O continuare Quantum Leap, în pregătire la NBC

de Ştefan Dobroiu în 6 Mai 2022
Rolul principal este interpretat de Raymond Lee, actor pe care îl vom vedea în Top Gun: Maverick

Dacă ai fi întrebat copiii din România anilor '90 care e serialul lor preferat, sunt mari şanse ca răspunsul să fie Quantum Leap/Capcana Timpului. Difuzat pe NBC între 1989 şi 1993, acest melanj de SF, comedie, dramă şi comentariu social s-a bucurat de o mare popularitate în epocă şi nu e deloc de mirare că NBC doreşte să actualizeze povestea. Un nou serial Quantum Leap, cu Raymond Lee în rolul principal, se va lansa toamna aceasta, anunţă Deadline.

Acţiunea din noul serial are loc în zilele noastre, la 30 ani după ce omul de ştiinţă Sam Beckett (Scott Bakula) a dispărut fără urmă după ce a experimentat pe el însuşi acceleratorul Quantum Leap. Se formează o echipă de cercetători pentru a reporni proiectul şi pentru a descoperi misterele călătoriei în timp. Şi, dacă formula serialului original a mers aşa de bine, sunt mari şanse ca sequelul să aibă o premisă similară, anume catapultarea într-un alt timp a cercetătorului interpretat de Raymond Lee după o folosire greşită a acceleratorului.

Aproape necunoscut în acest moment, Raymond Lee a avut câteva roluri secundare în seriale precum Mozart in the Jungle, Scandal şi Here and Now, dar noul Quantum Leap l-ar putea transforma într-un nume de primă mărime la Hollywood. Recent, cariera lui a luat avânt, cu roluri în comedia de aventuri The Lost City şi aşteptatul Top Gun: Maverick, care se lansează în România la sfârşitul acestei luni.

Foto: Raymond Lee în prima imagine din Quantum Leap făcută publică de NBC.

Exploreaza subiecte similare:

Raymond Lee, Quantum Leap, Scott Bakula, Top Gun: Maverick, Mozart in the Jungle

Alte știri din cinema

Cinemagia recomandă trei filme imersive narate la persoana întâi

POV: de la mocumentare comice la found footage horror

Warner Bros. pregătește un nou film Ocean's Eleven, cu Margot Robbie în rolul principal

Regia va fi semnată de Jay Roach, iar producția începe în primăvara lui 2023

Jujutsu Kaisen 0: un anime de acțiune despre vrăjitori, blesteme și iertare

Din 20 mai, Jujutsu Kaisen 0 (2021) poate fi văzut în cinematografe

Documentarul Tutankhamon – Ultima expoziție, în premieră din 20 mai

Va fi proiectat în cinematografele Happy Cinema din București și din țară

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 7 mai 2022 12:25
Un actor american (sau englez) nu au gasit, trebuia musai sa fie cineva din noul ”curent progresist”, adică ne-”obișnuit”: ori negru, ori gay, orice altceva/altcineva, dar nu cineva care să se încadreze profilului normal. O să aibă succes acest serial cum au toate serialele sau filmele făcute conform ”Noului Ordin Progresist”, adică zero barat!...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells