Josh Duhamel, exerciţii la bara de striptease

de Ştefan Dobroiu în 6 Iul 2009
Josh Duhamel, exerciţii la bara de striptease

Foarte îmbrăcat în Transformers, unde-l interpretează pe căpitanul William Lennox, Josh Duhamel se pare că nu se duce nici la sală şi nici jogging nu face pentru a rămâne în formă. Actorul este foarte încântat de un cadou primit în ianuarie, când la nunta cu membra formaţiei Black Eyed Peas, Fergie, s-a trezit posesorul a o mulţime de trăsnăi, printre care şi o bară de striptease.

O dată instalată, bara nu a fost deloc privită cu ochi buni de Fergie, declară actorul pentru revista Women's Health, dar asta nu l-a oprit deloc pe "bărbatul casei" să verifice cât de flexibil este. "Am exersat la bară mai mult decât ea. O cunoaşteţi pe soţia mea şi ştiţi că e o perfecţionistă: nu s-ar apropia de bară decât dacă ar fi cea mai bună la chestia asta, aşa că probabil vrea să facă nişte cursuri întâi."

Fost fotomodel, Duhamel nu are deloc probleme cu dezbrăcatul, la bară sau nu. În 2000, pe când încă nu era cunoscut pe marele ecran (dar foarte cunoscut pe podiumurile de modă), Duhamel a acceptat să-i pozeze gol fotografului Greg Gorman, un nud frontal semnat de acesta (şi cenzurat, că altfel nu-i frumos) fiind ataşat şi acestei ştiri. Pentru admirarea tuturor formelor actorului, o căutare pe google este de ajuns...

Cât despre soţia lui Duhamel, Fergie, aceasta ar putea avea şi ea o apariţie foarte sexy, dar pe marele ecran: cântăreaţa joacă, dansează şi cântă în rolul unei prostituate din muzicalul Nine al lui Rob Marshall. Celebra melodie Be Italian de pe coloana sonoră este interpretată chiar de Fergie. O poţi asculta vizionând trailer-ul filmului la pagina acestuia de pe Cinemagia. Cu încredere, face toţi banii...

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dragosh02 pe 6 iulie 2009 19:07
Ma...baiatul la cum arata... nu e de mirat ca are o sotie precum Fergie.Asta am senzatia ca nu face coada la shaormerie si nici nu sparge seminte in timp ce se umfla cu bere.

PS: sper sa nu se gaseasca vre-un destept care sa zica ca as fii vre-un "fan" al lui Josh Duhamel,dar baiatul,din poza,se pare ca le-a cam inteles pe astea cu sala,jogging-ul ,nutritia etc. Si asa ar trebui sa arate mai multi goriloi...
Ca sa nu mai vorbim de Fergie...care e cu 10 clase peste "diva" Beyonce,cel putin la capitolul fitness.

cavallioty pe 6 iulie 2009 22:48
in sfarsit dragos iti dau dreptate in ceva
angesa pe 6 iulie 2009 23:45
Eu din articol am inteles ca se pare ca nu se duce la sala si nici jogging nu face!
Asa ca ramine cu nutritia!

Dragosh02 pe 7 iulie 2009 00:54
si u chiar crezi... ? eu nu il stiu prea bine pe baiatul asta,dar daca ala e corpul lui din poza...pai crede-ma ca mananca sala pe paine ! De jogging nici nu mai vorbesc,cred k baga in fiecare zi cativa km buni. Nu e usor sa ajungi la o asa forma. Multi necunoscatori(si aici sa nu ai impresia ca fac aluzie la tine ) raman impresionati de gorilele alea crescute monstruos,si au impresia ca aia baga multa sala.Complet gresit ! Nu este chiar atat de greu sa iti umflii muschii cu suplimente,ca sa nu mai zic si de steroizi (pentru ca altfel nu poti sa ajungi sa ai 60 kg de muschi pe tine ).
Ca sa va dau un alt exemplu ceva mai cunoscut,ganditiva la Brad Pitt . Innafara de faptul ca imi place cum isi joaca rolurile,imi place foarte mult cum a reusit sa isi construiasca corpul. Daca o sa vedeti imaginile din Fight Club sau Snatch cu el fara tricou,o sa obsevati ca desi are un abdomen extrem de lucrat,nu are patratelele prea umflate,defapt este aproape plat ,dar... in schimb extrem de fibros(lucru deosebit de greu de obtinut). Si din cate am aflat pana acum,Brad Pitt obisnuieste sa isi petreaca destul de mult timp in sala .
Asa ca nu e bine sa lasi impresia oamenilor,ca ai putea obtine un asemenea corp stand ca porcu in fotoliu uitandu-te peste burta la tv !

roxel pe 11 august 2009 16:24
il iubesc pe josh...:X:X:X:X:X:

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells