Sezonul 2 al Shadow and Bone, popularul serial fantasy, a fost deja scris, confirmă producătorul

de Marina Florea în 11 Iun 2021
Primul sezon din Shadow and Bone este acum disponibil în streaming pe Netflix

Netflix a reînnoit adaptarea pentru micul ecran a cărții fantasy a lui Leigh Bardugo Shadow and Bone, pentru cel de-al doilea sezon. Acum, pe Twitter, producătorul și showrunner-ul Eric Heisserer a anunțat că scenariul pentru proaspăt-anunțatul sezon al doilea e scris deja și că el speră să înceapă producția cât mai devreme.

„În ianuarie, Netflix ne-a trimis să scriem scenariile în speranța că vom avea variante noi și că vom putea demara repede. Se mai poate întâmpla să scrii un scenariu întreg și să nu poți continua. Așa că suntem norocoși și fericiți să putem continua”, declară Heisserer.

În primul sezon vedeam o lume ruptă în două de o barieră masivă de întuneric, în care niște creaturi supranaturale se hrănesc din cartea oamenilor, iar o tânără femeie-soldat descoperă o putere care ar avea șanse să unească, în sfârșit, țara ei. Însă, în timp ce ea se luptă să își dezvolte puterea, niște forțe primejdioase se ridică împotriva ei. Bandiți, hoți, asasini și sfinți pornesc acum un război, și va fi nevoie de mai mult decât de magie pentru a supraviețui.

Jessie Mei Li (Alina Starkov), Archie Renaux (Malyen Oretsev), Freddy Carter (Kaz Brekker), Amita Suman (Inej), Kit Young (Jesper Fahey), Ben Barnes (General Kirigan), Danielle Galligan (Nina Zenik) și Calahan Skogman (Matthias Helvar) urmează să își reia rolurile în cel de-al doilea sezon, alte date despre distribuție urmând să fie anunțate ulterior.

Exploreaza subiecte similare:

Shadow and Bone

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells