#Victoria

(2018)

#Victoria

Poster #Victoria Postere #Victoria

Sinopsis #Victoria

Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 4.2

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
vulcano pe 30 Decembrie 2015 20:53
Victoria este o tanara de origine spaniola mutata la Berlin in urma cu trei luni. Victoria lucreaza la o cafenea, nu vorbeste germana si inca nu a reusit sa isi faca prieteni. Intr-o noapte, plecand dintr-un club, Victoria face cunostinta cu patru barbati carora li se refuza accesul in cadrul clubului. Acestia sunt Sonne, Boxer, Blinker si Fuss. Cei patru o invita pe Victoria la o plimbare prin oras si aceasta accepta. Cand Victoria le spune ca trebuie sa plece la munca, Sonne se ofera sa o conduca si Victoria accepta. Totul se schimba in momentul in care Boxer este fortat sa ii faca un serviciu unui infractor. Victoria este implicata fara voia sa in aceasta ilegalitate.
Sursa : filmehdonline.ro

0 0
margott pe 30 decembrie 2015 21:20
Confunzi filmele. Era suficient sa te uiti la actorii din distributie. Cel pe care-l povestesti mai sus il gasesti aici : http://www.cinemagia.ro/filme/victoria-609757/
vulcano pe 6 ianuarie 2016 15:34
cam tarziu dar azi m-am intors acasa , ce sa-ti spun , eu am vazut filmul , tu nu , deci esti o fraiera aflata in treaba ... actiunea este exact ca in descrierea postata de mine si da si link-ul tau este bun dar ce sa facem , mai dam bann la comm-uri ca ne plictisim ! hai sictir !

Spune-ţi părerea despre #Victoria

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells