Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Primul trailer, de la D23, a fost pus online de către fani

de Gloria Sauciuc în 5 Oct 2022
Trailerul lung de aproape două minute oferă o primă perspectivă asupra lui Kang Cuceritorul

„Scrugere” de... trailere de la evenimentul D23 Expo 2022: The Ultimate Disney Fan Event! Primul trailer de la Ant-Man and the Wasp: Quantumania a fost postat online de către unii participanți la eveniment. Putem acum să aruncăm o privire la Kang Cuceritorul și MODOK!

Kevin Feige, directorul Marvel Studios, a anunțat la eveniment că Black Panther: Wakanda Forever va încheia, odată cu premiera în cinematografe din 11 noiembrie, Faza 4; Ant-Man and the Wasp: Quantumania va da startul Fazei 5, în februarie 2023.

Înainte, așadar, de lansarea Fazei 5 în cadrul Marvel Cinematic Universe, trailerul Studiourilor Marvel pentru Ant-Man and the Wasp: Quantumania oferă informații prețioase despre subiectul deschizătorului Fazei 5.

Pe lângă scenele cu Paul Rudd în rolul lui Scott Lang/Ant-Man (Omul Furnica) și cu Evangeline Lilly în rolul lui Hope van Dyne/The Wasp (Viespea), trailerul lung de aproape două minute oferă o primă perspectivă asupra lui Kang Cuceritorul și MODOK (un acronim pentru Mental/Mobile/Mechanized Organism Designed Only for Killing) în acțiune.

Trailerul începe cu un avertisment din partea lui Janet Van Dyne înainte ca o bombă să explodeze aruncându-i pe Hope, Scott și pe Kathy Lang în tărâmul Quantum. Cei trei investighează împrejurimile, iar Kathy se întreabă: „Unde suntem?”, înainte ca Krylar (Bill Murray) să își facă apariția. Krylar, spre surpriza lui Hank Pym, are o legătură cu Janet Van Dyne.

Cel mai important, Modok apare în luptă iar Kang Cuceritorul (Jonathan Majors) interacționează cu Omul-Furnică. Interacțiunea lor, se crede, generează Saga Multi-universului și dă o nouă direcție Omului-Furnică în poveste. Premiera oficială a Quantumania urmează să fie pe 17 februarie 2023.

Exploreaza subiecte similare:

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Alte știri din cinema

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells