Star Trek - The Beginning

2 Sep 2005
Star Trek - The Beginning
Studiourile Paramount au fost convinse sa accepte un nou proiect pentru un film din seria Star Trek. Scenaristul care a primit sarcina destul de dificila de a scrie o noua aventura pentru celebra Enterprise este Erik Jendreson.
Scenaristul a afirmat ca actiunea va avea loc dupa evenimentele din Enterprise, dar inainte de venirea capitanului Kirk la bordul navei. Cu toate ca pentru gasirea titlului nu a avut nevoie de prea multa imaginatie, sa speram ca povestea va fi mai interesanta. "Este vorba de un grup mic de oameni, si in special ma voi axa pe un anume personaj." declara Jendresen. "Sunt mai multe nave, inclusiv o nava principala, dar nu este deloc povesta traditionala a unui capitan si a echipajului sau."
Se pare ca va fi vorba despre "Razboiul Romulan". Adica va urmari evenimentele care au dus la conflict. Povestea este impresionanta si provocatoare. "Sunt incantat de proiect si cred ca sunt mari sanse de a-l vedea produs. Depinde foarte mult de ce parere va avea studioul, iar Paramount au facut destul de multe schimbari in ultima vreme. Oamenii care au putere de decizie sunt foarte responsabili, si au avut rezultate foarte bune pana acum. Eu sunt optimist," mai adauga scenaristul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells