The Captive

(2014)

Captiv

Poster The Captive Postere The Captive

Sinopsis The Captive

The Captive

CAPTIV un thriller psihologic despre răpirea unui copil, trăirile și acțiunile complexe ale celor implicați care fac legătura între victimă , familie, răpitori și anchetatori. Frumusețea artei, a filmului și a interpretării derivă din poveștile care pătrund în mințile și în inimile oamenilor, determinându-i să pună la punct misterul celor întamplate. CAPTIV - un thriller psihologic plin de suspans. Din 5 septembrie, în cinematografe. Film distribuit de Odeon.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9
O nominalizare Cannes
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • Captives
  • Queen of the Night

Produs de

Ego Film Arts

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

E1 Entertainment

Distribuit in Romania de

Odeon Cineplex

Țara

Canada
Film disponibil pe DVD în România

Box office The Captive

Weekend premieră (01.09.2014)
  • Loc 3
  • Spectatori 7.171
  • Încasări (RON) 142.471,00
Total
  • Spectatori 18.836
  • Încasări (RON) 338.346,00
  • Încasări (USD) 99.126,57

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
catalin_ionut_23 pe 14 Septembrie 2014 20:18
bunicel filmul de vazut la mare plictiseala nu-i nici bun dar nici prost nu-l pot numi ca m-a tinut lipit de scaun aproape 2 ore ,i lipseste actiunea dar merita vazut odata il recomand nota mea 7..
5 0
cotzofica pe 07 Octombrie 2014 09:27
Un film destul de static, acţiunea curge lent, aşa cum ninge afară. Se mai animă spre final, dar nu reuşeşte să salveze filmul. Recomand doar în lipsă de altceva.
3 2
sinsemilia70 pe 21 Septembrie 2014 23:42
something is missing
am vazut asta seara filmul, despre care citisem pe ici colo cate ceva, vazusem si trailerul - nu aveam alta idee dinainte despre film decat ca a fost rapita Cassandra - mi-ar fi placut sa vad filmul fara sa stiu nimic despre el, probabil ca abia atunci l-as fi "vazut" cum trebuie - in fine... regizorul s-a straduit cumva sa acopere cei 8 ani lipsa de cand dispare Cassandra printr-o aranjare necronologica a secventelor, care sa construiasaca un ghem incalcit care se rostogoleste, al carui capat il intrezaresti si de care care in final trage si il desira cu totul... dar ceva lipseste - si nu e jocul actorilor, cum s-a mai spus aici - my guess: povestea insasi e subreda si nu cred c-ar fi putut-o salva ceva; pe de alta parte ma intristeaza sa vad ca povesti despre dezaxati sunt spuse cu nonsalanta in filme, cand exista atatea povesti frumoase in lume care ar merita cunoscute.
citeşte

2 0
OoOpSy pe 3 ianuarie 2015 23:54
total de acord cu tine!
terraflorin pe 05 Ianuarie 2015 19:02
Un film care prezintă povestea secvenţial... pe sărite... în diferiţi ani, nu în ordine cronologică... nimic deosebit aici, precum şi scenariul, deşi puţin fantastic de nerealist (victima cam prea uşor ţine cu răpitorul, putea de multe ori să ascundă prin haine un obiect mai folositor şi apoi când acesta intra în cameră încerca o ''poveste'' nouă - dacă ştiţi despre ce e vb din film). Per total, filmul este bunicel şi pentru cei care se plictisesc repede recomand să-l privească în 2 părţi...
1 0
george_theman pe 30 Decembrie 2014 04:06
Un film bun
Nota mea e mai mare decat IMDB. Ascultati la mine,MUST SEE !Unii comentatori delireaza pur si simplu,adica ei se asteapta sa vada numai copodopere si un film de 6-7 il eticheteaza "slab" doar pentru ca se uita la doua televizoare odata si n-au avut timp sa inteleaga filmul.Filmul este o prajitura buna,dupa o reteta buna,cu ingrediente bune.Si nu-i gretoasa ,nu are crema.Doar ca unora le place cu crema.
1 2
petrea pe 10 Septembrie 2014 18:27
recomand
Mi a placut in primul rand jocul actorilor dublat de scenariul bun un film de must see

1 4
movie_fan77 pe 11 septembrie 2014 19:19
[Comentariu şters de moderator]
flushingm pe 13 septembrie 2014 23:41
corect in proportie de maxim 30%!
user-5c9f8c2e87074 pe 05 Februarie 2022 02:29
Extrem de melodramatic pentru un pretins thriller. Scenariu cu multe greșeli ,neveridic. Ce politie prinde un membru important al grupării de pedofili psihopați și apoi pierde timpul cu prostii. Actori modești. Nu recomand. Pierdere de vreme.
0 0
sabinalin pe 13 Aprilie 2016 14:28
Nu-i nimic nou sub soare, filme cu rapiri s-au mai facut destule, filme cu copii rapiti asijderea. Conteaza maniera in care realizezi un astfel de film incat sa mentii treaza atentia spectatorului pana la capat si regizorul Atom Egoyan se achita destul de bine de aceasta sarcina. Filmul e departe de, sa zicem, "Remember" insa e un thriller care merita vizionat.
0 0
serban_ionescu pe 30 Martie 2018 02:31
Pacat de modul total gresit (neinspirat) in care realizatorii au gandit cat se poate de rau "strategia" inluntuirii pe pelicula a actiunii acestui thriller...
Desi inceputul acestui thriller parea destul de incitant, am constatat ulterior ca mai ales partea de montaj, dar si regia si scenariul au contribuit decisiv, in ideea dovedita finalmente pacatoasa de a incerca sa fie cat mai "originale" si asa-zis "moderne", dar din pacate cu implicatii practice negative in ceea ce priveste cursivitatea actiunii prezentate, astfel incat aceasta a devenit mult prea "stufoasa", incoerenta si alambicata, in urma excesului de scene intercalate una dupa alta desi momentul desfasurarii temporale a lor se petrecea chiar si in ani diferiti, ceea ce a facut extrem de obositoare si dezagreabila urmarirea cursiv fireasca si implicit placuta a desfasurarii evenimentelor prezentate.
Doar ultimele aproximativ 10-maxim 15 minute au fost dupa parerea mea cu adevarat de suspans si de adevarata calitate specifica unui thriller, ceea ce este mult prea putin… citeşte

0 1
Ghemot pe 03 Decembrie 2016 22:38
Un film foarte bun. Este genul de filme favorit, de aceea m-am așteptat să fie puțin chiar mai bun, dar și așa merită văzut!
0 1
Kuhaylan pe 14 Noiembrie 2016 20:47
WD 1
.......................................................
0 1
SconsulParfumat pe 14 Septembrie 2015 21:31
De vazut
Foarte bine spusa povestea, intr-o maniera care, poate la inceput sa te enerveze, deoarece te cam baga in confuzie, dar dupa, cand incepi sa pui cap la cap, si sa astepti sa vezi ce s-a intamplat defapt, (cand te prinde) devine captivant! Recomand!
0 1
SYNDJ pe 20 August 2015 02:29
Un thriller reuşit
La cât de anost a început mi-am zis că n-o să fie mare lucru de capul lui dar m-am înşelat. Un film care chiar merită văzut pentru că ne deschide ochii şi ne face să ne dăm seama (dacă mai e cazul) că nu trăim deloc într-o lume roz. Un thriller reuşit.
Bună interpretarea lui Ryan. Filmul merită o notă de peste 7 după părerea mea.

0 1
emy_sinaia pe 24 Aprilie 2015 00:23
De urmarit.
Nu stiu daca e thriller dar stiu sigur ca e drama unor parinti care-si pierd copilul drag rapit fiind de niste dementi bolnavi si nu as vrea sa fiu in pielea lor. Cam despre asta e vorba cu toate ca per ansamblu nu exceleaza in actiune sau dinamism merita urmarit si pentru deznodamant.
0 1
Sorin87 pe 05 Ianuarie 2015 22:36
Mi-a placut filmul, este un film psihologic, pana la final se dezvaluie tot
0 1

Spune-ţi părerea despre The Captive

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
Liste cu The Captive
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells