Trailer Viaţa lui Pi!

de Ştefan Dobroiu în 26 Iul 2012
Trailer Viaţa lui Pi!

La sfârşitul anului se va dezlănţui pe ecrane Viaţa lui Pi, ecranizarea lui Ang Lee după apreciatul roman omonim al canadianului Yann Martel. După ce săptămânile trecute ai putut vedea un teaser de zece secunde cu primul "contact" corp la corp dintre cei doi protagonişti, iată că acum îţi putem arăta un trailer în toată puterea cuvântului...

Probabil că ştii deja povestea: în urma naufragiului unui transatlantic, adolescentul indian Pi Patel, fiul unui director de grădină zoologică, în curs de emigrare spre Canada, este singurul supravieţuitor, ajuns pe o barcă de salvare alături de o zebră, o hienă, un urangutan şi... un tigru de Bengal. Romanul explorează şansele de supravieţuire ale lui Pi, dar şi tribulaţiile sale extreme în derivă în mijlocul oceanului.

Este evident încă de pe acum că Viaţa lui Pi are un imens potenţial la Oscarurile de la anul, iar lansarea sa în decembrie pare a profita cât mai mult de proverbiala memorie scurtă a membrilor Academiei Americane de Film. Nu ştim acum cât de bună va fi ecranizarea acestui roman extrem de dificil de transpus pe ecran (practic toată acţiunea din a doua jumătate a filmului se petrece în barcă). Cert este că din punct de vedere vizual, Ang Lee experimentează în direcţia cea bună, iar rezultatul arată cât se poate de bine.

Viaţa lui Pi se lansează în România pe 21 decembrie. Cum ţi se pare trailerul?

Taguri:  Life of Pi, ang lee

Părerea ta

Spune-ţi părerea
minadi pe 26 iulie 2012 13:15
abia astept sa-l vad :X
Bayard pe 26 iulie 2012 21:59
Oscar? :) parca trebuiau sa fie mai multe animale pe barca aia
darayawaus pe 28 iulie 2012 17:48
I s-o fi facut foame tigrului... sau omului :)
airbender pe 27 iulie 2012 01:24
superb:X:X:X...o sa fie un film exceptional:X
Andrey92 pe 27 iulie 2012 10:49
Cred ca o sa ia oscarul... are alura.
alex_il_fenomeno pe 11 august 2012 23:04
este normal sa astepti un asemenea film .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells