Stephen Lang, pe afișul oficial al thriller-horror-ului Don't Breathe 2

de Marina Florea în 21 Iul 2021
Filmul se va lansa pe 13 august pe marile noastre ecrane

În Omul din întuneric, trei prieteni care au comis o serie de furturi plănuite perfect decideau să dea o lovitură finală atunci când au auzit de un om orb care trăiește singur într-un cartier părăsit din Detroit. Dar le lipseau câteva informații cruciale. Acest bărbat era neobișnuit de înzestrat și nemilos la modul absolut, până în punctul în care pare aproape suprauman. Nu le permite să obțină banii fără o luptă până la capăt... Sequelul acestui film aflat la granița dintre thriller și horror se va lansa pe 13 august, iar distribuitorul a dat publicității afișul oficial. Norman Nordstrom (Stephen Lang) este pe afișul lansat săptămâna aceasta în limba română.

În 2013, scenaristul și regizorul Fede Alvarez devenea faimos în lumea filmelor horror cu un reboot care-ți îngheța sângele-n vine al filmului clasic al lui Sam Raimi, Evil Dead. În noul său film, Omul din întuneric (lansat în 2016), explora un teritoriu diferit dar la fel de terifiant, într-o poveste șocantă și plină de suspans. Din nou, Alvarez își unea forțele cu producătorii Sam Raimi și Rob Tapert de la Ghost House Pictures pentru un scenariu al invaziei unei case, care e la limita dintre horror și thriller.

Acum, în Don't Breathe 2/Omul din întuneric 2, film cu premiera pe marile noastre ecrane programată pe 13 august, au trecut opt ani de la evenimentele oribile din Omul din întuneric, şi Norman locuieşte acum cu Phoenix, în vârstă de 11 ani, fiica pe care şi-a dorit-o întotdeauna. Norman ascunde de ea trecutul său plin de păcate şi stilul său de educaţie este puternic protector – în mod ciudat s-a angajat s-o înveţe abilităţi de supravieţuire. Atunci când o nouă ameninţare apare la el acasă – cu oaspeţii nedoriţi venind în mod clar după Phoenix – monstrul din Norman se va dezlănţui din nou … de această dată, arătându-ne noi faţete ale lui.

Exploreaza subiecte similare:

Stephen Lang, Don't Breathe 2

Alte știri din cinema

The Whaler Boy câștigă marele premiu la TIFF 2021

Otto Barbarul a fost laureat cu premiul Zilelor Filmului Românesc

Lucasfilm îl angajează pe YouTuber-ul care a folosit efecte speciale pentru a îmbunătăţi filmul Mandalorianul

Shamook s-a alăturat studioului Lucasfilm ca Senior Facial Capture Artist

Atmosferă de basm la TIFF, alături de Persil

Cluj, 10 zile de artă, cu peste 170 de filme, expoziții și cineconcerte, sute de invitați speciali și mii de iubitori de film

Jungle Cruise/Croazieră în junglă, o aventură epică în junglă, un omagiu adus croazierei clasice de la Disneyland

Din astăzi, în cinematografele din toată țara

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells