Answer This!

(2011)

Vreau un răspuns!

Poster Answer This! Postere Answer This!

Sinopsis Answer This!

Mai mult

Answer This este un film produs si regizat de fratii Chris si Mike Farah. Dupa spusele producatorului Mike Farah, filmul ne prezinta povestea unui tip care incearca sa gaseasca cea mai buna metoda de-a reusi sa-si paraseasca caminul.

Singura cale pe care a intrezarit-o in aceste tentative ale sale este aceea de-a participa alaturi de cativa dintre prietenii sai cei mai buni la un concurs de cultura generala.
Concurs care ii va schimba radical intreaga existenta…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: uNICK
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.4

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 07 Mai 2012 22:04
Filmul mi-a placut; este o varianta a modului in care gasesc ce este important in viata noastra....Aici, un tanar cu un potential urias si cu mari sanse de promovare, coteste intr-o directie neasteptata pentru cei care il vedeau deja in meseria de profesor univeritar titular.
4 2
Vegetarian pe 13 Noiembrie 2012 23:27
Comedie derulată în lumea competitivă a concursurilor cu întrebări şi răspunsuri din baruri , la care participă un grup de universitari frustraţi .

In 13 Noiembrie 2012 23:27 la wiki scria filmul asta nu are sinopsis si jos scria ca acest sinopsis nu poate fi modificat .. Probabil era deja in curs de validare un sinopsis si nu puteam vedea acest sinopsis !?

1 2
CANTALUP pe 14 noiembrie 2012 09:41
Sã nu râzi de cineva , sã nu plângi pe cineva , sa nu detesti pe cineva , sã nu admiri pe cineva , ci sã întelegi . Ne definim in functie de deciziile luate . Viata este suma alegerilor noastre . Majoritatea oamenilor gasesc placere in munca lor , in familie si in speranta ca generatiile urmatoare vor intelege mai mult .

Spune-ţi părerea despre Answer This!

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Answer This!
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells