Jennifer Grey lucrează la o continuare a succesului Dirty Dancing

de Daniel Dumitrescu în 15 Iul 2020
Actriţa colaborează cu Lionsgate pentru un film despre dans care ar putea fi o continuare a Dirty Dancing, în care a jucat alături de Patrick Swayze.

La 33 de ani de la lansarea Dirty Dancing am putea vedea din nou un film romantic în care Jennifer Grey dansează. Titlul producției nu a fost anunțat, dar se știe că actrița în vârstă de 60 de ani va avea un rol de protagonistă și va fi şi producător executiv, anunță Variety.

Studioul a refuzat să comenteze pe tema noii producții, a cărei acțiune se petrece în anii '90 și care va readuce în prim-plan personajul interpretat de Grey, Frances Baby Houseman. În Dirty Dancing, regretatul Patrick Swayze a jucat rolul instructorului de dans, iar Jerry Orbach și Kelly Bishop au interpretat rolurile părinților lui Frances.

Noul lungmetraj este regizat de Jonathan Levine și Gillian Bohrer, iar scenariul e semnat de Mikki Daughtry și Tobias Iaconis, care au mai scris Five Feet Apart și The Curse of La Llorona.

Dirty Dancing a fost lansat în 1987, iar acţiunea era plasată în 1963, în staţiunea Catskills. Filmul a obținut încasări de 217 milioane de dolari la nivel mondial şi a fost vândut în peste un milion de exemplare home video. Melodia (I’ve Had) the Time of My Life, compus de Franke Previte, John DeNicola şi Donald Markowitz, a fost distinsă cu un premiu Oscar pentru cel mai bun cântec original.

Compania Artisan din cadrul Lionsgate a lansat în 2004 un prequel al acestei producții de succes, Dirty Dancing: Havana Nights. Lionsgate deține drepturile de distribuție ale filmului Dirty Dancing.

Jennifer Grey a câștigat al 11-lea sezon al show-ului Dancing With the Stars și a jucat în sitcomul Red Oaks, difuzat de Amazon între 2014 și 2017.


Foto: Hepta

Exploreaza subiecte similare:

Patrick Swayze, Jerry Orbach, Kelly Bishop, Jennifer Grey, Mikki Daughtry, Dirty Dancing, MTV Special: Dirty Dancing - Havana Nights, Red Oaks, Five Feet Apart, The Curse of La Llorona

Alte știri din cinema

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells