact foarte puternic (genul maximelor). Eu am gasit opt, cautati, poate veti gasi mai multe.
14 8
Elena1204 pe 19 August 2011 01:49
Merita cu adevarat 10!
o comedie foarte buna din care chiar ai ceva de invatat. Daca tinea mai mult nu ma suparam ...
12 8
eduard_stratan pe 31 octombrie 2015 12:24
Cand o sa raman doar cu 2 neuroni o sa notez si eu cu 10 o asemena "capodopera"!
katana pe 29 Ianuarie 2012 15:27
film pentru indieni si atat
E considerat in multe topuri ca fiind cel mai bun film indian din toate timpurile. Eu il consider o plictiseala lunga de 3 ore. Plin de momente penibile, neverosimile (credibile pentru un privitor care e la al doilea film vazut in viata) si faze adunate de pe net. Puneti in balanta '3 Idiots' cu 'Bridesmaids' sau 'Juno' si veti vedea de ce Bollywood-ul scoate filme pentru prosti.
10 17
pique03 pe 20 februarie 2012 23:13
hai ca ai dat exemple de comedii :))) altele nu ai mai vazut?mai bine te abtineai ca te ai facut de ras....parerea mea e ca este peste comediile alea de 2 lei...
katana pe 28 februarie 2012 14:12
Esti prea ieftin ca sa intelegi care ti-e pozitia in lumea celor care isi dau cu parerea despre un film, esti prea ieftin ca sa intelegi ca nu un premiu Oscar sau 5 ii dau valoare unui film. Esti un ieftin la general
bwebwe pe 29 Ianuarie 2012 17:54
din seria "hai fata ca a fost tare si pepe cantaretul"
Un film de 2 lei pentru generatia "hai la o cafea"si pipite mahmure,destul de destept pentru cele ce au terminat o facultate in ultimi ani, intradevar plin de morala :) si nelipsita poveste de dragoste pentru rromanii (care se jura ca in afara de ei toti sunt cocalari) dar cat si pentru romanticele pustoaice care se indragostesc de cate ori vad un iphone sau un card avantaje
8 7
Giulestina85 pe 10 februarie 2012 20:59
te faci si tu ca gusterul in seama !si sunt baiat !daca vrei sa stii Giulestina e galeria Rapidului !te astept oricand in Regie baietas !
margott pe 15 August 2011 16:47
Comedie ? Nu prea cred. E adevarat ca, fata de alte filme indiene care sunt de-a dreptul cretine, filmul asta chiar are o poveste solida si e bine realizat, dar nu rupe gura targului. Problema e ca au incercat sa combine mai multe genuri, si a iesit un ghiveci cinematografic. Putina comedie, putin romantism, si putin mai multa drama, cam asta e rezultatul.
8 8
aliona6 pe 10 februarie 2012 12:01
tema filmului, ideea de baza e foarte buna insa nu pt un film indian.Sincer, nu inteleg ce e asa fabulos in filmul asta. Mie sincer actorii indieni mi se par foarte plastici, inexpresivi si care reusesc sa mi exprime doar plictiseala si penibilitate.O lalaiala tipica filmelor indiene, vorbit in dodii,scalambaieli si schelalaieli tipice.Daca astia sunt actori buni, ce sa mai spunem de Anthony Hopkins, Edward Norton si multi, multi altii.Probabil pt India e un film reusit, este cultura lor si stilul lor de a face filmele precum scenele de teatru.
Codrin-Maxim pe 22 August 2010 15:43
Trei "idioti"
Merita orice secunda....filmul asta nu am sa il uit prea curand.
8 8
Nyghty pe 20 Octombrie 2014 18:31
Fă ceea ce simţi, nu ceea ce eşti obligat
Nu credeam c-o să ajung să mă tot învârt cu mouse-ul printre opţiunile de la notă, dar e greu de notat acest film. Dac-ar fi să-l notez ca şi când ar fi fost un film american, probabil că 7-8 ar fi nota pe care o merită, dar ce mă fac, că tocmai am văzut un film indian cap-coadă?! N-au apărut 300 de oameni din neant care să-mi danseze (au apărut vreo 60, dar nu de prea multe ori), iar zâmbete şi râsete a reuşit să-mi smulgă aşa cum n-a reuşit niciun film european sau american din ultimul timp.

Este destul de încărcat şi de "lecţii de viaţă", ceea ce poate fi un motiv în plus pentru a fi văzut. Am citit comentariile de pe aici şi deja mă simt ciudat că mă învârt printre note mari, dar chiar am rămas plăcut surprins. Aşa că-i voi da nota 9, dar doar pentru că este un film indian care merită văzut.

7 1
BoB-e pe 04 August 2011 14:44
m
De la-nceput, timp de o ora jumate am zis sa trec peste scenele neverosimile, interpretarea slaba si umorul cu accente puerile, ca poate-poate incep sa apara si fazele atat de laudate, inclusiv aici. Dar nu am rezistat si m-am culcat! Deh, ma simt ca Gica Contra, da` ce sa fac daca n-am putut sa trec peste?! :|
6 5
aayana pe 06 August 2011 19:55
Este bine ca cinematografia indiana vine cu ceva nou, adaptat vremurilor in care traim. E drept, ramasite din trecut mai sunt (cantecul, dansul si smulsul lacrimilor) dar 3 Idiots este o comedie foarte reusita pentru ca e gandita pe mai multe planuri: dezvoltarea personala, morala, povestea de dragoste, penibilul. Cu astfel de ingrediente nu ai cum sa dai gres. Per total e un film care te lasa binedispus si, de ce nu, cu chef de dans :)
5 4
alex_il_fenomeno pe 19 Martie 2011 19:40
un film fabulos ! merita pe buna dreptate titlul de campion indian la box-office in toata lumea , cat si distinctia de a fi unul dintre cele mai bune filme indiene din toate timpurile ! are de toate , de la muzicalitatea clasica filmelor indiene si umor pana la dramatism ! Filmul reuseste intr-o maniera incantatoare sa spuna o poveste , care , desi este structurata , ajunge sa fie usor de inteles daca ii acorzi atentia cuvenita ! Nota 10+ !
5 5
zuzaky76 pe 05 Februarie 2012 15:54
Interesant
Un film deosebit... cu de toate...si ai multe de invatat. ....simplu.. fara efecte...nici nu mi-am dat seama ca a tinut aproape 3 ore...
4 2
catasmile17 pe 28 Aprilie 2012 14:39
Un film destul de reusit. Va recomand sa-l vedeti mai ales pentru cei care nu sunt siguri ce vor face in viitor.
3 2
aliona6 pe 17 Februarie 2012 22:38
penibilitate
mi se pare o stupiditate!!! nu ati vazut filme la viata voastra daca puteti afirma ca asta e super, fabulos, de nota 10.....helauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
3 5
mvpsebi pe 14 Noiembrie 2010 12:37
Foarte pozitiv, foarte comic, foarte educativ si foarte bun pt ceea ce isi poate propune un film indian. Mi-a facut mare placere sa-l vad, am fost tot timpul cu zambetul pe buze..o delectare de film !
3 6
madymada pe 28 Iunie 2011 18:38
super
nu am mai ras cu asa o pofta de mult la un film. m-am hotarat cu greu sa il vizionez, dar am avut o surpriza foarte placuta dupa primele minute, e o comedie genala, are foarte multe faze comice la care am ras cu lacrimi. il recomand cu incredere
3 11
RoxanaBordei pe 28 decembrie 2012 22:25
Asta mi s-a intamplat si mie. Imi pare rau ca nu l-am vazut mai devreme :))

Spune-ţi părerea despre 3 Idiots

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu 3 Idiots
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells