Program de sărbători la TV5MONDE

de Cinemagia în 22 Dec 2022
Filme și seriale francofone de urmărit cu familia de sărbători

Raid dingue - duminică, 25 decembrie, ora 22.00

Distrata și visătoarea Johanna Pasqualise se antrenează neîncetat pentru a-și îndeplini visul: să fie prima femeie care să facă parte din grupul de elită RAID! Acceptată în centrul de formare din motive obscure și politice, ea se pomenește în grupul lui Eugène Froissard, cel mai misogin dintre agenți.

Regia: Dany Boon (Franţa, 2016)

Distribuţia: Alice Pol (Johanna Pasquali), Dany Boon (Eugène Froissard), Michel Blanc (Jacques Pasquali), Yvan Attal (Viktor), Sabine Azéma (Marie-Caroline Dubarry), Patrick Mille (Édouard Dubarry), François Levantal (Patrick Legrand)

Genul: comedie

Secrets d'histoire - luni, 26 decembrie 2022, ora 22:00

Marie de Bourgogne : seule contre tous / Maria de Burgundia: singură împotriva tuturor

La vârsta de 19 ani, după moartea tatălui său Carol cel Viteaz, Maria de Burgundia conducea deja un principat aproape la fel de puternic ca și regatul Franței. Stéphane Bern ne face cunoștință cu această prințesă cu o traiectorie atât de singulară în istoria medievală.

Prezentator: Stéphane Bern.

Le bourgeois gentilhomme - duminică, Ianuarie 1, 2023, ora 22:00

Domnul Jourdain, un negustor bogat și lipsit de maniere, ia lecții particulare în speranța de a deveni un „om de calitate". Visând să devină un membru al nobilimii, o curtează pe marchiza Dorimène, deși este deja căsătorit. Mai mult, fiica sa Lucile nu se poate căsători cu Cléonte: acesta nu este un nobil.

Regia: Roger Coggio (Franța, 1982), inspirat din piesa lui Molière.

Distribuția: Michel Galabru (Monsieur Jourdain), Rosy Varte (Mme Jourdain), Christine Deschaumes (Lucile), Élisabeth Margoni (Nicole), Franck David (Cléonte), Ludmila Mikaël (Dorimène), Xavier Saint-Macary (Dorante).

Genul: comedie

OPJ - un nou sezon al serialului polițist de succes - în fiecare marți, din 3 ianuarie, de la ora 22.00

După două sezoane de succes și o audiență record la TV5MONDE, serialul OPJ revine cu un al treilea sezon plin de suspans. Dintre cazurile cu care brigada de poliție se confruntă, vom asista la ancheta morții unui influencer ucis în timpul unui live stream, la corpul găsit în frigiderul unei bătrâne sau la investigația morții suspecte a unui surfer. Clarisa și echipa ei sunt pregatiți să rezolve cazurile misterioase din Insula Réunion.

Exploreaza subiecte similare:

Raid dingue , Dany Boon, Alice Pol, Michel Blanc, Yvan Attal, Sabine Azéma, Patrick Mille, François Levantal, Secrets d'histoire, Le bourgeois gentilhomme, Roger Coggio, Michel Galabru, Rosy Varte, Christine Deschaumes, Elisabeth Margoni, Ludmila Mikaël, Xavier Saint-Macary, OPJ Pacifique Sud, Stéphane Bern

Alte știri din cinema

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Tot ce ştim despre Alien: Romulus

Noul film din franciza Alien se lansează la jumătatea lunii august

Trailerul Gladiator 2 este aici!

Puterea coruptă şi idealul libertăţii se confruntă din nou în arena Colosseumului

Vânătoarea lui Josef Mengele devine serial

"Îngerul morţii" de la Auschwitz a fost vizat de o spectaculoasă misiune de capturare

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells