Şase cupluri urmărite!

de Ştefan Dobroiu în 8 Mar 2011

The Adjustment Bureau/Gardienii destinului se lansează vineri pe ecranele din România şi ni-i arată în rolurile principale pe Matt Damon şi Emily Blunt. Cei doi actori vor fi nevoiţi să înceapă o cursă contracronometru împotriva destinului pentru a-şi proteja relaţia de dragoste, iar acest detaliu din sinopsis ne-a făcut să căutăm şi alte cupluri cu aceeaşi problemă.

Iată mai jos câteva dintre cele mai cunoscute filme în care un el şi o ea sunt în stare de orice pentru a rămâne în viaţă sau pentru a rămâne unul cu celălalt. Titlurile de mai jos acoperă cam toate genurile, de la filme de dragoste la comedii de acţiune, în listă aflându-se şi două dintre cele mai violente şi controversate titluri ale tuturor timpurilor.

Spune-ne care este preferatul tău şi dă-ne alte exemple de filme în care cei doi eroi au multe de îndurat înainte de a-şi găsi liniştea (orice ar însemna acest cuvânt).

Afișează:
1 din 7
The Adjustment Bureau/Gardienii destinului

Probabil cea mai plăcută surpriză de anul acesta (la acelaşi capitol se înscrie Tangled/O poveste încâlcită), Gardienii destinului reuşeşte să fie film de dragoste, de acţiune şi SF în acelaşi timp fără să eşueze în niciuna dintre direcţii. Urmăriţii sunt Matt Damon şi Emily Blunt în rolurile lui David şi Elise, un politician şi o dansatoare a căror dragoste încurcă "planul" destinului, prin urmare acţiunile lor cer o ajustare din partea unei misterioase organizaţii ce dă şi titlul românesc al filmului. Chimia dintre Damon şi Blunt este perfectă, iar subiectul predestinării îţi va ridica suficiente semne de întrebare pentru ca producţia semnată George Nolfi să te ţină atent timp de două ore şi să-ţi rămână în memorie şi ceva timp după ce te ridici de pe scaunul de cinema.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 8 martie 2011 09:47
True Romance (1993) - avem un Clarence Worley care face orice pentru a fi impreuna cu prostituata Alabama Whitman.
The Getaway (1993) - Alec Baldwin si Kim Basinger (cu toate ca filmul este un remake).
Revenge (1990) Kevin Costner si Madeleine Stowe.
Astea mi-au venit acuma in minte vis a vis de cupluri cat de cat celebre pe "marele ecran".

mirabelagabriela pe 8 martie 2011 12:04
Si sa nu uitam de Titanic, unde Kate Winslet alias Rose si Leonardo di Caprio alias Jake Dawson cutreiera tot vasul in incercarea de a scapa cu viata din ghearele logodnicului nebun de furie. Oricum, selectia e foarte reusita,
loly-ta pe 8 martie 2011 12:06
Mie mi s-au parut foarte simpatici Steve Carell si Tina Fey in Date Night (2010)
legolas05 pe 8 martie 2011 12:32
mie mia placut de Brad Pitt şi Angelina Jolie in Mr. & Mrs. Smith
TI pe 8 martie 2011 12:53
Audrey Hepburn si Peter O'Toole in comedia plina de suspans Cum sa furi un Milion 1966, au fost extraordinari.
Sa nu uitam cuplul Goldie Hown - Edward Albert in comedia romantica Fluturii sunt liberi - 1972. Amandoua comediile sunt foarte bine jucate si sunt pline de poante reusite, ceea ce le plaseaza printre favoritele mele.

diana7 pe 8 martie 2011 13:36
Angelina Jolie si Brad Pitt
Delua pe 8 martie 2011 13:51
Turistul, da' nu mi-a placut
monica pe 8 martie 2011 14:02
de departe, Vivien Leight si Clark Gable
anna.n pe 8 martie 2011 14:37
angelina jolie si brad pitt....dar ati uitat de Kate Winslet si Leonardo di Caprio, si kristen stewart si robert pattinson.chiar daca nu agreati voi mult ultimul cuplu este urmarit
Andrei S pe 8 martie 2011 16:17
Hilary Swank si Gerard Butler - adevarata poveste de dragoste in PS: I Love You in care niciunul nu-si cedeaza partenerul. Un film din care sentimentul de dragoste strabate mai puternic decat in multe alte drame.
Vorador pe 8 martie 2011 17:29
recomand Bonnie & Clyde,unul dintre filmele mele preferate,mai ales ca este inspirat dupa niste personaje reale,iar scena de la final este reala(http://www.youtube.com/watch?v=oNfhef240-g,atentie spiler)
vali17 pe 9 martie 2011 02:35
Vorador are dreptate, Bonnie ąnd Clyde, e cel mai bun film de acest gen, mai ales ca este inspirat din fapte reale
Carmen pe 9 martie 2011 11:01
Recomand si filmul The Getaway, regizor Sam Peckinpah cu Steve McQueen si Ali MacGraw ! Super cuplu urmarit!!
catasmile17 pe 9 martie 2011 20:12
ar mai fi fost cateva cupluri
oricum .... nice article

alex_neagoe pe 9 martie 2011 23:59
si adjusment boureau si natural born killers...cam la egalitate. tom cruise la revedere, go and wash ur face with katies cream :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells