Actriţă din serialul Glee, dată dispărută după un accident pe un lac

de Ştefan Dobroiu în 9 Iul 2020
Naya Rivera, interpreta Santanei, este acum căutată cu echipe de scufundători

ACTUALIZARE 2: Trupul neînsufleţit al actriţei Naya Rivera a fost găsit în cursul zilei de luni, după cinci zile de căutări. Autorităţile nu pot spune în acest moment dacă a fost vorba de un accident sau dacă Rivera a încercat să se sinucidă.

ACTUALIZARE: După o căutare de 36 de ore în care au fost implicate mai mult de 100 de persoane, şeriful pe jurisdicţia căruia se află lacul Piru a declarat că cel mai probabil Naya Rivera a suferit un accident în timp ce înota şi s-a înecat. Conform declaraţiilor sale, misiunea se transformă dintr-una de căutare în una de recuperare a trupului neînsufleţit al actriţei.

Naya Rivera, care a interpretat personajul Santana în şapte sezoane ale serialului Glee, a fost dată dispărută după un accident petrecut pe lacul Piru din statul american California. Actriţa în vârstă de 33 de ani era însoţită de fiul ei preşcolar, l-a lăsat pe acesta în barca închiriată şi a plecat să înoate, dar nu s-a mai întors.

Citeşte despre cele mai aşteptate şapte filme şi seriale bazate pe jocuri video.

În acest moment mai multe echipe de salvare o caută pe actriţă. În operaţiunea de căutare au fost folosite un elicopter, drone şi mai multe echipe de scufundători. Conform Variety, şeriful localităţii din apropierea lacului a declarat că Rivera a închiriat o barcă miercuri în jurul prânzului, iar trei ore mai târziu copilul a fost găsit singur în barcă de alţi turişti veniţi să navigheze pe lac.

Naya Rivera este cel mai bine cunoscută datorită rolului Santanei Lopez din serialul lui Ryan Murphy Glee. Ea a interpretat acest personaj principal între 2009 şi 2015, iar rolul a ajutat-o să semneze un contract cu Columbia Records, dar acesta nu s-a concretizat şi într-o carieră muzicală.

Exploreaza subiecte similare:

Naya Rivera, Glee, Ryan Murphy

Alte știri din cinema

Impresii de la vizionarea primelor 10 minute ale filmului Dune

„Superputerile personajelor sunt uimitoare”

Baron Noir, sezonul 2: un nou cal de curse, dar cu ce şanse?

Perpetuul pariu al politicii, explorat în al doilea sezon din acest superhit francez

Trailerul pentru noul film epopeic al lui Ridley Scott, The Last Duel

Jodie Comer, Adam Driver, Matt Damon și Ben Affleck joacă în film

Stephen Lang, pe afișul oficial al thriller-horror-ului Don't Breathe 2

Filmul se va lansa pe 13 august pe marile noastre ecrane

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells