Trailerul de la Army of Thieves dă amploare universului creat de Zack Snyder

de Marina Florea în 27 Sep 2021
Matthias Schweighofer semnează regia și joacă în prequel-ul la Army of the Dead

Netflix dă amploare universului zombie marca Zack Snyder cu primul trailer la Army of Thieves. Prequel-ul la Army of the Dead îl pune pe Matthias Schweighofer în rolul lui Ludwig Dieter, unul dintre personajele din filmul lui Snyder Army of the Dead.

Schweighofer, care joacă și semnează regia, interpretează rolul unui mic funcționar de bancă dintr-un orășel atras într-o lume nouă și misterioasă atunci când o femeie enigmatică îi propune să spargă codurile de acces al unor seifuri inexpugnabile din Europa.

Ei bine, deși nu e un film cu zombie, ci mai degrabă un film de dragoste, Army of Thieves este un prequel la Army of the Dead, unul plasat pe fundalul unei epidemii de zombie din Statele Unite. În film mai joacă Nathalie Emmanuel, Ruby O. Fee, Stuart Martin, Guz Khan și Jonathan Cohen.

Army of Thieves este parte a unui număr în creștere de continuări la Army of the Dead aflate în pre-producție din partea lui Snyder, care mai are în lucru un alt sequel, Army of the Dead: Lost Vegas, ce surprinde personajul lui Dave Bautista și a echipei sale în timpul căderii orașului Las Vegas.

Army of Thieves va fi difuzat pe Netflix începând de pe 29 octombrie.

Exploreaza subiecte similare:

Zack Snyder, Army of Thieves, Army of the Dead, Matthias Schweighöfer, Nathalie Emmanuel, Guz Khan, Dave Bautista, Ruby O. Fee

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sebybog pe 28 septembrie 2021 05:39
Oare va fi la o inepție ca și primul?
Phantom_sub pe 28 septembrie 2021 09:33
Abia aştept să-l văd şi pe ăsta!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells