Fisher Stevens regizează lungmetrajul Palmer cu Justin Timberlake în rolul principal

de Georgiana Stanciu în 17 Iul 2020
Cântăreţul şi actorul Justin Timberlake interpretează rolul principal în drama Palmer, regizată de Fisher Stevens.

Pentru cei mai mulți dintre noi, Fisher Stevens este cunoscut pentru transformarea uimitoare prin care a trecut pentru a juca rolul indianului din Short Circuit. Deși joacă în continuare (este posibil să-l fi văzut recent în Succession sau The Blacklist), acesta este și un regizor câștigător de Oscar care a produs și/sau regizat câteva documentare importante de-a lungul ultimelor două decenii. Acum, pentru prima dată din 2012, Stevens regizează din nou un lungmetraj, o dramă intitulată Palmer, avându-l pe Justin Timberlake în rolul principal.

Pentru o vreme, părea că Justin Timberlake poate deveni un adevărat actor. După rolul său memorabil ca Sean Parker în The Social Network, el a apărut în Bad Teacher, Friends with Benefits. A fost cap de afiș în thrillerul In time, a apărut lângă Clint Eastwood în Trouble with the Curve și a cântat puțin în Inside Llewyn Davis, apoi a jucat alături de Ben Affleck în Runner Runner în 2013. Cu toate acestea, Justin Timberlake a decis să se reîntoarcă la cariera de muzician după eșecul întregistrat cu filmul Runner Runner. Oare ce s-ar fi întâmplat cu cariera lui dacă filmul ar fi avut un mare succes? De atunci, el a mai apărut doar într-un film al lui Woody Allen care nu a făcut mare vâlvă și și-a împrumutat vocea în franciza de animații Trolls. Dar, acum, se pare că își dorește să revină în actorie, bifând rolul principal din Palmer.

Palmer, scris de Cheryl Guerriero, urmăreşte un fost jucător de fotbal american de succes Eddie Palmer, care, după ce stat o perioadă în închisoare, se întoarce în oraşul natal pentru a-şi reface viața. Acolo, el se confruntă nu numai cu conflicte din trecutul său, ci va avea parte și de o provocare surprinzătoare, aceea de a avea grijă de un băiat special abandonat de mamă.

Foto: Hepta

Exploreaza subiecte similare:

Justin Timberlake, Fisher Stevens, Short Circuit, Succession, The Blacklist, The Social Network, Friends with Benefits, Trouble with the Curve, Clint Eastwood, Woody Allen, Runner Runner, Ben Affleck, Killers, Killers of the Flower Moon , Will Smith

Alte știri din cinema

Unde se va opri Inside Out 2? Noi recorduri pentru animaţia Pixar

Continuarea a încasat 1,44 miliarde de dolari, dar totalul s-ar putea să fie considerabil mai mare

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells