The '60s

(1999)

Anii '60

Poster The '60s Poster The '60s

Sinopsis The '60s

Mai mult

Tratând poate cea mai turbulentă și mai memorabilă decadă din istoria modernă, "Anii '60" surprinde esența acelor vremuri într-un amestec de istorie, ficțiune și muzică. Retrăim acele momente istorice și dramatice ca alegerea și asasinarea lui JFK, nașterea contraculturii, apogeul mișcărilor pentru drepturile civice, uciderea lui Robert Kennedy și a lui Marthin Luther King Jr., Războiul din Vietnam, Woodstock și primul om pe Lună.

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

AKA

  • 60-luku - muutosten sukupolvi

Produs de

Lynda Obst Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Future Film

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 25 Iulie 2012 08:49
Este un film potrivit si pt lista : Copii - probleme solutii = multa durere poate trimite parintilor o fata care are singura un copil , si incearca intrun oras departe de casa sa castige bani dansand in localuri modeste .
...Spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului )
citeşte

2 1
CANTALUP pe 30 iulie 2012 01:13
De ce facem copii ? Pentru ca avem chef sa slugarim clipa de clipa pt cineva , fara sa ne simtim umiliti ca facem asta . Sã nu râzi de cineva , sã nu plângi pe cineva , sa nu detesti pe cineva , sã nu admiri pe cineva , ci sã întelegi . Ne definim in functie de deciziile luate . Viata este suma alegerilor noastre . Majoritatea oamenilor gasesc placere in munca lor , in familie si in speranta ca generatiile urmatoare vor intelege mai mult . Cand viata iti dai lamai faci limonada , iar cand viata iti da portocale faci suc de portocale .. E mai bine sa iubesti sa faci copii si sa pierzi , decat sa nu iubesti deloc si sa nu faci copii .

Spune-ţi părerea despre The '60s

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu The '60s
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells