Sebastian Stan este Donald Trump în prima imagine din The Apprentice

de Gloria Sauciuc în 11 Apr 2024
Filmul prezintă ascensiunea lui Trump la putere, prin ceea ce este descris ca fiind un „pact faustic” cu influentul avocat de dreapta și „fixeur” Roy Cohn

A fost dezvăluită prima imagine din viitorul film biografic The Apprentice, în care Sebastian Stan apare în rolul unui tânăr Donald Trump, înainte de a fi vedetă de televiziune și președinte.

Lungmetrajul lui Ali Abbasi - care tocmai a fost anunțat ca făcând parte din principala secţiune competițională a Festivalului de la Cannes - prezintă ascensiunea lui Trump la putere, prin ceea ce este descris ca fiind un „pact faustic” cu influentul avocat de dreapta și „fixeur” în politică Roy Cohn (portretizat de Jeremy Strong, foto). După cum se arată în sinopsis, The Apprentice este o plonjare în subteranele imperiului american.

Subiectul fierbinte, scris de Gabe Sherman, ce va provoca probabil agitație de ambele părți ale baricadei politice, e de părere Variety, îi mai are în rolurile principale pe Maria Bakalova - în rolul Ivanei Trump și pe Martin Donovan - în rolul lui Fred Trump Sr.

Printre producători se numără Daniel Bekerman pentru Scythia Films (Canada), Jacob Jarek pentru Profile Pictures (Danemarca), Ruth Treacy și Julianne Forde pentru Tailored Films (Irlanda), Abbasi și Louis Tisne pentru Film Institute (Danemarca).

The Apprentice se alătură unei liste îmbucurătoare de titluri ce concurează pentru Palme d'Or la ediția de luna viitoare de la Cannes. În cursă se află Metropolis, opera magna a lui Francis Ford Coppola, care a durat 20 de ani, cu Adam Driver, Giancarlo Esposito, Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Laurence Fishburne și Shia LaBeouf, Kinds of Kindness, de Yorgos Lanthimos, o poveste stilizată în trei părți, plasată în prezent, care îl reunește pe regizorul lui Poor Things cu Emma Stone și Willem Dafoe, apoi Oh Canada, de Paul Schrader, cu Richard Gere, bazat pe un scenariu al regretatului Russell Banks (Affliction), după care melodrama muzicală Emilia Perez, de Jacques Audiard, cu Zoe Saldana și Selena Gomez, apoi Parthenope, de Paolo Sorrentino, cu Gary Oldman și The Shrouds, de David Cronenberg, cu Vincent Cassel și Diane Kruger.

Exploreaza subiecte similare:

Sebastian Stan, Jeremy Strong, The Apprentice 

Alte știri din cinema

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells