Lara Croft, din nou în acţiune!

de Cristina Grigore în 8 Mar 2011
Lara Croft, din nou în acţiune!

Eroina celebrului joc video Tomb Raider va reveni pe marile ecrane prin intermediul companiei GK Films, care a achiziţionat recent drepturile de producţie ale filmului, anunţă Deadline.  

Graham King şi Tim Headington vor fi producătorii a ceea ce se doreşte a fi un reboot al peliculelor ce au avut-o drept protagonistă pe Angelina Jolie, oferind publicului noi şi palpitante aventuri ale unei versiuni mai tinere şi mai energice a Larei Croft.

„Suntem extem de încântaţi să recreem ceea ce este deja una dintre cele mai de succes francize şi să continuăm astfel fenomenul numit Tomb Raider”, a spus King.

Primele două filme ale seriei, Lara Croft: Tomb Raider şi Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life au avut împreună încasări de 432 milioane de dolari în toată lumea.

Jocul a fost creat în 1999 de către compania Eidos, acum parte a grupului internațional Square Enix, de la care compania GK Films a achiziţionat drepturile de producţie ale filmului.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 8 martie 2011 12:27
interesant......
MerryLu pe 8 martie 2011 17:14
nu va mai avea acelasi succes fara angelina
pacat ca nu va juca ea

Vorador pe 8 martie 2011 17:46
sper sa o bage pe tipa asta in film http://www.youtube.com/watch?v=utqPwOp8kgQ
partizan pe 8 martie 2011 21:28
abea astept
spartacus pe 8 martie 2011 21:36
Daca tot v-ati apucat sa scrieti o stire, cred ca era mai mult decit indicat sa fii mentionat citeva cuvinte si despre ce se aude despre noua actrita care va interpreta rolul principal. Dar asa este cind amatorii fac pe profesionistii. Am facut cronici de film si macar atot am invatat - sa adun toate amanuntele despre difuzarea unei informatii. Am spsu asta nu ca sa ma laud, ci in speranta ca diriguitorii siteului vor fi mai scrupulosi pe viitor inainte de difuzarea stirilor.
alex_il_fenomeno pe 9 martie 2011 10:30
si eu sunt curios cine ar fi protagonista !
TR_fan pe 9 martie 2011 23:24
mesaj pentru cristina grigore: jocul a fost creat in 1996! si au urmat multe altele dupa aceea

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells