Actori buni, castinguri greşite

de Gloria Sauciuc în 8 Oct 2009
Actori buni, castinguri greşite

Recenta distribuire a lui Adrien Brody în rolul pincipal dintr-o nouă franciză Predator face de neimaginat un film în care Pianistul ia locul lui Arnold Schwarzenegger în lupta extra-terestră cu predatorii. Cu toate că actorii specializaţi pe filme de acţiune nu lipsesc de la Hollywood, agenţiile de casting fac uneori alegeri dintre cele mai surprinzătoare.

Iată mai jos câteva exemple de actori buni, sau excelenţi, care au ajuns în filmul nepotrivit.

Scarlett Johansson va juca în Iron Man 2 în rolul Văduva Neagră, o expertă în arte marţiale, trăgătoare de elită şi specialistă în arme, plus o atletă desăvârşită, foarte pricepută şi la spionaj. Rubicondă şi voluptoasă, Johansson va avea nevoie de foarte multe efecte speciale care să-i accelereze mişcările sau să le dea senzaţia de forţă. Nu credem că Scarlett va fi flexibilă în costumul strâmt din latex negru.



Colin Farrell în Alexander

Cu părul şi sprâncenele vopsite blonde şi figura lui de star hip hop, e total nepotrivit pentru un film plasat în Grecia Antică. Practic nu-l poţi lua în serios pe Farrell în rolul lui Alexandru cel Mare, deşi este un actor talentat.



Cameron Diaz in Gangs of New York (2002)

Din nou o actriţă cu o înfăţişare contemporană, pusă într-un film care se desfăşoară în secolul XIX, în loc să alegi dintre actriţe ca Helena Bonham Carter, Cate Blanchett, Kate Winslet, ori Gillian Anderson.


Kirsten Dunst în Wimbledon (2004)

Moviefone.com aminteşte şi de cazul lui Kirsten Dunst în Wmbledon (2004). Acolo a jucat rolul tenismenei Lizzie Bradbury, care se confrunta cu probleme în dragoste. Dar jocul actoricesc a fost un fiasco.


Katharine Hepburn în Dragon Seed (1944)

Poate că machiajul şi tunsoarea au contribuit la apropierea actriţei de personajul chinezoaicei Jade Tan, dar toate celelalte lucruri o îndepărtau la... kilometri distanţă.


Ce alţi actori vi se pare că nu s-au potrivit rolurilor în care au fost distribuiţi?

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Nemesis5 pe 8 octombrie 2009 15:37
Nikki Reed ca Rosalie (Twilight). Din cate am citit Rosalie ar trebui sa fie cea mai frumoasa, sa-ti taie rasuflarea cand o vezi. Nikki da e frumoasa, dar nu e incredibil de frumoasa ca personajul!
claudiu-daniel-lugoj pe 8 octombrie 2009 16:33
cel mai penibil mi sa parut Alexander interpretat de Colin Farrell,un actor foarte bun dar acest rol din Alexander nu i sa potrivit deloc.
movie_guy pe 8 octombrie 2009 17:09
Adrien Brody in locul lui Arnold Schwarzenegger?!
Astia chiar ca au luato razna

jroberto pe 8 octombrie 2009 17:12
Nu va fi un remake al primului Predator cu Arnold Schwarzeneger. Cred ca va avea un personaj diferit.
kathryn pe 8 octombrie 2009 19:29
de acord cu Nemesis5. In carte se spune ca Rosalie era atat de frumoasa incat si atunci cand nu era vampir toti o doreau.
Pe de alta parte, nici jackson rathbone - jasper hale nu mi se pare potrivit. se spune ca parea mult mai matur decat varsta lui inainte sa devina vampir, dar ca totusi a fost maior in armata confederata. trebuia cineva care sa nu fie chiar asa de slab

Kalrak pe 8 octombrie 2009 19:57
la lista aceasta se pot adauga foarte multi actori care nu cred ca gandeau cand au fost de acord sa joace in unele filme, si as mai adauga eu Arnold Schwarzenegger (sper ca i-am scris bine numele) in rol de guvernator
--- pe 9 octombrie 2009 00:28
cred ca Adrien Brody va fi perfect pt rolul din Predator. nu-ti trebuie pachete de muschi sa fi in film, uitati-va la predator 2 de exemplu...
Metatron pe 9 noiembrie 2009 00:10
Si Angelina Jolie ca Olimpias, Mama lui Alexandru nu se potriveste deloc.absolut deloc, fara sa mai mentionam ca sunt cam de aceeasi varsta
alex_il_fenomeno pe 26 noiembrie 2011 19:33
este un clasament foarte bine alcatuit .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells