Big Brother - emisiune cu grad ridicat de risc

22 Iul 2001
Stirea aceasta vine din lumea televiziunii, dar este un avertisment pentru cei ce importa formate TV, fara a se gindi prea mult…
Reteaua de televiziune CBS difuzeaza in SUA programul “Big Brother”. Doar ca in ultimul timp, reactia unuia dintre participantii la program a dat de gindit producatorilor, care au inceput sa faca cercetari. Justin Sebik, 26 de ani a facut in timpul transmisiei de saptamina trecuta, remarci amenintatoare la adresa unei colege si i-a pus “in gluma” cutitul la git. Asta in timp ce o imbratisa si o saruta. Femeia nu a fost ranita. Dar producatorii au aflat ulterior, ca Sebik fusese arestat de 5 ori – de 2 ori pentru jaf si de 3 ori pentru atac. Toate invinuirile au fost insa retrase la timp. Sebik a fost avertizat de politie in legatura cu comportamentul sau.Deocamdata.
Poate ca pe programele noastre TV nu se va ajunge la asemenea situatii. Dar ar fi binevenita o ancheta in legatura cu prostia, grosolania sau trivialitatea. Pe care le inghitim noi, spectatorii, seara de seara in direct.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 17 februarie 2014 14:43
Sunt doar oameni cu probleme, emisiunea nu are nimic.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells