Jamie Foxx dă cu pumnul în propria imagine pentru încă un Oscar

de Gloria Sauciuc în 8 Oct 2009
Jamie Foxx dă cu pumnul în propria imagine pentru încă un Oscar

Jamie Foxx intenţionează să facă din nou echipă cu regizorul filmului biografic Ray, Taylor Hackford, pentru un film despre viaţa pugilistului Mike Tyson.

Într-un interviu recent acordat MTV, Foxx a spus că Tyson e mai mult decât titlurile înfricoşătoare care apar în tabloide. "Când a încetat să mai fie campionul de categorie grea pe care toată lumea îl iubea, tot ce a făcut a fost considerat nebunesc şi oribil", a spus Foxx, actorul preferat de însuşi Tyson pentru rol.

Chiar dacă a jucat băieţi răi şi s-a descurcat foarte bine, Foxx şi-ar putea crea probleme de imagine interpretând rolul controversatului boxer, sunt de părere cei de la moviefone.com. Tyson a fost acuzat şi închis, de-a lungul vremii, pentru viol şi posesie de droguri, o zicală din anii 80 caracterizând personalitatea recalcitrantă a sportivului: „Când se enervează Mike Tyson, n-ai nevoie de arbitru, ci de preot”.

Tyson a fost până acum subiectul unui documentar, regizat de James Toback şi prezentat în premieră la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes. Documentarul a fost premiat în cadrul secţiunii Un Certain Regard. Printre confesiunile în faţa camerei, Tyson a spus şi că “am dus o viaţă sălbatică şi extremă. M-am drogat, m-am bătut cu oameni foarte periculoşi. M-am culcat cu nevestele unora care voiau apoi să mă omoare. E un miracol că am supravieţuit”.

Supranumit Iron Mike, omul cu 44 de KO-uri în carieră şi primul boxer care a obţinut titlul de campion mondial la doar 20 de ani, a pierdut mult din popularitate de-a lungul timpului, dar este un personaj cu care Jamie Foxx ar mai putea pune mâna pe un Oscar.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 26 noiembrie 2011 19:39
are nevoie de un Oscar , asa ca il inteleg .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells