Army of the Dead: Faceți cunoștință cu Vanderohe și cu fierăstrăul său mecanic

de Marina Florea în 17 Mar 2021
...cu care omoară zombi

Săptămâna aceasta marchează sosirea la HBO (inclusiv în România, pe 18 martie) a versiunii lui Snyder la filmul Justice League - însă există multe alte lansări marca Zack Snyder care urmează să vină anul acesta. Filmul său cu zombie Army of the Dead e un exemplu. O nouă imagine din film a fost dată publicității.

În film o echipă de mercenari pătrunde într-un Los Angeles distrus pentru a duce la capăt un jaf, după ce s-a înarmat până în dinți. Și nu vorbim doar de gloanțe din belșug - personajul lui Omari Hardwick, Vanderohe, este echipat cu un fierăstrău legendar, un circular portabil pregătit să facă ravagii printre zombii care s-ar aventura în preajma lui.

„Este un fierăstrău de salvare”, declară Snyder pentru Empire. „Cu el puteți tăia o mașină după un accident pentru a salva o persoană, sau puteți face o gaură în perete pentru a putea scăpa. Dar, mai ales, puteți omorî un zombie. Ceea ce se va întâmpla, nu-i așa?”

Dacă în majoritatea filmelor cu zombie personajele se luptă să înțeleagă pericolul zombie (și de aceea nu sunt extrem de pricepuți în a lupta cu ei), echipa din Army of the Dead, condusă de un anume Scott Ward (Dave Bautista) știe foarte bine ce face. „Acești oameni sunt ceva mai pricepuți la a omorî zombie decât echipa personajului meu din Dawn”, explică Snyder. „Aceia erau nevoiți să improvizeze pe drum. Pe când, în noul film, am ajuns să fim ucigași experți de zombie. Este incredibil de plăcut de privit și de conceput o lume în care o mână de ucigași talentați de zombie sunt încântați să își valorifice talentul în mijlocul unei mări de zombie”.

Să intre, așadar, zombii în scenă... îi așteptăm!

Exploreaza subiecte similare:

Zack Snyder, Army of the Dead, Omari Hardwick, Dave Bautista

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells