Van Gogh

(1991)

Van Gogh

Poster Van Gogh Postere Van Gogh

Sinopsis Van Gogh

Mai mult

Dupa internarea la azil, Vincent Van Gogh se instaleaza la Auvers-sur-Oise, la dr. Gachet, iubitor de arta si protector al pictorilor. Aici, el isi traieste ultimele doua luni de viata.Tot filmul se petrece in anul 1890 si prezinta intr-un mod realist si detaliat ultimele 67 de zile din viata genialului pictor. Actorul principal din film a fost premiat in 1992 pentru interpretarea rolului Vincent Van Gogh cu premiul César pentru ,,Cel mai bun…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: psihologu
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1
O nominalizare Cannes
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Ticul pe 09 Iulie 2017 17:29
:)
„[…] A fi om cu viață interioară și inteligent nu s-ar putea dezvolta această stare în propria conștiință prin studiul istoriei în general și al anumitor persoane din toate timpurile în particular, din vremea Istoriei biblice până-n vremea Revoluției și de la Odiseea până când și-au scris cărțile Dickens și Michelet?” din corespondența sa lui Van Gogh, către Theo.
0 0
psihologu pe 09 Septembrie 2010 22:14
O prezentare reusita si realista a vietii pictorului intr-o maniera care nu a fost abordata in alte filme ce au fost ecranizate dupa o singura carte.
Acest film creioneaza ultimele zile din viata renumitul pictor olandez Vincent Van Gogh cu o regizare unica, deosebita de cea a filmelor precedente despre genialul pictor . A fost prezentat si la Festivalul Filmelor de la Cannes. Tot filmul se petrece in anul 1890 si prezinta intr-un mod realist si detaliat ultimele 67 de zile din viata genialului pictor.

0 0

Spune-ţi părerea despre Van Gogh

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Van Gogh
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells