Terminator: Dark Fate

(2019)

Terminator: Destin întunecat

Poster Terminator: Dark Fate Postere Terminator: Dark Fate

Sinopsis Terminator: Dark Fate

Mai mult
Terminator: Dark Fate  SUB 2

Terminator: Dark Fate îi reunește pentru prima data, după 28 de ani, pe câștigătorul premiului Oscar James Cameron și actorii principali ai francizei, Linda Hamilton și Arnold Schwarzenegger, într-o nouă aventură plină de acțiune.

Au trecut mai mult de două decenii de când Sarah Connor a împiedicat ca Ziua Judecății să aibă loc, a schimbat viitorul și a rescris soarta rasei umane. Dani Ramos (Natalia Reyes) trăiește o viață simplă în Mexico City, împreună cu fratele ei (Diego Boneta) și cu…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Terminator 6

Produs de

Paramount Pictures

Distribuitorul international

Paramount Pictures

Distribuit in Romania de

Odeon Cineplex

Țara

SUA

Box office Terminator: Dark Fate

Weekend premieră (28.10.2019)
  • Loc 1
  • Spectatori 40.439
  • Încasări (RON) 923.241,27
Total
  • Spectatori 107.697
  • Încasări (RON) 2.388.037,00
  • Încasări (USD) 555.714,59

Părerea criticului

StefanDo pe 30 Octombrie 2019 16:19
Se fac deja câteva filme de când franciza Terminator are parte de impresionante eforturi de resuscitare, eforturi care, cel puţin din punctul de vedere al publicului, aduc mai degrabă cu nişte zvâcnete neconvingătoare, dacă nu chiar a rigor mortis. Lucrurile cu nu stau (chiar) la fel cu Terminator: Dark Fate. Poate că unii fani ai filmelor originale îl vor respinge categoric, dar Dark Fate are câteva merite. Iată mai jos la ce ne referim.

Probabil că ştim cu toţii acea listă cu cerinţe tembele ale clienţilor pentru copywriteri şi designeri, una dintre cele mai gustate (şi frustrante) fiind menţionarea unei reclame celebre şi pretenţia "fă ceva fix aşa, dar altfel". După ce au eşuat în repetate rânduri cu "altfel", producătorii francizei Terminator şi-au dat seama că e cazul să meargă pe calea "fix aşa" şi să refolosească mai toate… citeşte

4 6
sorin197 pe 23 aprilie 2021 10:35
Probabil ca ar costa si mai mult sa-l readuci pe Arnold la aspectul din 1984 ;)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dimz pe 27 Mai 2019 10:10
O ciorbă re-re-re-reîncălzită
Povestea se oprește in Terminator 2: Judgement Day. Celelalte continuări n-au niciun sens, singurul lor scop sunt de a se folosi de succesul si imaginea primelor două filme pentru a stoarce până la ultimul ban. Același lucru au făcut și cu Predator, Star Wars, și multe altele.
15 14
brando pe 28 Octombrie 2019 12:59
Termimediocru' Soarta Prostiei...!
Fereasca sfintii ca iara nea borbandat Hollywoodul cu un alt flick de 2 bani din seria Terminator si nu se mai opresc... Tim Miller impreuna cu Cameron au promis ca ne vor reda un Terminator 3 cu calitatea celor doua capodopere a lui James Cameron si nu va fi un gunoi ca celelate 3 flickuri care au urmat dupa T2... Dar din pacate nu a fost sa fie deloc asa... jegul acesta mediocru este mai prost facut decat toate cele 3 precedente ! Scenariul este incredibil de fuserit si de idiot scris . Fliku' incepe cu uciderea lui John tinerelul care e facut pe calculator si Terminatorul apare si il ucide in primul minut al filmului ..ceva de rasul lumii... iar acest Terminator merge si isi intemeiaza o familie si are o fetita cu o femeie traind pan la adanci batraneti... deci daca exista cv mai stupid si caraghios ca aceasta idee ...dar cred ca nu exista....! In fine... Linda Hamilton revine ca… citeşte
10 24
makomomo pe 28 octombrie 2019 13:12
Filmul ca filmul se pare ca nu te-a dat pe spate...dar gramatica si limba romana sigur te-a dat pe spate, de ce o chinui asa?
boldon_01 pe 31 Octombrie 2019 04:35
Mai putin decat T2,mult mai mult decat celelalte
In ciuda cinefililor care si-au impartasit dislike-ul la acest film,vreau sa spun ca apartia Sharei Connor este binevenita si bineinteles a lui Arnold a.k.a. "Carl" vechiul T 101.
Efectele speciale,jos palaria!Exista o continuitate avand in vedere ca John Connor a iesit din schema,insa este destul de acceptabil modul in care a fost transpus.
Pentru fanii seriilor Terminator-in special cu Arnold-merita sa acordati timp,pentru cei ce nu au vazut seriile->give it a chance,and "you will BE BACK"!

9 6
MikeSB24 pe 07 Noiembrie 2019 14:57
nostalgie
Dragilor, daca cautati sensul vietii si al calatoriilor in timp, filmul asta nu are nici o legatura cu asa ceva. Dar pentru cei nostalgici, carora va era dor sa il vedeti pe Arnold, sa (re)ascultati coloana sonora si va delectati cu ceva efecte, eu va recomand sa mergeti. Nu am fost cu nici o asteptare, nici nu incerc acum, dupa ce l-am vazut, sa il incadrez intr-o perioada temporara cu cauza si efect, dar trecand peste firul epic, am fost incantat de film, asa ca nostalgic! Zile faine tuturor.
7 3
stochitamarius pe 18 Iunie 2019 22:56
Pare ft bun ca efecte..dar scenariul?ce naiba sa mai inventezi?trebuiau sa se opreasca la T2,hai T3
7 9
bogdan_capanu pe 27 Octombrie 2019 03:59
SPOILER! L am văzut, nu este perfect, dar mi a PLĂCUT mult. As fi vrut ca scena de la începutul filmului, când personajele din T2 apar exact ca în filmul original, sa fie puțin mai lunga. Chiar imi era dor sa l vad pe tânărul John Connor din T2, tânăra Sarah și terminatorul în forma lui maxima.
De la mine, acest film are un like. Mergeți sa l vedeți cu mintea deschisa, și o sa va placa, zic eu. :)

6 5
carmen_angelus_romila pe 29 Octombrie 2019 14:24
Seria "Terminator", desi erodata in timp, reuseste sa ne incante inca odata, cu o noua realizare exploziva si plina de suspans, si chiar daca, poate mai putin valoroasa, ramane, pentru nostalgicii si inflacarati fani, o continuare a povestii..., din viitor!
5 7
unkn0wn pe 04 Noiembrie 2019 22:33
O porcarie de film din seria Terminator, e chiar mai slab decat continuarile din perioada de dupa T2. Au bagat iar chestia cu femeia puternica care face si drege si sper sa iasa in pierdere cu asemenea filme in continuare.
Nota 4 maxim.

5 14
Cretzulynne pe 6 noiembrie 2019 15:50
"Au bagat iar chestia cu femeia puternica care face si drege si sper sa iasa in pierdere cu asemenea filme in continuare." - remarcă sexistă.
unkn0wn pe 28 noiembrie 2019 08:22
Nu e nicio o remarca sexista, in T2 chiar simteai ceva pentru personaje, legatura dintre terminator si John Connor era ca cea dintre un tata-fiu. Ce face insa politically bulshitness-ul si feminism e ca il omoara pe John Connor si baga doua fete ametite, fara nicio o legatura cu filmele anterioare. Nu mai spun de Terminatorul sud american doamneee.
ibn pe 25 Ianuarie 2020 22:52
Nota 7.30. Batranii actori sunt extraordinari, adica in afara de orice critica. Regizorul insista cu ei dar timpul e trecut. Tinerii nu mai au rabdare. Animatia computerizata in exces distruge filmele.Terminat
4 3
Dragos.87 pe 22 septembrie 2020 21:14
Era necesar de efecte in filmul asta deoarece la seria Terminator asta se cere si e ceva normal..
user-5c49c39c849c8 pe 05 Noiembrie 2019 07:52
Terminator-dezamăgitor. Fir epic întrerupt, parcă, de către certurile dintre scenarist, actori și regizor. Efecte speciale nota 9, fir epic 4, Arnold - singurul diamant care strălucește, reîntoarcerea Lindei Hamilton 9. Singura replică memorabilă: " I'm not comming back!" îi aparține lui T100 și parcă anunță... retragerea lui Arnold. Terminator 2 este și va rămâne cel mai bun din serie.
4 8
dany6960 pe 31 Octombrie 2019 14:21
NEVEROSIMIL
ACELASI C***T AMERICAN. Nu inteleg de ce continua sa faca genul asta de filme si in mare parte
facute pe calculator. In Dark Fate americanii si-au dat cu tesla in c***e si au anulat T2-ul. Ce mai e de zis...
PUBLICITATE MASCATA la marcile de masini AUDI, TOYOTA, VOLVO, MERCEDES si HUMMER.
UN FEL DE GIRL POWER in care am revazut-o cu placere pe TATOIU din tinerete, pe ANDREEA ESCA peste inca vreo 10 ani
si pe micuta NICOLE CHERRY. Ce vreau sa zic cu asta? Simplu, ati ales prost cei 2 TERMINATORI si pe Dani.
Doar Arnold joaca in filmul asta, film care e o copie fidela dupa altele gen T2, SOLDAT UNIVERSAL, ALITA,
MISIUNE IMPOSIBILA, SICARIO etc. In final ca o concluzie: NU AI CUM SA OMORI UN ROBOT PERFECT.

4 14
Maluma pe 12 Noiembrie 2019 22:44
În urmă cu 10 ani,odată cu preluarea seriei lui James Cameron,Jonathan Mostow şi-a încercat norocul de a ascensiona la nivelul regizorului canadian.Continuarea sa realizată a fost primită cu o mediocritate în mare parte de către spectatori,coborând clar sub tatăl seriei.Cu aproximaţie lucrurile stau la fel cu celelalte părţi

La stadiul poveştii,filmul nu aduce nimic nou,în esenţă dorind aceeaşi aromă cu care a început seria,dar din păcate gustul se dovedeşte a fi acru.Înlocuirea personajelor,unele cu altele nu constituie o transformare fragedă,cinefililor care au aşteptat o continuare inedită.

Vizual,cred că se descurcă cel mai bine,şi presupun că efectele speciale l-au determinat pe Miller să creeze de dragul cinefililor care cad în vraja podoabei de pe ecran și se mulțumesc cu atât.

Actorii,extenuați(vorbesc… citeşte

3 3
Phantom_sub pe 02 Noiembrie 2019 21:13
Satisfăcător?
Am văzut în seara asta Terminator: Destin Întunecat. Scenariul şi povestea nu prea sunt bune. Tot filmul îl duce Linda Hamilton şi Arnold. Şi noul Terminator e destul de convingător. Celelalte două personaje feminine nu prea m-au convins. Efectele speciale şi acţiunea sunt bune, dar cireaşa de pe tort e confruntarea de la sfârşitul filmului. Satisfăcător.
3 4
user-5d8eee9cd03c1 pe 28 Septembrie 2019 08:25
Doar un cadru cu Arnold e in Trailer. Nu știi ce e acela trailer.
3 4
makomomo pe 31 Mai 2019 13:52
Doar un cadru cu Arnold?? Fara el Terminator nu e TERMINATOR!!!
3 4
brando pe 8 noiembrie 2019 12:05
Baa Masumoto'.... scrie un comentariu la film nu tat mieuna la comentarile altora !

Spune-ţi părerea despre Terminator: Dark Fate

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Terminator: Dark Fate
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells