Centurion

(2010)

Centurion

Poster Centurion Postere Centurion

Sinopsis Centurion

Mai mult
Centurion trailer ro

Britania, anul 117 î.e.n. Quintus Dias, singurul supraviețuitor al unui atac al picților asupra unuia dintre forturile de pe frontiera romană, mărșăluiește către nord alături de legendara Legiunea a noua comandată de generalul Virilus. Ordinele sunt clare: picții vor fi…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: NoxLamia
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3

Caseta tehnică

AKA

  • The Ninth Legion

Produs de

Cloud Nine Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Aurum Producciones

Site oficial

Centurion
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
silviu1985 pe 30 Octombrie 2009 12:25
promite multe
din ce vad in pozele postate aici pare un film bun din punctul meu de vedere
sabi, arcuri , topoare un film bun....
mai greu va fi sa si pricepem ceva : nu cred k este titrat in engleza/:p
abia astept sa il vad...

11 23
anonymous.63a9f3912ba47 pe 30 Ianuarie 2011 00:49
Comentariu șters
10 4
Dacianus pe 6 iulie 2011 09:01
Frumos comentariu, doar ca pictii nu erau deloc un trib mic. Si jucau acasa, nu in deplasare, asa ca totdeauna in confruntarile romanilor cu populatia bastinasa britanica, corespondenta era de cel putin 4-5 la un singur soldat roman. De la prima confruntare atestata istoric pana la Boudicea. :) O greseala istorica de remarcat ar fi si ca in anul intamplarii actiunii, in armata erau primiti numai cetateni romani, intr-o vreme cand cetatenia romana nu se acorda inca popoarelor cucerite. Deci nu putea exista in niciun caz un soldat roman de rasa africana.
Gallagher pe 12 August 2010 20:35
Americani astia :))) Desi ma intreb care americani?!?!?!
Singurul american este JJ Feild!Poate mai este vreunul pe la catering sau pe undeva!
Majoritatea actorilor din rolurile principale sunt europeni. Uitati-va la distributie, Polonia,Rusia,Germania,Olanda,Anglia pana si regizorul/scenaristul este englez 100%.
Filmul a vrut sa prezinte o serie de legende mai vechi de 2000 de ani si este foarte bine regizat si filmat!
Sunetul si imaginea sunt cat se poate de bune!
Faptul ca nu are efecte speciale aduce o autenticitate speciala si un loc bine meritat in categoria filmelor istorice!
Un film ce merita vazut!

8 3
razsax pe 27 august 2010 08:00
Are o tona de efecte speciale! Insa sunt de acord cu tine, e un film reusit!
adry.ro pe 4 decembrie 2010 03:01
Daca nu ai nimic contra de ce ai dat 8/10?
danyx493 pe 20 August 2010 10:39
Am fost surprins in mod pozitiv de acest film...este excelent, ii lipseste putina esenta, dar in rest e bun...aduce unele inovatii in ceea ce priveste lupta, nu e exagerat precum 300, dar nici anemic...
7 5
An0men pe 29 decembrie 2010 17:28
Este foarte exagerat, ca o femeie conduce o armata in anul 117 cand ele erau considerate specie inferioara, este foarte exagerata forta si precizia ei, este exagerat faptul ca legiunea IX a fost distrusa atunci, nu este in nici un caz un film istoric tocmai pentru ca nu respecta istoria. Un film slab, 5 din partea mea.
Dacianus pe 6 iulie 2011 09:18
Tu de Boudicea ai auzit? Ar fi fost poate exagerat din motive misogine pe continent, dar in niciun caz in Britania.
blue_b pe 14 Ianuarie 2011 16:06
Bunicel
I-am dat nota 7 si am facut acest lucru deoarece unele scene lasa de dorit. Nu cred ca un soldat roman se lasa fugarit de o haita de upi, sa nu mai vorbesc de doi inarmati cu sabii, cam penibila faza asta iar partea in care ei stau ascunsi sub podeaua vrajitoarei iar Etain nu isi da seama ca sunt acolo dupa ce ii gasea peste tot din orice pozitie pare cam ciudat.
Acestea nu sunt singurele doua situatii "jenante" din film, dar per ansamblu este un film bun care poate fi vizionat cu prietenii.

6 4
Cretzulynne pe 27 Martie 2010 21:56
Centurion- nume mitologic
in trailer ne prezinta: Warner Bros, film istoric, razboinica frumoasa, efecte speciale, masacru, sapte supravietuitori ?! si multe lupte cu sageti trase...toate astea bagate intr-un film de actiune istoric...de abia astept sa apara:D
6 4
cezarika21 pe 20 Ianuarie 2015 20:21
Thriller cu romani
Realizat în cadrul ciclului "cum să ne mai batem joc de istorie", filmul "Centurion" este un thriller violent cu urmăriri, lupte de stradă (sau de drum prăfuit) şi romance. Ce-i drept, producătorii nu s-au riscat să introducă şi ceva scene de sex ca să fie tacâmul complet, excitând însă spectatorii cu luptătoare cât mai despuiate.

Scenariul idiot trebuia condimentat şi cu ceva dialoguri cretine, aşa că romanii spun câte un "fuck" cam la fiecare 10 cuvinte pentru a ne arăta că sunt oameni din popor ce au trăit ani de zile între bărbaţi şi nu şi-au mai cizelat limbajul. În lipsa lor de civilizaţie, soldaţii romani nu se sfiesc să-şi facă şi nevoile în apa în care ulterior se vor spăla şi în care vor prinde peştii ce le vor servi ca hrană. Pentru câteva momente am crezut că urmăresc o scenă din "Borat" petrecută pe timpul… citeşte

5 1
into_the_labyrinth pe 20 ianuarie 2015 19:21
O, mărite Caesar!!! Stau şi mă întreb cum am putut rata un film în care romanii vorbesc cu "fuck"... De fapt, din descrierea ta mai lipseşte doar ca un grup de soldaţi romani să se lupte în jocuri video, nu în realitate, ca să fie mai în ton cu moda... Iar în ce priveşte scenele de sex, nu cred că realizatorii unui astfel de film s-ar fi sfiit să le introducă, dar cred că s-au gândit că rămân în pană de idei pentru varianta porno a filmului şi au decis să le păstreze pentru aceea... :))) În concluzie, deşi nu am fost niciodată tare la istorie, nici acest film nu mă voi încumeta să-l vizionez... Sic transit gloria mundi.
Nemuritoruuu pe 11 Ianuarie 2011 01:41
Bai!!!49 de pareri pana aici dintre care doar unu a sesizat exagerarea din acest film oarecum bun dar totusi de kkt.Faptul ca gagica are puteri si precizii fantastice ma face sa râd si in acelasi timp sa ma enervez la culme pai cum plm o gagica ca aia Olga Kurylenko sau cum pana mea o mai cheama fotomodel actrita si toate alea alea nu pot sa zik k de buna e buna mai ales de p..l..ã deci e buna dar nu pt rolul asta de mare puternica de pix , pai dak o strâng de mânã ii cade mâna jos; pai dak as striga la ea o data ...ar plânge 3 zile pai ce palaria mea de soldat roman ingrozit si fugarit de doua pz...de pe râu la vale mai e si ala pai in locul lui muscam din Etain cu cal cu tot si zburam cu ea in gura ca Superman pana mea de film.....si in timpu' zborului o luam la cãnac prin toata padurea aia si in toate pozitiile posibile PAI DAO-N COLO DE REGIZARE DE RAHAT CE POATE AVEA FILMU… citeşte
5 4
the333fallen pe 25 februarie 2011 17:11
1. ori ai maximum 14 ani, nu ai vazut o tzatza pana acuma decat in filme, si simti nevoia sa te afirmi si sa faci pe grozavu 2. poate esti mai in varsta si ai o prietena care te domina total si esti sclavul ei din toate pct de vedere in afara de cel sexual ca pe acel plan sigur are pe altcineva (probabil tata-tau) 3. sau poate ai fost sau esti abuzat de mama ta, ca nu inteleg de ce esti asa ofticat pe femei si pe filmul asta. PS> probabil omori muste si furnici sa te simti mai puternic, nemuritorule :)))))
Manusa pe 12 Iunie 2011 18:48
Sunt destul de satul de filmele cu si despre romani. Temele acestea romane se reiau in fiecare film, dar acesta de fata, Centurion, m-a surprins intr-un mod placut, o poveste interesanta.......oricum este un film bun care merita vazut.
4 2
cris2703 pe 19 Martie 2011 03:48
De vazut
Film bun, interesant, care surprinde o perioada a istoriei Imperiului Roman...poate neredata pana in prezent intr-un film.
3 2
dandi pe 17 Ianuarie 2011 20:17
Foarte bun
Merita vazut, daca nu l-ati vizionat nu ezitati sa il vedeti e un film foarte bun.
3 2
dragosh91_n pe 18 August 2010 00:37
Este un film impresionant.Cam brutal, dar asta este istoria..mie chiar mi-a placut.
3 2
jameslg pe 03 August 2010 09:31
L-AM VAZUT...
Asa cum scria cineva este doar bun... Dupa trailer ma asteptam la ceva asemanator cu GLADIATOR, dupa ce am vazut filmul nu e nici pe departe... Sincer? am ramas putin dezamagit!
3 4
Kai pe 7 august 2010 13:10
de unde l-ai luat u de l-ai si vazut?
2Pirates2 pe 20 august 2010 13:29
eu l-am vazut cu o saptamana inainte sa apara stiu un site bun care da si filme si face si subtitrarile
legolas05 pe 06 Iunie 2010 15:01
super fain filmul...o poveste interesanta care te tine lipit de scaun pana la sfarsit......nota10....chiar merita vazut
3 4
alex_il_fenomeno pe 05 Iulie 2011 19:04
pot spune ca a fist un film surprinzator , cu o violenta excesiva , dar cu o poveste foarte interesanta si cu actori foarte talentati ! inceputul este putin monoton , dar apoi povestea incpe sa prinda contur si devine fascinata ! merita vazut cel putin o data !
2 2

Spune-ţi părerea despre Centurion

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Centurion
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells