Jennifer Grey lucrează la o continuare a succesului Dirty Dancing

de Daniel Dumitrescu în 15 Iul 2020
Actriţa colaborează cu Lionsgate pentru un film despre dans care ar putea fi o continuare a Dirty Dancing, în care a jucat alături de Patrick Swayze.

La 33 de ani de la lansarea Dirty Dancing am putea vedea din nou un film romantic în care Jennifer Grey dansează. Titlul producției nu a fost anunțat, dar se știe că actrița în vârstă de 60 de ani va avea un rol de protagonistă și va fi şi producător executiv, anunță Variety.

Studioul a refuzat să comenteze pe tema noii producții, a cărei acțiune se petrece în anii '90 și care va readuce în prim-plan personajul interpretat de Grey, Frances Baby Houseman. În Dirty Dancing, regretatul Patrick Swayze a jucat rolul instructorului de dans, iar Jerry Orbach și Kelly Bishop au interpretat rolurile părinților lui Frances.

Noul lungmetraj este regizat de Jonathan Levine și Gillian Bohrer, iar scenariul e semnat de Mikki Daughtry și Tobias Iaconis, care au mai scris Five Feet Apart și The Curse of La Llorona.

Dirty Dancing a fost lansat în 1987, iar acţiunea era plasată în 1963, în staţiunea Catskills. Filmul a obținut încasări de 217 milioane de dolari la nivel mondial şi a fost vândut în peste un milion de exemplare home video. Melodia (I’ve Had) the Time of My Life, compus de Franke Previte, John DeNicola şi Donald Markowitz, a fost distinsă cu un premiu Oscar pentru cel mai bun cântec original.

Compania Artisan din cadrul Lionsgate a lansat în 2004 un prequel al acestei producții de succes, Dirty Dancing: Havana Nights. Lionsgate deține drepturile de distribuție ale filmului Dirty Dancing.

Jennifer Grey a câștigat al 11-lea sezon al show-ului Dancing With the Stars și a jucat în sitcomul Red Oaks, difuzat de Amazon între 2014 și 2017.


Foto: Hepta

Exploreaza subiecte similare:

Patrick Swayze, Jerry Orbach, Kelly Bishop, Jennifer Grey, Mikki Daughtry, Dirty Dancing, MTV Special: Dirty Dancing - Havana Nights, Red Oaks, Five Feet Apart, The Curse of La Llorona

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells