War Dogs

(2016)

War Dogs: Tipii cu Arme

Poster War Dogs Postere War Dogs

Sinopsis War Dogs

Mai mult
War Dogs

Regizorul trilogiei „Marea Mahmureală”, Todd Phillips, revine cu o nouă comedie, bazată pe fapte reale, „War Dogs: tipii cu arme”, care îi are în rolurile principale pe Jonah Hill şi Miler Teller.

Războiul din Irak devine cea mai profitabilă afacere pentru doi tineri prieteni din Miami, mai ales după ce o iniţiativă guvernamentală permite micilor întreprinzători să liciteze pentru contracte cu armata americană. Rapid, cei doi încep să învârtă sume uriaşe de bani, ducând o viaţă plină de lux…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1
Se difuzează la TV.
Sat 1
Duminică, 28 Apr 02:20
Jonah Hill Jonah Hill Efraim Diveroli Miles Teller Miles Teller David Packouz Bradley Cooper Bradley Cooper Henry Girard
Ana de Armas Ana de Armas Iz Kevin Pollak Kevin Pollak Ralph Slutzky Dan Bilzerian Dan Bilzerian Dan Bilzerian
Shaun Toub Shaun Toub Marlboro Eddie Jemison Eddie Jemison manager Barry Livingston Barry Livingston Army Bureaucrat
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Os Traficantes
  • Arms and the Dudes
  • Trafficanti

Produs de

Green Hat Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Warner Bros.

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

SUA

Box office War Dogs

Weekend premieră (15.08.2016)
  • Loc 3
  • Spectatori 16.664
  • Încasări (RON) 331.394,85
Total
  • Spectatori 63.188
  • Încasări (RON) 1.068.192,26
  • Încasări (USD) 270.021,88

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
thegirlwith_anewlifestart pe 21 August 2016 10:02
Frumos film dar...
Ce nu mi'a placut ? Acel moment cand esti roman,intr'o sala de cinema din Romania si realizezi ,efectiv ca prostul ca te uiti la un film filmat in Romania ,iti recunosti tara,auzi replici si recunosti actori romani dar esti informat ca actiunea se petrece in Albania .Pai ..e normal?Romania are atat de multe de oferit dar cu o singura conditie ,sa nu i se rosteasca numele niciunde .Nu e vorba de patriotism,cat desprea ideea in sine de ascundere a unei origini.Sau poate sunt eu prea sentimentala.Dincolo de asta,mi'a placut acest film.Grasutul tradator a facut tot filmul si ideea ca este bazat pe fapte reale,da un mare plus.Acu' daca este la fel de bazat pe fapte reale cum este si Romania pardon Albania prezentata :))nu stie nimeni
15 5
lolozilla pe 2 decembrie 2016 18:39
Preferai sa vezi mizeriile alea si sa spuna ca sunt in Romania?
georgel1976 pe 23 decembrie 2016 16:17
filmul este facut dupa fapte reale. deci actiunea se petrece in albania. albania, in disperarea ei si frica de occidentali, s-a inarmat la greu si dupa anul 1989 a ramas cu armele si munitia nefolosita. deci niste baieti destepti din albania au vrut sa o vanda oricui le da pretul. nu stiu daca ceausescu a fost chiar atat de disperat incat sa stranga munti de arme si munitie. daca s-a vandut si din romania arme si munitie nu stiu, desi e posibil, si s-a lucrat foarte discret. altfel presa de la noi nu lasa asa un subiect ingropat. s-a filmat in romania pentru ca este mai ieftin de filmat aici. parerea mea.
bogdan_mihaila_ing pe 22 August 2016 11:19
Defaimarea Romaniei
Toate bune in film pana la momentul Albaniei cand in peisaj apare Bucurestiul, actori romani si asocierea natiei cu Albania. Imaginea dezolanta a Bucurestiului implicit a Romaniei te va lasa rece. Comedie intre ghilimele !! Cateva scene mai comice nu traseaza linia filmului pentru incadarea genului comic. Actiunea si povestea filmului este una inspirata din realitate si arata o greseala facuta de guvernul SUA in perioada razboaielor (2007) din Irak. Asa cum toate trec se face haz de necaz acum dupa ceva ani. Adevarul spus in gluma....
10 7
regizorul pe 18 noiembrie 2016 16:23
stii ce este si mai trist ? este faptul ca actori romani participa la denigrarea tari si accepta sa joace in asa filme . eu am fost in iordania si zona in care au filmat este cea mai saraca zona din regiune . nu stiu ce agenda au avut regizori
spiritul pe 20 noiembrie 2016 08:08
Asa este!
stricted pe 11 Noiembrie 2016 21:40
Un film bun
În această peliculă, filmată şi în România, apar mai mulţi români. Mircea N. Stoian joacă un general albanez, rol pentru care a încasat în jur de 3.000 de euro. În rolul unui muncitor apare Bogdan Albulescu, pe care telespectatorii îl ştiu din “Regina”, unde a interpretat rolul principal, alături de Diana Dumitrescu. Mai apar Andrei Finţi, cunoscut din “Rochia albă de dantelă”, şi Gabriel Spahiu, familiar publicului românesc din mai multe reclame și din seriale de televiziune.
7 0
SYNDJ pe 23 Septembrie 2016 02:48
E distractiv, are si un pic de aventura, iar Jonah Hill e haios rau. :))
6 0
karoly32 pe 02 Septembrie 2016 22:19
film de vazut o data. m-a enervat sotia "albaneza" care vorbea in romaneste despre sotul disparut, in rest merge filmul in lipsa de altceva.
5 3
marius7x pe 27 August 2016 08:46
Unde e comedia?
Singurele momente amuzante au fost in trailerul destul de inselator (pe drumul spre Irak). Judecandu-l ca drama sau film biografic e destul de slab, mai ales in a 2-a jumatate. Da, Jonah Hill joaca destul de bine..
Nu m-a deranjat utilizarea Romaniei, ci m-am bucurat ca ne-au ales.

Concluzie: mai bine revedeti LORD of WAR.

4 4
VIBERS pe 29 august 2016 13:30
Corect, lord of war este un film de exceptie fata de panarama asta.
Lockdown89 pe 19 Noiembrie 2016 17:18
Cat pe ce sa le iasa,cat pe ce:)....
Un film interesant insiprat aparent din realitate,care scoate in evidenta lacunele sistemului de achiziti ale celei mai puternice armate din lume.Jonas Hill,tipul cu legaturile:)-i se potriveste acest rol,la avut si in Lupul de pe Wall Street,unde de asemenea la jucat exceptional,si acolo si aici:-coincidenta sau nu,se drogheaza la greu:)).Finalul-prostie monumentala si caracterul omenesc pana la urma,dai cu piciorul la o afacere de 300 de milioane de $ pt 100.000$.
3 0
Mihai2508 pe 28 Ianuarie 2017 01:12
Bunicel
Un film care putea sa fie si mai bun. Un film in care joaca multi romani, si chiar se vorbeste romaneste, dar din pacte nu sunt prezentati ca fiind romani, dar asta e, este un film, nu un documentar. Ideea este una buna, dar copiata de la alte filme. Daca vreti sa vedeti un film foarte bun pe acelasi subiect, recomand "Lord of War" din 2005.
2 0
zdraveius pe 28 Noiembrie 2016 21:34
Banul este ochiul dracului, si va distruge si cea mai stransa, sincera si puternica relatie dintre oameni, familii, dintre firme, state.
Nu-i facuta nestiuta. Chiar daca adevarul se afla tarziu. Oamenii implicati au tendinta sa se laude, sa vorbeasca, sa impartaseasca "smecheria" lor, sa se laude cu ce si-au cumparat si de unde au avut bani. Si la un moment dat nici nu-ti dai seama cui si ce mai spui. Nu exista secrete absolute.
Minciuna are picioare scurte. Si cand torni o mie de minciuni la o mie de oameni, o sa uiti ce si cui ai spus, si o sa te incurci in minciuni, o sa incerci sa te scuzi sau sa te justifici spunand alte minciuni. Se afla. Sau chiar tu vei fi acela care va recunoaste.
Nu exista crima/infractiunea perfecta. Atunci cand in poveste sunt implicate multe persoane, multe detalii, multe notite lasate peste tot... si cand infractiunea este pusa la cale de… citeşte

2 0
mihai_chindris pe 25 Februarie 2017 22:32
Hah...
Comedie doar in trailer, in rest filmul e un adevar spus in gluma... :)
2 1
Sorin87 pe 18 Noiembrie 2016 20:11
Mi-a placut filmul cu atat mai mult ca a fost inspirat din fapte reale dar si actiunea si suspansul nu se lasa mai prejos
2 1
gbanescu pe 02 Ianuarie 2019 21:57
Todd Phillips si Jonah Hill ✔
Regizorul Todd Phillips face din nou un film bun, in stil alert, cu niste tuşe ce te duc cu gandul la filmele lui Scorsese, cu dialoguri spumoase si cu o coloana sonora excelenta (Aerosmith, Creedence Clearwater Revival, Iggy Pop, Neil Diamond, Pink Floyd, The Who, Leonard Cohen).
Jonah Hill – foarte bun in rolul lui Efraim. L-am remarcat pentru prima oara in „The Wolf of Wall Street”, si acolo cu o prestatie excelenta.
Cateva scene care mi-au ramas in memorie:
- concedirea angajatului care il intreaba (si il confrunta) pe Efraim in legatura cu acronimul firmei: „AEY”;
- cand Efraim incerca sa o agaţe pe o tipa in club: „iti dau 1000 de dolari daca dam pe repede inainte pana la a treia noastra intalnire”;
- râsul lui Efraim.
Într-adevar, destul de supărătoare faza cu femeia albaneza care vorbeste româneste: o carenţă de… citeşte

1 0
ionut1621 pe 29 Decembrie 2016 19:37
filmul e bunicel, mi s-a parut o tampenie faptul ca aia vorbeau in romaneste fiind prezentati albanezi
1 0
Costirik pe 08 Ianuarie 2017 05:10
Filmul e bun, dar total nerealist. ............................
1 1
Asil pe 07 Ianuarie 2017 22:54
Genial, cu atat mai genial, cu cat asta chiar s-a intamplat!
1 1

Spune-ţi părerea despre War Dogs

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu War Dogs
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells