Visul

(2023)

Visul

Poster Visul Postere Visul

Sinopsis Visul

Mai mult
Visul

Inspirat din fapte reale, filmul regizat de Cătălin Saizescu după un scenariu semnat de Gabriel Gheorghe, este o comedie în care visul unui actor de provincie pare să se năruie, în timp ce visurile celor din jur sau ale deținuților cu care ajunge să pună în scenă un spectacol de teatru par să se apropie mai mult de îndeplinire.

Alex e un artist ocolit de succes, înlănțuit într-o relație amoroasă căzută în ruină. Trimis la un penitenciar de maximă siguranță să regizeze o piesă de teatru,…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM

Caseta tehnică

Produs de

Nerv Film

Distribuit in Romania de

Bold Film Studio

Țara

Romania

Box office Visul

Weekend premieră (11.12.2023)
  • Loc 5
  • Spectatori 10.133
  • Încasări (RON) 220.971,20
Total
  • Spectatori 27.940
  • Încasări (RON) 682.223,30
  • Încasări (USD) 150.703,05

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-5ab007b6e33c2 pe 19 Decembrie 2023 20:33
O plictiseala totala, nimic interesant! Am pierdut timpul!
4 4
Simea pe 5 aprilie 2024 01:41
Si de ce ai mai pierdut timpul sa adaugi acest comentariu ?? Esti un pic frustrata ca nu ai inteles mesajul :D ??
user-6365794c9807f pe 23 Decembrie 2023 23:37
Scriu această recenzie într-un limbaj adecvat acestei capodopere a cinematografiei românești.

Popcornul – da, bate recordurile; cola – super! Despre film, să-i dai titlul de "Pierdere de Vreme și Bani". Regizor de 2 lei , scenariu inexistent, roluri parcă create pentru "geniile" noastre. Stau relaxat, așteptând să apară domnul Mizil, care se bagă în rolul de femeie și vorbește ca un tramvai pe linie dublă. În clipa doi, mă fac nevăzut. In sală nici nu mai vreau să menționez eram singur acolo, și asta explică totul. Film românesc sub orice critică, notă: -100, și e binevoitoră.

3 2
ryco0984 pe 17 Decembrie 2023 21:10
Cand nu ai ce vedea la cinema.
Un film slab, cu cateva momente notabile, in rest nimic interesant. Pe mine nu m-a prins.
2 3
horiamal84 pe 29 Decembrie 2023 19:50
dezastru
am parasit sala de cinema dupa o ora.
Cel mai prost film din cate am vazut!
O mizerie ! Oare cum se poate promova /difuza asa ceva?!

2 4
zsigaliviu pe 20 Decembrie 2023 11:49
Comedie de 2 ore
Doar el si taticul au facut comedii de peste 2 ore ....De succes.Apropo si puiutul de comunist Serghei , capitalist , pe nou .Tatuat si toate cele ...
2 4
jonny17 pe 07 Aprilie 2024 00:42
Gizas faking crist!! Daca asta-i tanara generatie ne-am ars. Pai ce comedie ati vazut?? Asta e drama. Drama mai mare e ca nu intelegeti ce vedeti. Analfabeti functionali.
1 0
user-5beaee221f0e1 pe 07 Ianuarie 2024 19:58
Draga Cătălin Saizescu

Am zis sa iti scriu aici pt ca nu am apucat sa te prind dupa film.

Din toata inima te felicit si m-am bucurat enorm sa vad cat de inimos este filmul tau Visul. Un film nuantat, un adevărat regal de actorie.

Mi-am dat seama ca imi era dor sa vad o comedie buna, cu actorie buna. Realizez ca, comediile bune ca sunt rare si foarte greu de facut.

Am apreciat si m-am bucurat mult sa revad multi dintre actorii cu care ai mai lucrat si chapeau bas, din inima felicitări pentru frescele, micro cosmosurile pe care le-ai construit din privirile actorilor din energia lor samd. Ma inspira mult si sper sa pot candva si eu sa fac asta (sau macar sa incerc) ca regizoare de film.

Imi amintesc de aceste 'micro cosmuri' foarte fin construite si de la filmul Scurtcircuit.

Chiar imi este dor sa… citeşte

1 1
jonny17 pe 7 aprilie 2024 00:46
Sper sa fiu mort pe cand incepi tu sa faci filme.
user-659a9e4e1db39 pe 07 Ianuarie 2024 15:02
Am reușit sa vizionez filmul VISUL regizat de Cătălin Saizescu .De ceva timp așteptam să-l vad, mai ales ca o parte din prieteni tot vorbeau de el, își dădeau replici din film....
Asa ca azi am hotărât sa merg și eu la cinema sa-l vad. Si nu am regretat nicio clipa, deoarece am ras,am intrat în pielea personajului interpretat foarte bine de Vlad Logigan, am savurat toate replicile dar și trăirile fiecărui personaj in parte! Distribuția filmului este super. Iar Serghei Mizil este ca cireașa de pe tort! În fine, replica din "Visul" pe care mi-am insușit-o chiar de la ieșirea din sala de cinema este" AM PLAMÂNII MICI". Concluzia mea (dar și a celor cu care am vizionat filmul) este ca merită vazut!

1 1
sabinalin pe 23 Decembrie 2023 17:10
Sambata seara la mall. Vreo cincisprezece-douazeci de spectatori in sala, nici prea prea, nici foarte foarte tinand cont de faptul ca filmul e premiera si e prezentat ca fiind comedie. Da, dar nu-i nici film cu prosti gen ,,Teambuilding,, sau ,,Haita de actiune,, , nici film cu manelisti sau cu bloggeri mirciulici care se cred Dem Radulescu sau Jean Constantin. E o incercare care sa demonstreze ca romanii sunt inca in stare sa faca o comedie cinstita la care sa se rada sanatos. ,,Ti-a placut filmul?,,. ,,Bai... sa stii ca mi-a placut,, am auzit la iesirea din sala. Si chiar a avut motive sa-i placa.

Catalin Saizescu. Fiul binecunoscutului regizor de ( in principal) comedii Geo Saizescu. Meritul principal al filmelor seniorului era ca de cele mai multe ori era pusa in valoare o generatie stralucitoare de actori capabili sa genereze umor de calitate. Juniorul a inceput… citeşte

1 1
boris.vultur pe 22 Decembrie 2023 17:37
Îmblânzire prin teatru
Proiectul penitenciarului din film e „Descătușare prin cultură”. Filmul lui Cătălin Saizescu e un omagiu adus teatrului - cu bune și rele - o adevărată radiografie a culiselor. A juca teatru duce la o comunicare superioară, la o conivență fără precedent. Actori veridici, nimic distonant, suspans discret, regie echilibrată.
1 1
Valene pe 07 Ianuarie 2024 22:15
M-am hotărât să merg la Visul după ce am văzut interviurile, articolele și podcasturile cu actorii și regizorul. Astfel am înțeles diferit perspectiva, după ce l-am vazut, cu inca vreo 10 spectatori în sala de la Afi.

Consider că trebuie văzut, pentru că implică o gamă largă de emoții și calități. Este amuzant, emoționant, plin de suspans, dramatic, dar mai ales eliberator!

Regizorul Cătălin Saizescu reușeste alături de scenaristul Gabriel Gheorghe să creeze o poveste, inspirată dintr-o poveste reală, care pe mine m-a bucurat pentru că am simțit o revigorare a comediei subtile și de calitate, care s-a lăsat așteptată destul de mult timp după ’89!

Demonstrează importanța artei în viața de zi cu zi, dar și a teatrului și a jocului actoricesc, mai ales atunci când te simți sau ești încătușat, închis,… citeşte

1 2
mirela_craita pe 09 Aprilie 2024 17:17
Un film chiar foarte bun. De bun simț comparativ cu ceea ce face BROMANIA. Este greu să faci filme de comedie originale, dar să fie și bune, acesta mi s-a părut decent fără să fie forțat cu clișee tipice filmelor de comedie. Chiar fain! Merită văzut într-o zi de Duminică, este relaxant.
0 0
user-5ad20af4d46ed pe 07 Aprilie 2024 23:25
Un film de excepție!
Actori extraordinar de talentați.
Felicitări!

0 0
savudragos pe 06 Aprilie 2024 15:04
Superb. Pentru toata lumea: cu facultate sau nu. Este in aceasta perioada pe netflix.
0 0
VeniVidi pe 13 Februarie 2024 22:08
Piesă shakespeariană cu actori și pârnăiași
O comedie desfășurată în mediul teatral și cel penitenciar. Actorul Alex repetă un fragment de piesă cu mai mulți deținuți. Relația cu partenera sa Carmen, cea cu plămânii mici, nu prea merge bine. Doi actori o duc greu numai din salarii. Iar el nu prea este în stare să facă bani din actorie. Așa că găsește mai degrabă înțelegere la Nășica, ofițer educator la căsuța cu zăbrele. Luăm la cunoștință în film de aspecte practice ale vieții din pușcării dar și cu dedesubturi ale vieții din lumea spectacolului. Totul garnisit cu nelipsite apropouri homo/hetero sexuale și ziceri licențioase. O formulă inovativă de film în care urmărim și secvențe din premiere teatrale unde își dau întâlnire oameni din branșă, public, neamuri și Măria sa Critica. În plus actorii amatori (de evadare) Klaus, Botișor, Fundulea, Gutuie, Flaut și Fane… citeşte
0 1

Spune-ţi părerea despre Visul

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells