Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Primul trailer, de la D23, a fost pus online de către fani

de Gloria Sauciuc în 5 Oct 2022
Trailerul lung de aproape două minute oferă o primă perspectivă asupra lui Kang Cuceritorul

„Scrugere” de... trailere de la evenimentul D23 Expo 2022: The Ultimate Disney Fan Event! Primul trailer de la Ant-Man and the Wasp: Quantumania a fost postat online de către unii participanți la eveniment. Putem acum să aruncăm o privire la Kang Cuceritorul și MODOK!

Kevin Feige, directorul Marvel Studios, a anunțat la eveniment că Black Panther: Wakanda Forever va încheia, odată cu premiera în cinematografe din 11 noiembrie, Faza 4; Ant-Man and the Wasp: Quantumania va da startul Fazei 5, în februarie 2023.

Înainte, așadar, de lansarea Fazei 5 în cadrul Marvel Cinematic Universe, trailerul Studiourilor Marvel pentru Ant-Man and the Wasp: Quantumania oferă informații prețioase despre subiectul deschizătorului Fazei 5.

Pe lângă scenele cu Paul Rudd în rolul lui Scott Lang/Ant-Man (Omul Furnica) și cu Evangeline Lilly în rolul lui Hope van Dyne/The Wasp (Viespea), trailerul lung de aproape două minute oferă o primă perspectivă asupra lui Kang Cuceritorul și MODOK (un acronim pentru Mental/Mobile/Mechanized Organism Designed Only for Killing) în acțiune.

Trailerul începe cu un avertisment din partea lui Janet Van Dyne înainte ca o bombă să explodeze aruncându-i pe Hope, Scott și pe Kathy Lang în tărâmul Quantum. Cei trei investighează împrejurimile, iar Kathy se întreabă: „Unde suntem?”, înainte ca Krylar (Bill Murray) să își facă apariția. Krylar, spre surpriza lui Hank Pym, are o legătură cu Janet Van Dyne.

Cel mai important, Modok apare în luptă iar Kang Cuceritorul (Jonathan Majors) interacționează cu Omul-Furnică. Interacțiunea lor, se crede, generează Saga Multi-universului și dă o nouă direcție Omului-Furnică în poveste. Premiera oficială a Quantumania urmează să fie pe 17 februarie 2023.

Exploreaza subiecte similare:

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Alte știri din cinema

La aniversarea de 25 de ani, Titanic, filmul care a scris istorie, este din nou în cinematografe, remasterizat, disponibil în format 3D HFR

În ajun de Ziua Îndrăgostiților, publicul din întreaga lume poate trăi din nou, în cinema, povestea de dragoste epică, plină de acțiune, plasată în timpul călătoriei inaugurale a „nescufundabilului” Titanic, la acea vreme cel mai mare obiect în mișcare construit vreodată.

Revin la Festivalul Internațional de Film de la Berlin – trendurile 2023 și cronica 2020

Anul acesta nu voi lucra ca interpret, dar voi participa la Berlinale ținând cititorii Cinemagia la curent despre festivități, vedetele și în general filmele en vogue

Ramon: comedie absurdă sau fiasco narativ?

În ultimul film al lui Jesús del Cerro, Pavel Bartoș interpretează un țăran viticultor sărac cu duhul, dar bogat în peripeții

Cristina Jacob, despre noul ei film în engleză: „Bătăile inimii nu au nevoie de nicio traducere”

„Filmul acesta e pentru publicul din România, tot atât cât este pentru publicul de oriunde. Vorbim despre sentimente și relații în care ne regăsim cu toții”, mai spune regizoarea

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells