Serialul Dexter revine, tot cu Michael C. Hall în rolul asasinului justițiar

de Marina Florea în 15 Oct 2020
Producția va demara la începutul anului următor, cu o premieră programată pentru toamna lui 2021

Serialul Dexter revine. Michael C. Hall  se întoarce în rolul asasinului justițiar, la opt ani după difuzarea inițială a serialului, scrie The Hollywood Reporter.  Showtime a comandat o serie limitată la 10 episoade, tot cu actorul Michael C. Hall în rol central și cu showrunner-ul inițial Clyde Phillips. Serialul va fi o continuare a originalului de opt sezoane, care se încheia în 2013 cu personajul lui Hall, Dexter Morgan, luând calea unui exil autoimpus și începând o viață singuratică în sălbăticie.

Producția va demara la începutul anului următor, cu o premieră programată pentru toamna lui 2021.

„Dexter este un serial special, atât pentru milioanele de fani cât și pentru Showtime, acest serial fiind cel care a pus pe harta televiziunii postul nostru acum mulți ani”, relatează președintele Showtime Entertainment Gary Levine. „ Vom revizui acest personaj ieșit din comun numai dacă putem găsi o abordare creativă pe măsura serialului inițial. Ei bine, mă bucur să anunț că aceasta a fost găsită de Clyde Phillips și Michael C. Hall, și abia așteptăm să filmăm și să arătăm lumii rezultatul final!”

Phillips a fost showrunner la primele patru sezoane din Dexter, înainte de a părăsi proiectul în 2009. În timpul conducerii sale serialul a câștigat trei nominalizări la Emmy pentru cel mai bun serial dramatic și patru nominalizări Writers Guild Award în aceeași categorie. Phillips a semnat un acord cu Showtime și cu CBS anul acesta. Hall, la rândul lui, a primit cinci nominalizării la Emmy pentru cel mai bun rol principal cu Dexter și a câștigat premiile Globul de Aur și premiile Screen Actors Guild pentru rol în 2010. Ultimele roluri pe care le-a jucat sunt în serialul Safe de la Netflxi și lungmetrajul The Report.

Phillips și Hall vor semna producția executivă pentru noul Dexter cu John Goldwyn, Sara Colleton, Bill Carraro și Scott Reynolds.

Exploreaza subiecte similare:

Michael C. Hall, Dexter

Alte știri din cinema

Jokerul lui Jared Leto primeşte o surprinzătoare nouă şansă

Jokerul rânjeşte din nou?

Miniseria The Queen's Gambit: ce sacrificii faci pentru a câştiga?

"Un lucru ştim despre Elizabeth Harmon şi acela e că îi place să câştige"

De ce să vezi Lincoln: Colecţionarul de oase, la AXN

Noul serial reia aventurile celebrului detectiv din cărţile lui Jeffrey Deaver

Scarlett Johansson, femeia perfectă în Bride

Regia este semnată de un câștigător de Oscar

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells