S-a lansat serialul Wednesday! Netflix a sărbătorit printr-un eveniment dedicat fanilor din România

de Cinemagia în 23 Nov 2022
Cele opt episoade din serialul Wednesday sunt disponibile de azi, pe Netflix

Marți seara, Netflix a sărbătorit lansarea serialului Wednesday printr-un eveniment dedicat fanilor din România, găzduit de Aula Politehnică din București. Invitații s-au fotografiat pe covorul negru, s-au bucurat de proiecțiile și atmosfera inspirate din universul Familiei Addams și au vizionat în exclusivitate primul episod din serial, cu o zi înainte de premiera globală, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Pe lângă recepție, proiecția a fost precedată și de o surpriză pregătită de Netflix special pentru fanii români. Victor Dorobanțu, actorul care îl interpretează pe Thing, a introdus audiența în universul Wednesday și a prezentat mesajele speciale venite din partea distribuției, de la Jenna Ortega, Percy Hynes White, Hunter Doohan, Emma Myers și Joy Sunday, se mai vede în comunicat.

Wednesday este un serial filmat în România, astfel că invitații au putut recunoaște și descoperi multe dintre locațiile de filmare sau împrejurimile folosite ca fundal în producție.

Wednesday este disponibil de azi, 23 noiembrie, doar pe Netflix

Cele opt episoade din serialul Wednesday, o producție Netflix creată de Tim Burton, sunt disponibile de miercuri, 23 noiembrie, doar pe Netflix. Acesta este primul serial live-action al lui Burton și debutul său în regie de TV, iar în cuvintele realizatorilor Alfred Gough și Miles Millar „Tim Burton și Wednesday Addams sunt cocktailul perfect".

Cu Jenna Ortega în rolul principal, în serial îi mai putem vedea pe Gwendoline Christie (directoarea Larissa Weems), Jamie McShane (șeriful Galpin), Percy Hynes White (Xavier Thorpe), Hunter Doohan (Tyler Galpin), Emma Myers (Enid Sinclair), Joy Sunday (Bianca Barclay), Naomi J Ogawa (Yoko Tanaka), Moosa Mostafa (Eugene Ottinger), Georgie Farmer (Ajax Petropolus) și Riki Lindhome (dr. Valerie Kinbott), alături de Christina Ricci (Marilyn Thornhill), dar și pe Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams) și Luis Guzmán (Gomez Addams), Fred Armisen (unchiul Fester) și Victor Dorobanțu (Thing).

„A fost grozav să venim aici, în România, pentru că totul s-a potrivit în mod ciudat în universul Familiei Addams”.

„A fost grozav să venim aici, în România, pentru că totul s-a potrivit în mod ciudat în universul Familiei Addams. Încercarea de a face România să semene cu Vermontul a fost o provocare interesantă, dar am reușit să găsim multe noi locații. Iar în studio, am avut spațiul necesar pentru a crea platouri, așa că a fost minunat că am putut face acest lucru. Am avut spațiu suficient ca să construim exterioare, respectiv să construim orașul Jericho. Este ca și cum decorurile ar prinde viață, iar asta susține întreaga atmosferă a serialului”, a declarat legendarul regizor și director executiv al serialului Wednesday, despre elementele care îl fac să rezoneze cu celebra adolescentă macabră, adorată de toată lumea.

„Acțiunea din serialul Wednesday începe cu momentul în care Wednesday este exmatriculată și se duce să viziteze vechea școală cu internat la care au mers Gomez și Morticia, Academia Nevermore. Este o școală pentru toate creaturile rare care au anumite abilități speciale sau pentru persoane care sunt doar un pic altfel decât ceilalți. Apoi, o vedem pe Wednesday căutându-și drumul în această nouă școală și creându-și noi relații, complet diferite de cele întâlnite până atunci. Ea își dorește să devină detectivă și scriitoare și, la Nevermore, descoperă un mister care o captivează. De-a lungul întregului sezon, caută să dezlege acel mister”, a adaugat Jenna Ortega, actrița din rolul principal, care joacă rolul lui Wednesday Addams.

„Cred că publicul va adora serialul, pentru că această combinație între Tim Burton și Wednesday Addams este extraordinară. Pare că a fost ceva absolut inevitabil, iar noi suntem norocoșii care am avut ocazia să concretizăm totul. Serialul este uluitor din punct de vedere vizual. Este captivant. Este amuzant, dar și emoționant și cred că publicul va fi surprins și va înțelege cine este Wednesday și cum s-a maturizat fetița pe care o știau”, au mărturisit Alfred Gough și Miles Millar, realizatorii acestui serial.

Despre Wednesday

Wednesday este un serial polițist cu elemente supranaturale și prezintă anii petrecuți de Wednesday Addams la Academia Nevermore, unde tânăra încearcă să învețe să-și folosească abilitățile paranormale incipiente, să pună capăt unei serii de crime monstruoase, care au terorizat orașul și să rezolve misterul în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani, totul în timp ce se confruntă cu noile și foarte încurcatele ei relații de la Nevermore.

 

Alte știri din cinema

Zack Snyder a încheiat filmările la Rebel Moon

Universul creat de Zack Snyder este cu un pas mai aproape de sosirea pe Netflix

Varianta întinerită a lui Indiana Jones, în primul trailer Indiana Jones and the Dial of Destiny

Deși acțiunea filmului este încă necunoscută, trailerul sugerează o revenire la clasicele aventuri ale lui Indiana Jones

Amrit Kaur și Pauline Chalamet vorbesc despre The Sex Lives of College Girls, disponibil pe HBO Max

Al doilea sezon a debutat pe HBO în 17 noiembrie și se va încheia pe 15 decembrie

Phoenix. Har/Jar, în premieră la TVR pe 8 decembrie

60 de ani de muzică în 104 minute

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells